Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiociu Merido
To jest już kogo dźwigać
4,5 kg szczęścia
100 ml pokarmu w 5 minut! Szalejesz!
Może to tylko chwilowe przejścia z układem pokarmowym. W końcu on cały czas dojrzewa.
Mam nadzieję, że lekarz i na kolejnej wizycie Was uspokoi.
merida17 lubi tę wiadomość
-
Diamonds, dziekuje, wszystkie wyniki idealne, no wszystko jak z bajki. Pani dr Hanna powiedziala ze sliczne, zdrowe dziecko i zadnych zastrzezen. Ja sie martwilam chwile bl tetno 132, a na ostatniej wizycie bylo 148 msc temu. Ale to chyba nic? Gin twierdzi ze ok.
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy
skoro lekarz twierdzi, że dobrze to na pewno tak jest.
Aż sprawdziłam u siebie w karcie ciąży i było różnie od 130 do 150 w zależności od wizyty.
najważniejsze, żeby nie spadło poniżej 100-110
A u Was wszystko jest książkowo
merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę, jaka Hania ksiazkowa
Na prawdę, dobrze jest z tym wątkiem, bo same książkowe i piękne dzieci nam tu rosną
Cudnie! Aż sie gęba raduje
Diamonds,
Myśle, ze mój rodzinny moze wie wiecej o dzieciach niż prowadzeniu ciazy
I jaki rozgadany- nie ten facet! I zachwycony waga i tym, ze Zoja w sukience na wizytę przybyła i taka ruchliwa i silna
Tez mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie- już widać małe postępy
Człowiek to jednak sie martwi już wszystkim!
diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ekipa Milenki też się karmi
w bamboka mnie robi. Z obu zjadła i juz nie chce a do łożeczka jak kładę to się budzi mała mądrala. teraz bujam ją na poduszce na kolanach i może zaśnie ładnie bo od północy spala do 3 elegancko:)merida17, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zamierzam jeszcze udawać, że jest noc i skoro dziecko chce spać i ja się położę.
W nocy po 4 był chwilowy wrzask.
Przytuliłam Okruszka jak kangurek ale słabo pomogło.
No i złamałam się. Włączyłam dziecku na szybko z YouTube dźwięk odkurzacza pierwszy lepszy.
No i cud się stał.
W jednej chwili położyła piąstki pod główkę i tak spała ze mną do 7
A śmiałam się z sąsiadki, że jak jej syn płakał to brała go do fotelika i stawiała pod okapem w kuchni albo włączała suszarkę przy łóżeczku.
Pewnie są jakieś aplikacje ale na szybko i to pomogło
Krokodylica, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
Hehe diamonds dobre
są nawet takie aplikację na telefon z dźwiękami
moja odpadla ale dopiero po tym jak wzięłam ją do łóżka i jestem o dziwo wyspana w miarę. bo od północy spala do trzeciej a potem do czwartej robiła sobie żarty ze mnie i spala do 6 juz ze mną w łóżku i jedzonko i dopiero wstałyśmy
tak tak meridko noc jest za krótka nie mogę się doczekać jak będą spały całą noc. MARZENIE.diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry!!
U nas znowu impreza w końcu dziś dzień św. Patryka
Parada w mieście i zasadniczo wszystko jest zielone!
Moje Dziecko dopiero wstalo!
Ostatnie 3h spała z nami, bo to charczenie troszkę ja męczy przez sen i przytulona śpi lepiej
A teraz leży już z 10 min z gola pupa i jest najszczęśliwszym dzidziusiem na świecie
Ile uśmiechu na buzince i gadania i dyskusji
Jak to mało do szczęścia trzebadiamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! ♡
Ja wstalam przed 9, zrobilam mojemu sniadanko do pracy, ogarnelam chate i bede kartki na Wielkanoc wypisywac. Dziewczyny udaja ze spia (tzn cora slysze tupie u gory,a moja siostra to pewnie spi) takze chwila spokoju .
Nie wyspalam sie za bardzo, poszlismy spac po polnocy i jakos kiepsko spalam. Cieplo bylo. Teraz tez slonko swieci, ale wieje oczywiscie, nie moze byc za dobrzediamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna, a może Twój Maciuś przechodzi ten pierwszy skok rozwojowy?
On jest niby około 5 tyg, a Ty rodziłaś po terminie, więc to mogłoby się zgadzać. U nas tak było. Zoja była wiecznie na cycu, wiecznie głodna, a przede wszystkim nie spała albo spała 10 minut albo spała bardzo lekko.
U nas podanie trzech dawek mm zdziałało cuda! Mała w końcu była pełna, zaczęła super sypiać, a teraz to już zupełnie inne dziecko. Mm dostała tylko wtedy, teraz 100% cyca.
Może u Was podobna sytuacja? Tak się nad tym zastanawiam, bo dość często piszesz, że Maciuś nie śpi, ciągle na cycu, a Ty zmęczona itd. -
nick nieaktualnyHejka laski. Co słychać ?ja sie wnerwiłam bo okazało się,że to skierowanie co mam do diabetologa to musze mieć od swojego lekarza z nfz a mam od gina prywatnego bo do takowego chodze i kuzwa tłumacze babce,że ten lekarz też ma umowe znfz podpisaną to nie bo jest z prywatnego noszk k..a co za chory kraj jutro musze jechac do innego lekarza po to skierowanie bo moj lekarz ogólny ma urlop,ciekawa jestem czy mi da to skierowanie bo zauważyłam,że niektórzy maja problem masakra.
Kasika współczuje to wszystko chore jest niestety na to rady nie ma !
Magdalenko zrobiłam sobie diete jak narazie i tak cukier za wysoki przed obiadem 137
no ale zobaczymy co mi powie diabetolog.