Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Kasika kuruj sie kochana. No czasem cos nas zlapie, takze dbaj o siebie! Na pewno raz dwa dojdziesz do siebie. Teraz sa takie antybiotyki ze mozna brac w ciazy. Duzo zdrowka zycze!
Kochane ostatnia komoda skrecona. Jeszcze polka scienna ale to juz nie dzis. Bo trzeba slady po poprzedniej zalatac (mtslelismy ze w to samo miejsce pojdzie no ale jednak w ogole na inna sciane). Wyglada i tak juz slicznie, ale pokaze Wam jak juz bedzie chociaz minimum calosci . Nie wspominajac o lozeczku i fotelu itp.
Kupowalyscie jakis fotel do karmienia? Nie mowie ze specjalny, ale jakis do tego macie przeznaczony przedmiot? Czy jak leci na kanapie to kanapie, a jak na krzesle to na krzesle?diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasika
nuda to chyba nie znane Wam słowo niestety.
To już drugi antybiotyk będziesz brała?
Może zrób sobie posiew co by wiedzieć, że ten pomoże. Choć już może za późno.
Grypa u nas była wirusowa. U Agi w przedszkolu dzieci swego czasu prawie było taki przesiew zrobiła. I wszyscy byli chorzy dookoła. Trzeba to dziadostwo wyleżeć.
A co z tymi wodami?
Masz ich na granicy tzn. za dużo czy za mało?
Pochwal się ciotkom jak ten Twój urwisek wygląda
-
nick nieaktualny
-
Kasiu to już 30sty tydzień, wiec juz niebawem będziesz martwić się tylko laktacja, ulewaniem, pepkiem który nie raczy odpaść i inne takie. Będzie dobrze, dziecko już prawie jest "gotowe" na koniec to tylko tkanka tluszczowa, wiec nie będzie źle! Moc pozytywnego myślenia.
Słoneczna ja juz tez chce ciepła! Spacerów bez kocykow, a tym bardziej spiworkow! Ja juz w sumie porzuciłam śpiworek na rzecz kurteczki. Ale ta kurteczke tez chętnie zostawię w domu! My mamy w niedzielę chrzest a ma być super pogoda!!!
Daisy ja nie kupowałam fotela bo nie mam go gdzie wstawic. Ale jak byłam z małą na sesji to ta fotografka miała, bujany - był boski!!! Taki specjalny z podnozkiem... Mega!
Coś w tym stylu:http://m.merlin.pl/Childhome-Plywajacy-fotel-do-karmienia-i-relaksu-bezowy_Childhome/browse/product/206,1335962.htmlsłoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Kasilka a wez apap/paracetamol na zbicie temp. W ciazy mozna!!
Ktos pytal o ciemieniuche. Na lutowkach polecaja peeling z kaszy mannej i oliwy z oliwek. 2 razy dziennie i zmywac.
Moj synek nie ma ciemieniuchy. W ogole nie ma nic skornego. Kapie go w plynie babydram z rossmana a buzie przemywam woda przegotowana raz dziennie no chyba ze brudny to tez:)) -
Kasika skarbie będzie dobrze!
Moja mama ze mną miała przeboje więc wiem co przeżywasz bynajmniej mogę to sobie wyobrazić.
moja mama zachorowała poważnie... przez to ze nie chciała brać leków i to tak sie załatwiła ze była ostra astma i leżała ma OIOMie pod aparaturami itd.
i jak widzisz jestem cała i zdrowa jak ryba:) a w tam tych czasac4 nie było USG ma wizycie...
to jak się urodziłam to mama wszystko ni spr
zdrowiej aby nam szybko. rob inhalacje sobie ma ulgę... i coś dał i ma gorączkę?
Daisy aż nie mogę się doczekać jaki jest efekt:)
kto karmi i usypia? bo my próbujemy:) i chyba nie tak źle to idzie... focha ma na mnie bo smacznie spala a ja prawie godzinę delikatnie budziłam i potem jedzenie... wszystko było pięknie podczas kąpieli ale ubieranie masakra. najgorzej rękawy... a biorę juz 62 i rozciagan przed... hmm mało zgrabnie ni to idzie po prostu ale co tam. dam radę -
Dzięki dziewczyny. Temperatura spadła po leku, wypociło mnie przez 2 godz aż włosy mi się skręciły. Już dawno niepamiętam kiedy takie przeziębienie mnie wzięło.
Tamten kazał odstawić antybiotyk. Ten wyleczy też ucho. Muszę zaufać ginowi, chyba wie co robi.
Wód mam za dużo. Mała może mieć coś z przełykiem albo taki mój urok.
Diamonds fotki nie dodam bo ja beztalencie komputerowe jestem. Nawet nie wiedziałabym odczego zacząc. -
słoneczna 85 wrote:Kasilka a wez apap/paracetamol na zbicie temp. W ciazy mozna!!
Ktos pytal o ciemieniuche. Na lutowkach polecaja peeling z kaszy mannej i oliwy z oliwek. 2 razy dziennie i zmywac.
Moj synek nie ma ciemieniuchy. W ogole nie ma nic skornego. Kapie go w plynie babydram z rossmana a buzie przemywam woda przegotowana raz dziennie no chyba ze brudny to tez:))
Biorę apap
-
mizzelka wrote:Kasika skarbie będzie dobrze!
Moja mama ze mną miała przeboje więc wiem co przeżywasz bynajmniej mogę to sobie wyobrazić.
moja mama zachorowała poważnie... przez to ze nie chciała brać leków i to tak sie załatwiła ze była ostra astma i leżała ma OIOMie pod aparaturami itd.
i jak widzisz jestem cała i zdrowa jak ryba:) a w tam tych czasac4 nie było USG ma wizycie...
to jak się urodziłam to mama wszystko ni spr
zdrowiej aby nam szybko. rob inhalacje sobie ma ulgę... i coś dał i ma gorączkę?
Daisy aż nie mogę się doczekać jaki jest efekt:)
kto karmi i usypia? bo my próbujemy:) i chyba nie tak źle to idzie... focha ma na mnie bo smacznie spala a ja prawie godzinę delikatnie budziłam i potem jedzenie... wszystko było pięknie podczas kąpieli ale ubieranie masakra. najgorzej rękawy... a biorę juz 62 i rozciagan przed... hmm mało zgrabnie ni to idzie po prostu ale co tam. dam radę
Mam apap na gorączkę -
nick nieaktualnyKasika i Amelka!
Apeluje Dziewczyny do Was!
Ja rozumiem, ze momotonia jest nudna
Tego co razem przechodzicie starczy na jakies milion trzysta siedem osób!
Zaciskam kciuki za ostatni już raz i szybki, wręcz blyskawiczny powrót do zdrowia!
Za jakies 8 tyg rodzicie i musicie zbierać siły na Wasze pierwsze spotkanie!
Potem czeka Was dwa tyg wpisowego
A jak to przetrwacie (a zrobicie to celujaco) witamy w świecie nocnego karmienia i czerpania ogromnej radości z tego
Wierze w to, ze te wszystkie historie tylko Was wzmocnią, uczynią Wasza relacje silna i już ciagle będziecie zdrowe i usmiechniete nie żebyście teraz nie były tylko do cholery ileż można, prawda?!
Bedzie dobrze Amelkidiamonds, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Miałam ciężki wieczór, że aż nie chce mi się pisać. Popełniłam tyle błędów. Musze je jutro poprawić. Siebie musze poprawić.
Plecy mnie wieczorami juz tam napiep*****, ale już 17go idę do mojego czarodzieja i będę czekać na cud.
Do tego, żeby było mało, zaś coś zjadłam i Natalia ma zatwierdzenie, gazy. Wzięłam ja bliżej siebie, bo obudziła się o rozegrała, zaczęłam masować brzuszek i kolanka do brzuszka. Oczywiście dla efektywności robiłam to na otwartej pieliuszce. Jak nagle fursknelo... Wszystko obsrane, a ja cieszyłam się ze poskutkowało. Ja do mycia, mała do mycia... Eh...Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak rzuce tym Microlife 150 o ścianę, to tylko raz!
Moze ja mam jakiś dupiasty model, który nie jest wart kasy, jaka za niego placilam!
Jak moze pokazywać w dwóch pomiarach 34, a sekundę pózniej w tym samym miejscu 37 stp????
Wrrrrrrrr!!!
Zojka ubrana do snu, śpi po dniu pełnym wrażeń, to gdzie ja rozbierać i mierzyć temp zwykłym termometrem?
Na dotyk bliżej jej do tych 34 stp, więc wylądowała obok mnie w łóżku!!!
W ogóle co to za temp? Cały net pisze tylko o goraczkach, a u nas takie oslabienie po tym szczepieniu!!!
Wkurzyc sie mozna juz na to wszystko!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 04:17
-
Merida, a może przypadkowo przesunęłas z "obiektów" na "osobę" to wtedy pokazuje taka różnice. Ja (na tyle pomiarów dziennie co m. robi) nie zauważyłam nic dziwnego.
Małej się nosek zapchal i po czyszczeniu trzeba było wyciągnąć pocieszacz (czyt. cycuch).
Natalka 03.2015