Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No teraz to na karmienie obudziła się kompletnie. W sensie oczy otwarte. No i 4h snu. Nie jest źle. Teraz próbuje wycisnąć kupę chyba. A jakie miny przy tym robi.
Dobra laski.
Ściągnięcie aplikacje fb, a niektóre telefony juz ja mają. Trzeba ją otworzyć i zarejestrować się (podanie maila). Potem będziecie miały kroki (ja w imieniu mam Natalka a w nazwisku Tygrysek) może być krok wyszukaj znajomych to poszukajcie Natalka Tygrysek i tam będzie moje zdjęcie z awatara. Resztę zbędnych kroków omijajcie. Mi wyslijxie zaproszenie do znajomych. Jak je dostane to zaproszenie to dodam Was do tajnej grupy, czyli nikt nie widzi postów ani nie wie o grupie.
Czekam na zaproszeniamerida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Fb super pomysł
Spotkanko jak Daisy już będzie miała Hanię, jestem jak najbardziej za już się rozmarzyłam jakiś weeekendzik z Wami na plotkachmerida17, diamonds, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diamonds dodałam Cię do naszej tajnej grupy! Na pewno to ogarniesz Kochana!
Dobra dziewczyny, idę się szykować (o 15:30 muszę być pod kościołem), bo z dzieckiem to moje wybieranie się będzie trwało cały dzień! W miarę możliwości będę "pracować" na fb
Dobrej niedzieli!merida17, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny proszę nie uciekajcie na prywatne forum, ja was czytam od początku juz wasze starania czytałam:) bardzo mądre i cenne informacje tu "sprzedajecie" bardzo miło mi się was czyta i ciągle myślę o każdej z osobna .może to dziwne ale mimo tego że się tu nie udzielam to się z wami zrzyłam B3dzie mi was brakowało jak znikniecie z tego forum.Dlatego proszę zostaniecie!
tak w ogóle to gratuluję wam serdecznie maluszków a za oczekujące trzymam kciuki:)
Mnie niestety jeszcze nie udało się zajść w ciążę, staramy się z M od półtora roku no ale nadziei nie tracę.
pozdrawiam was serdecznie i wszystkiego dobrego życzę -
nick nieaktualnyHej Udana! Zasadniczo nie wiem co napisać, ale gratuluje odwagi i szczerości. Aż dziwne, ze nie przedstawilas sie nam wcześniej, bo skoro czytasz nas tak długo, to wiesz, ze nie gryziemy i by z nami pisać nie trzeba być nawet w ciazy! Najlepszym przykładem jest nasza Daisy, która miała dość rozowej strony, przyszła na fioletowa i zaraz była Hania
Pewnie nie znikniemy z miejsca, bo czekamy na resztę naszych Dziewczyn, ale przenosiny sa pewne. Wiem po sobie, ze długie starania sa męczące, dlatego życzę bys jak najszybciej mogła wstawić suwaczek na forum, a pod sercem poczuła ruchy dzidziusia pozdrawiam serdecznie! -
nick nieaktualnyMeridko chciałam do was napisać wcześniej tylko jakoś nie miałam odwagi aż do dziś naprawdę bardzo lubię was czytać dlatego zrobiło mi się żal.no ale rozumiem ze chcecie jakoś tak bardziej prywatnie popisac nadzieje ze tego forum nie zostawicie tak szybko;) dziękuję za miłe słowa :)a ja wam i waszym pociechpm życzę zdrowia bo to najważniejsze:)
merida17 lubi tę wiadomość
-
Hej laski:)
Fikcyjne fb dlugo nie pociagnie bo zaraz kasuja..tym sposobem my na lipcowkach musilysmy wszystkie swoje pvt dane podawac i sie poznawac na nowo bo juz z imienia i nazwiska . Takze jakbyscie sie logowaly na pvt dane to ja tez jestem chetna, mialam konto na Daisy ale zaraz blokowali.
U mnie weekend roboczy
Piatek randka - kolacja i kino, wczoraj tata z moim przerzucali graty w ogrodku no i rozpoczelismy SEZON GRILLOWY mniam mniam! A dzis leniwie, spacer do lasu z psami, obiadek zjedzony i odpoczywam moj polecial na rower. U nas meeega dzis wialo. A wczoraj bylo pieknie
Meridko doczytalam pytalas o core - ona nadal bardzo niecierpliwie czeka na siostrzyczke widze ze coraz wieksza miloscia darzy Hanie - mimo tego, ze jest w brzuszku przeciez nadal;). Wielkie oczekiwanie! Ogladamy razem wszystkie ciuszki,zakupki.
Pokoj stanal w miejscu, nic sie nie ruszylo dalej ehh no ale wszystkiego naraz nie da sie zrobic .
Jutro wizytuje popoludniu no i mam tez jutro 100dniowke!!!!!!!
Buziaczki!merida17 lubi tę wiadomość
-
Udana hmmm wydaje mi się że ten temat na belly jest prowadzony przez mega sympatyczne osoby. Ja gdyby nie belly i owu nie podniosłabym się po poronieniach. Bardzo zawiodłam się na ludziach, znajomych których uważałam za przyjaciół. Tutaj znalazłam e przyjaciółki, do których mogę napisać na każdy temat. A trafiłam do dziewczyn za Mizzelką. Więc tak jak Meridka dziwię się że się nie odezwałaś. Ale witaj i trzymam kciuki aby się szybciutko udało
Daisy Tygrysek parę postów napisała jak wejść do grupymerida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny