X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam ten czas :-)

Po zmianie pieluszki karmimy się od nowa :-)
    Teraz oby dość szybko zasnąć :-)
    Zobaczymy co pani Alicja na dziś zaplanowała ;-)

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nr 2 :)

Ps. Co za parszywa pogoda za oknem :(

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz to na karmienie obudziła się kompletnie. W sensie oczy otwarte. No i 4h snu. Nie jest źle. Teraz próbuje wycisnąć kupę chyba. A jakie miny przy tym robi.

Dobra laski.
    Ściągnięcie aplikacje fb, a niektóre telefony juz ja mają. Trzeba ją otworzyć i zarejestrować się (podanie maila). Potem będziecie miały kroki (ja w imieniu mam Natalka a w nazwisku Tygrysek) może być krok wyszukaj znajomych to poszukajcie Natalka Tygrysek i tam będzie moje zdjęcie z awatara. Resztę zbędnych kroków omijajcie. Mi wyslijxie zaproszenie do znajomych. Jak je dostane to zaproszenie to dodam Was do tajnej grupy, czyli nikt nie widzi postów ani nie wie o grupie.

Czekam na zaproszenia :)

Natalka 03.2015 <3
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fb super pomysł :-)

Spotkanko jak Daisy już będzie miała Hanię, jestem jak najbardziej za :-) już się rozmarzyłam jakiś weeekendzik z Wami na plotkach :-)

merida17, diamonds, Tygrysek lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds Ala jaka zamyślona :-) śliczności cioteczek :-)

diamonds lubi tę wiadomość

c77352d493.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam zaproszenie do Natalii Tygrysek:)

Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fb ruszył! Czekamy na Was dziewczyny!

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida czekamy na fb i tam oglądamy szczegóły spotkania! Już nie mogę się doczekać!!!

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku
    wysłałam ;-)
    Nie wiem czy to ogarnę ;-)

merida17, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Merida czekamy na fb i tam oglądamy szczegóły spotkania! Już nie mogę się doczekać!!!

Poszło :)

Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds dodałam Cię do naszej tajnej grupy! Na pewno to ogarniesz Kochana!
    Dobra dziewczyny, idę się szykować (o 15:30 muszę być pod kościołem), bo z dzieckiem to moje wybieranie się będzie trwało cały dzień! W miarę możliwości będę "pracować" na fb :)

Dobrej niedzieli!

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny proszę nie uciekajcie na prywatne forum, ja was czytam od początku juz wasze starania czytałam:) bardzo mądre i cenne informacje tu "sprzedajecie" bardzo miło mi się was czyta i ciągle myślę o każdej z osobna .może to dziwne ale mimo tego że się tu nie udzielam to się z wami zrzyłam B3dzie mi was brakowało jak znikniecie z tego forum.Dlatego proszę zostaniecie!
    tak w ogóle to gratuluję wam serdecznie maluszków a za oczekujące trzymam kciuki:)
    Mnie niestety jeszcze nie udało się zajść w ciążę, staramy się z M od półtora roku no ale nadziei nie tracę.
    pozdrawiam was serdecznie i wszystkiego dobrego życzę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Udana! Zasadniczo nie wiem co napisać, ale gratuluje odwagi i szczerości. Aż dziwne, ze nie przedstawilas sie nam wcześniej, bo skoro czytasz nas tak długo, to wiesz, ze nie gryziemy i by z nami pisać nie trzeba być nawet w ciazy! Najlepszym przykładem jest nasza Daisy, która miała dość rozowej strony, przyszła na fioletowa i zaraz była Hania :)
    Pewnie nie znikniemy z miejsca, bo czekamy na resztę naszych Dziewczyn, ale przenosiny sa pewne. Wiem po sobie, ze długie starania sa męczące, dlatego życzę bys jak najszybciej mogła wstawić suwaczek na forum, a pod sercem poczuła ruchy dzidziusia :) pozdrawiam serdecznie!

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka lat temu skasowałam swoje konto na FB...
    Ale chyba dla Was założę jakieś fikcyjne ;) To jutro.

diamonds, merida17 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko chciałam do was napisać wcześniej tylko jakoś nie miałam odwagi aż do dziś:) naprawdę bardzo lubię was czytać dlatego zrobiło mi się żal.no ale rozumiem ze chcecie jakoś tak bardziej prywatnie popisac nadzieje ze tego forum nie zostawicie tak szybko;) dziękuję za miłe słowa :)a ja wam i waszym pociechpm życzę zdrowia bo to najważniejsze:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:)

Fikcyjne fb dlugo nie pociagnie bo zaraz kasuja..tym sposobem my na lipcowkach musilysmy wszystkie swoje pvt dane podawac i sie poznawac na nowo bo juz z imienia i nazwiska ;). Takze jakbyscie sie logowaly na pvt dane to ja tez jestem chetna, mialam konto na Daisy ale zaraz blokowali.

U mnie weekend roboczy :)

Piatek randka - kolacja i kino, wczoraj tata z moim przerzucali graty w ogrodku no i rozpoczelismy SEZON GRILLOWY :) mniam mniam! A dzis leniwie, spacer do lasu z psami, obiadek zjedzony i odpoczywam :) moj polecial na rower. U nas meeega dzis wialo. A wczoraj bylo pieknie :)

Meridko doczytalam pytalas o core - ona nadal bardzo niecierpliwie czeka na siostrzyczke :) widze ze coraz wieksza miloscia darzy Hanie - mimo tego, ze jest w brzuszku przeciez nadal;). Wielkie oczekiwanie! Ogladamy razem wszystkie ciuszki,zakupki.

Pokoj stanal w miejscu, nic sie nie ruszylo dalej ehh no ale wszystkiego naraz nie da sie zrobic ;).

Jutro wizytuje popoludniu no i mam tez jutro 100dniowke!!!!!!!

Buziaczki!

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z normalnego konta dodana. Kasilka tez:))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to do kogo moge napisac pw z danymi? ;)

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana hmmm wydaje mi się że ten temat na belly jest prowadzony przez mega sympatyczne osoby. Ja gdyby nie belly i owu nie podniosłabym się po poronieniach. Bardzo zawiodłam się na ludziach, znajomych których uważałam za przyjaciół. Tutaj znalazłam e przyjaciółki, do których mogę napisać na każdy temat. A trafiłam do dziewczyn za Mizzelką. Więc tak jak Meridka dziwię się że się nie odezwałaś. Ale witaj :-) i trzymam kciuki aby się szybciutko udało :-)

Daisy Tygrysek parę postów napisała jak wejść do grupy

merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość

c77352d493.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się Kasika jesteście przesympatyczne dlatego tak fajnie sie was czyta:)

‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ