Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Udana, ja się leczę u lekarza medycyny tybetańskiej. Najpierw wyleczył mnie z niedoczynności tarczycy, potem dostałam zioła na "dobry dom dla dziecka" - zaskoczyłam w 4 miesiące i ciążę miałam bezproblemową.
On patrzy na organizm całościowo, może wszystko u Was pracuje ok, ale jest jakaś blokada psychiczna np. ciężko powiedzieć.
Tutaj kilka filmików na temat doktora:
http://www.youtube.com/watch?v=W4DCV4C5Io4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=q2hxIQhBDyw
http://www.youtube.com/watch?v=sxjAgEs44f4&feature=related
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 20:18
-
nick nieaktualnyMagda!
Jakie dobre wieści! Silny Dominik! aż sie gęba człowiekowi cieszy
Udana!
W Białymstoku jest chyba klinika Bocian- pokazywana często w programach o parach z problemami. Moze tam jest jakiś dobry fachowiec!? Nie jestem ekspertka, ale masz tak skoczne i rożne cykle, ze chyba monitoring to konieczność! Raz możesz mieć ovulke 8 dnia, a raz 27! To ogromna różnica, bo przy staraniach każdy dzień jest ważny. I dobrze tez mieć lekarza od par, który zna sprawę zaufanie to podstawa
Plus to co mówi Gosiak
Ja na sobie tez eksperymentowalam w szczęśliwym cyklu bralam soje i Mg i zaskoczyło! Totalny przypadek, ale zakladalam, ze co mnie nie zabije, to wzmocni
To moze być kwestia sluzu- ale tutaj sie nie wypowiem, bo Dziewczyny sa ekspertkami!
Nie pozostało Ci nic innego, jak tylko próbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:15
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wybieram się do specjalisty od par który zajmuje się bezplodnoscia, a próbować będę do skutku;) z tym śluzem kiepsko w ogóle go nie mam, piłam wiesiołka i nic.teraz mszę zbić prolaktyne która pewnie blokuje owulke.
badałam tez tsh jest w normie.polowa problemu to na bank tkwi w głowie bo się za bardzo chce.trzeba wyluzować ale to nie jest takie proste.
kochane miłego karmienia nocnego
PS. Podziwiam was z tym karmieniem ja mam strasznie wrażliwe piersi a skutki to już w ogóle
merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tym śluzem to u mnie też było sucho, dlatego nie wypowiadam się na jego temat, ilości, jakości itd. Piłam dużo octu jabłkowego (do kupienia w rossmanie) z wodą, wielu dziewczynom pomagał. Mi być może też. I byłam chora, bolało mnie gardło, więc zjadałam dużo tabletek do ssania Isla. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego (pewnie nie), ale tak mi się skojarzyło, bo podobno picie flegaminy (dobrze mówię?) pomaga.
Trzeba zrobić listę i eliminować wszystko jedno po drugim
Grunt to do przoduGosiak, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry lASKI:D ale naskrobałyście ,witam się w 33 tyg boszsz ale ten czas zapierdziela ja juz bym chciała chociaż koniec maja! witam nową forumowiczke
co do wiesiołka to na mnie niestety on nie działał ja wg nie miałam śluzu a brałam potem inofolic i cyclo-progynova i nie wiem co podziałało
Magdalenko super,że u was wszystko dobrze niech mały rośnie !!Krokodylica, Daisy, diamonds, merida17, udana lubią tę wiadomość
-
Gosiak nie mam pokarmu bo... go nie mam. Codziennie odpalam laktator co 3 godziny, przy dobrych wiatrach sciagam z obu cycow 20ml, ale zwykle to jest jeszcze mniej...
Dziecka do cycka nie przystawiam, bo nic nie leci i ona tylko placze przy cycku wiec po co mam meczyc siebie i dziecko. Podaje te marne ilosci co sciagam z butli a potem podaje mm. Tylko chce jej podac chociaz troszke mojego mleczka, zeby miala jakiekolwiek przeciwciala ode mnie. Probuje roznych sposobow na laktacje, system 753 rowniez, odpalam laktator po kazdym karmieniu malej, pije codziennie wygazowane karmi, bawarke, dużo plynow, polewam cyce ciepla woda, masuje, i sciagam max 20ml, takze coz, taki urok moich cycow, nie moja żaba pierwsza i nie ostatnia bedzie karmiona mm, ale staram sie jak moge zeby chociaz troszke jej dac. Szczerze to nie mam z tym problemu ze nie karmie cycem, "z pustego i Salomon nie naleje."Daisy, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Mizzelki
gdzie jesteście?
Co tam u Was słychać?
mała za bardzo pochwaliłam bo juz w nocy tak ładnie nie śpi...
ale dajemy radę.... tzn ja w miarę kontaktuje
mała trochę marudna. w tym tygodniu coś jej humor nie pasuje ale rano jak się uśmiechała do taty:)
wczoraj tak ni się zakrztusiła ślina ze szok.
wystraszyła mnie:(
małej minęło pięć tygodni wczoraj a dziś mija pięć lat jak juz nie ma mojego taty. chętnie pojechałabym ob cmentarz ale pogoda licha i nie chce przeziębić małej.merida17 lubi tę wiadomość
-
A ja myslalam ze tu juz cisza bedzie :p
Skoro nie, to wrzucam Hanie! 821 gram mojej słodkości
Wszystko ok, rosnie zdrowa i duza, dobrze wykarmiona (slowa pani gin) dziewczynka Uf jak dobrze, ze wciaz nie zamienila sie w Heńka Przeplywy ok, wszystkie pomiary ok, szyjka twarda i zamknieta 3.7 cm, Hania ulokowana MIEDNICOWO. Ale do 35tc ma czas sie obrócić.Evell, diamonds, Krokodylica, merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelko w końcu odnalazlas sie w akcji
Evell, jak Ci teraz czas zapiernicza, to jak urodzisz braknie Ci doby!!
Czas to mój jedyny wróg! Jest zbyt szybki dla mnie i nic, a nic nie mogę go dogonić!
Udana, nie pozostaje Ci nic innego, jak próbować i próbować i wyluzowac na każda działa cos innego, ale to nie jest ważne! Liczy sie efekt końcowy do boju!!! I chwalić sie postepami
Dziecko śpi, to wracam do robotyudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Udana na prolaktyne bierz Dostinex jesli Cie stac. Ja zaszlam na 6 tabletce Castagnusa, normalna prl mialam ok, ale po mtc 21x wyzej. Ogolnie 1.5 roku w klinice leczenia nieplodnosci, klopoty z nasieniem, mezu bral Wit C 1000, Flegamine, Fertility Support for Men, Sildenafil (no bo jak sie da jak trzeba wg rozpiski lekarza godzinowej..)... Ja przez rok 'ciaze' mialam podtrzymywana od owulacji, w razie gdyby sie udalo, bo cienkie endometrium i estradiol i nie mialo jak sie zagniezdzic. Bralam tez Estrofem z htz wlasnie jako pomoc. Eh slabe czasy, nawet nie chce mi sie do tego wracac. W koncu nie bylo czasu myslec o seksie 'bo trzeba', bylo Wszystkih Swietych i bach. 11 listopada 2 kreski, 12.11 beta 38. Szok i MEGA zaskoczenie.
Dlatego po porodzie bedziemy tylko uwazac, a jak zajde znowu to bedziemy przeszczesliwi! -
nick nieaktualnyDaisy a ten Dostinex jest bez recepty?
No ja niby endometrium mam ok, u mnie klopot z owulką , mam jeden jajowód niedrozny i brak śluzu, no i ta prolaktyna, możliwe ze cos jeszcze na pewno za bardzo chce, nie potrafie się wyluzować ale wiecie że to najtrudniejsze.Poczekam jeszcze 2 miesiące jak się nie uda umówię się do kliniki niech nas przebadają od stóp do głów bo to już za długo trwa.
Kurcze, chyba nie umiem udostępnić wykresu
url=https://ovufriend.pl/graph/933fcbb426b838529792ae17889c6c66][/url]merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny