Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki..
wrocilam....
wesele ok bawilam sie do 2.30 tanczylam , skakalam i czulam sie swietnie..
a teraz najwazniejsze u lekarza wszystko ok ale nie jestem zadowolona dostalam zdjecie nic na monitorze mi nie pokazala a jak zapytalam o serduszko to powiedziala ze to jest nie bezpieczne dla plodu te dzwieki ultracos tam i ona tego nie praktykuje....zalamka po prostu ,ale ze z dzidziusiem wszystko w porzadku.....wyszlam bardzo rozczarowana...udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
Ginekolog na tym etapie faktycznie raczej nie włącza bicia serduszka tylko pokazuje wykres na monitorze. Choć mi na 2-3 sekundy załączył w drodze wyjątku.
Ale rzeczywiście mówił, że się tego nie praktykuje.
Niemniej jednak dobrze, że wróciłaś fajnie, że wesele udane i super, że Maluszek w porządku. Na tym etapie to jeszcze milimetry szczęścia
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiedza tylko rodzice i siostra jedna moja, ta druga co teraz brala slub nic nie wie nie chcialam jej mowic w dniu jej slubu poczekam jeszcze troche jak nacieszy sie faktem ze ma meza ..musze troche poczytac i nauczyc sie kilku slowek na jutro bo mam wizyte z polozna jutro pierwszy raz,..
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia na Wizycie . może bedzie Położna bardziej łaskawa niż ginka w Pl
O standardach to więcej w temacie Meridki powiedzieć mogą
Trzymamy kciuki
Badania porobione pewnie w kraju? To już nie będziesz powtarzać ? Chyba że musmerida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:Witaj Bereda w końcu jesteś ja też jeszcze nie słyszałam serduszka swojego szkraba tylko widziałam pikajaca kropeczke; ) najważniejsze ze z maluchem wszystko w porządku, kiedy następna wizyta? Jak wyniki badań?
PS. Nocne dziewczyny z was;)
Pewne rzeczy po prostu sie nie zmieniają
My buszujemy nocamiudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jestem juz po wizycie z polozna , bardzo mila , dalam rade sama , przygotowalam sie troche , niestety nie bylo zadnego badania dzis tylko paierkowe sprawy i mocz, pytala czy chce test na zespol downa zrobic powiedzialam ze tak ,...od 12-14 tyg bede miala wizyte juz z usg... w Pl nie robilam zadnych badan nie mialam kiedy..dostalam fajna paczuszke z probkami musze wypelnic kilka kuponow i wyslac to dostane jeszcze np z bootsa...
dalej zadnych objawow , gin powiedziala ze szczesliwa mama to i dzidzius szczesliwy
Udana sliczny brzuszek , rzeczywiscie chuderlaczek z Ciebie , powiem Ci ze ja wieczorem jak sie na jem mam taki brzusio ha ha haudana lubi tę wiadomość