Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Brzuchatki!
Właściwie Dobry Wieczór!!
Co tam w Waszych brzuszkach słychać??
U nas dziś był piękny dzień, więc większość pod gołym niebem nadrabiałyśmy z Zojką nasze babskie zaległości
Od jutra znowu praca praca praca żyć nie umierać
moja mama jadła czekoladę i zajadała ogórkami i ma dwie córki, także różnie to bywaudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW pracy powoli wszystko sie normuje, więc nie ma już takiego parcia
I za 10 dni mam urlop, więc złapie świeży oddech
Kiedyś czytałam, ze im starsza kobieta (zasadniczo od 30 w górę), to większe szanse na dziewczynkę. Nie pamietam już dlaczego, ale czy to prawda- to nie wiemudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno cześć Meridko:)
Też słyszałam o tej zasadzie że im kobieta starsza tym większe szanse na dziewczynkę,ale pewnie co komu pisane tak będzie:)
Ja dziś byłam na badaniach,no a w poniedziałek 26 wizyta już odliczam dni..
Czuję się dobrze,tzn bez zmian czasem coś zaboli, zakłuje, zawróci w głowie;)
No i proszę moje maleństwo żeby się pokazało na wizycie bo mamusia jest niecierpliwa i chciałaby już wiedzieć co ma między nóżkami:)
Merida jakie plany na urlop?
Diamonds hop hop!
Bereda a Ty nadal bez większych dolegliwości?diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Meridki
No już osiem
Czas pędzi.
Cały czas czekam na takie mamama bardziej świadome niż z przypadku bo na razie tatatetetiti i aga króluje.
Raczkowac próbujemy ale odkąd została odkryta możliwość stania, wstawania podciaga się i już stoi
No i trzeba asekuracji bo tylek jednak boli przy upadku
udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
Czekamy z Tobą na wieści od lekarza.
Może Maluszek będzie współpracował i zechce rodzicom wskazać na jaki kolor pomalować pokoik
No chyba że uparty charakter wtedy trzeba będzie jeszcze poczekać, a rodzice będą uczyć się cierpliwościudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
To i tak nieźle jak jesz jednego dnia ogórki a dopiero drugiego czekoladę
Takie kombo na raz to dopiero wyczyn ale w ciąży wszystko możliwe
No a Ty dalej poza zachciankami na nic nie narzekasz szczęściaro?
Zero zwrotek brak senności? Nic nie boli ? Tobie to tylko w ciąży byćmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, w sobotę (17 października) kochałam się z moim chłopakiem. On nie skończył we mnie. Zdążył wyciągnąć, lecz potem zrobiliśmy poprawkę. Wszystko bez zabezpieczenia. W poniedziałek (19października) zaczęłam czuć kłucie w podbrzuszu po prawej stronie. Co to może oznaczać? Cieszylabym się gdybym była w ciąży. Dodam że owulacje miałam 12 października A spodziewany okres przypada na 26 października. Podpowiedzcie coś bo wiem ze na test za wcześnie. A może to tylko moje urojenia. Bo już od dawna się staramy. I jak na razie nickonieczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeridki
Też wczorajszy wieczór minął mi przy desce do prasowania
Ale i tak kolejna pralka już znów schnie i zaraz powtórka z rozrywki będzie
Super, że Z taki dobry humor odzyskała
Nie ma jak uśmiech dziecka w taki bury dzień jak dziś
Choć u Was może być o niebo lepiejmerida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana uważaj tam na siebie!! I słuchaj ciotki Frozenkowej
Frozenko Kochana humor trwał cała noc o północy butla i gadanie do 2 w nocy, potem usnela do 5 ale głód ja obudził, więc kolejna butla i gadala do 6! Usnela!!
Siła rzeczy spalam jakies 3h!!! O 6 to dzwoni mój ostatni budzik I czuje, jak odplywam na przerwie, ale przede mną jeszcze pol dnia pracy i wieczór z rozgadana ZojeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:42
diamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeridki
To kiedy ona śpi? W dzień? Pewnie dziewczyna myśli, mamy nie ma to odpocznę a jak wróci to się pobawimy.
Ona chyba od zawsze towarzyska i wytrzymała więc co się dziwić.
No i najważniejsze, że wieczór/ noc spędzona na opowiadaniu, zabawie w dobrym humorze a nie na płaczu
A Ty jakoś dasz radę bo kto?
Trzymajcie się panienkiudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bezproblemowo ,powinnam sie cieszyc ale czasami sie martwie ze nic nic nic nie czuje ,ze brzuszek zmalal bo nie mam juz zaparc , piersi stanely w miejscu ..tylko czasami zachcianki ale nie takie mega jak nie bylam w ciazy zachcianki tez czasem sie zdarzaly tak po prostu..no nic do 9 listopada musze dotrwac i cieszyc sie ciaza i tyle...dzieki dziewczynki ze pytacie to takie mile , tym bardziej ze tu jestem strasznie samotna bo mieszkam tu od niedawna i nie mam jeszcze zadnej psiapsioly i znajomych...
zazdroszcze wam juz tego gaworzenia tego raczkowania , to takie musi byc cudowne jak sie patrzy na swoja minaturke :udana, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Udana
Powiedz o bólu prowadzącemu.
Bo teraz właśnie dzidziuś zaczyna uwierać w przewody moczowe.
Lepiej pić i zawczasu zlikwidować ewentualnie zapalenie niż toczyć boje z kolką nerkowa
A jak Twoje wyniki?
Wszystko w normie?
Wszystko powiem lekarzowi w pon, wyników nieznam bo trafiają odrazu do lekarza.czuje się lepiej zobaczymy jak noc minie.
Dziewczynki wiecie że ja coraz częściej czuje "przelewanie" w brzuchu kurcze, może to rzeczywiście mój maluch:)
Fajnie jak dzieci są pogodne, zamiast spania gadają bo tyle się dzieje wokół ze trzeba o wszystkim opowiedzieć
Bereda nie martw s ie brakiem objawów tylko ciesz;) a moje piersi tez raz są pełniejsze a raz trochę mniej, ale ciągle mi z nich cieknie;)
Mamusie mam do was pytanie czy używałyście rogala do spania?
Bo mi coraz bardziej niewygodnie spać i myślę nad kupnem.diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyudana wrote:
Mamusie mam do was pytanie czy używałyście rogala do spania?
Bo mi coraz bardziej niewygodnie spać i myślę nad kupnem.
Nie miałam go w końcu ale zwijałam kołdrę bo faktycznie było niewygodnie.
Tylko mi się zrobiło już bliżej końca ok 30 tyg.
A jeśli już odczuwasz dyskomfort, to sądzę, że to dobra inwestycja.
Magda_lena która czasem tu zagląda miała bo na wątku bazarkowym chyba sprzedawała ją nawet
Także myślę, że Ci się przyda
No i bardzo cieszę się, że powoli zaczynasz czuć Maluszka.
Teraz jest to najprzyjemniejsze
Potem będą przepychanki i prośby, żeby dziecko nie robiło trampoliny z pęcherza nie bawiło się żebrami itp
Super, że jest wszystko ok
udana lubi tę wiadomość