Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:bezproblemowo ,powinnam sie cieszyc ale czasami sie martwie ze nic nic nic nie czuje ,ze brzuszek zmalal bo nie mam juz zaparc , piersi stanely w miejscu ..tylko czasami zachcianki ale nie takie mega jak nie bylam w ciazy zachcianki tez czasem sie zdarzaly tak po prostu..no nic do 9 listopada musze dotrwac i cieszyc sie ciaza i tyle...dzieki dziewczynki ze pytacie to takie mile , tym bardziej ze tu jestem strasznie samotna bo mieszkam tu od niedawna i nie mam jeszcze zadnej psiapsioly i znajomych...
zazdroszcze wam juz tego gaworzenia tego raczkowania , to takie musi byc cudowne jak sie patrzy na swoja minaturke :
Kochana
Ale Ty jesteś jeszcze na początku drogi
Wasze Maleństwo waży parę gram, mierzy w porywach do 5 cm
Więc na brzusio przyjdzie czas.
Nie stresuj się tylko bądź wdzięczna za bezproblemową ciążę
Lepsze to niż nic nie jeść i tulic WC kilka godzin na dobę.
Uwierz na słowo.
Niedługo i Ty będziesz pilnować i tulic swoją Kruszynkę
Nawet się nie obejrzysz a już będziesz Mamusią z niemowlaczkiem na rękach
Bo Mamusią już jesteś Brzuszkową
I czekamy z Tobą na skan.udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Meridki
To kiedy ona śpi? W dzień? Pewnie dziewczyna myśli, mamy nie ma to odpocznę a jak wróci to się pobawimy.
Ona chyba od zawsze towarzyska i wytrzymała więc co się dziwić.
No i najważniejsze, że wieczór/ noc spędzona na opowiadaniu, zabawie w dobrym humorze a nie na płaczu
A Ty jakoś dasz radę bo kto?
Trzymajcie się panienki
Frozenki,
Powiem Ci, ze chyba niewiele spi. Zazwyczaj wstaje około 7 i pewnie o 10 poszlaby spać i czasami idzie, ale na 10 trzy razy idzie do żłobka, więc dopiero przysypia max 1,5h tam. Potem pomiędzy 15-17 czasami usnie, tez max 1,5h. I tyle. Trzecia drzemka nie istnieje. W nocy po butli ostatnio dostaje takiego powera, ze jest impreza ok 2h. Potem z jakies 3h spi, potem znowu butla (około 5 nad ranem) do 6 gada i sprawdza, czy cos w czasie jej drzemki sie zmieniło i przyspi do 7 czasami do 8.
To taki standard. Wiadomo, ze sa rożne odstępstwa od reguły, ale to sporadycznie.
A jak nie spi, to wszystko robi w biegu. Nie siedzi na tyłku, nawet sekundy, bo wszystko robi w ruchu
Jakiś motorek ma, czy cos bo nawet duracell nie dały radyudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Udana ja miałam te poduche do spania w kształcie litery C - byłam bardzo zadowolona. Chociaż długo to jej nie uzywalam. Mimo wszystko polecam. A jakbyś była zainteresowana to mam na sprzedaż laktator elektryczny Lovi
Dziękuję Madziu za informację, własnie poczytalam sobie o tym rogalu i chyba warto go kupić:)a za laktator dziękuję,dostałam w spadku od siostry co prawda nie elektryczny ale mam:)
A co tam u was słychać?jak zdrówko? -
nick nieaktualnyudana wrote:Meridko! jaka mama taka córcia:) wspominałaś,że w ciąży duzo pracowałas to teraz się nie dziw że twe dziecię ma takiego powera:)
No już nie mogę się doczekać tej wizyty...a rogala kupię
Pod tym względem to czysta ja ha ha
Kup, kup kupowanie w ciąży daje podwójną radośćudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis też miałam przerwe w spaniu, ale trochę później niż Zoya około 4 wierciłam się i nie mogłam zasnąć,ale jak już mi się udało to spałam do 9:)
Merida Ty się przyzwyczajaj do tych nocnych imprez Zoykowych,jako nastolatka pewnie też będzie imprezować
Diamonds a Twoja Ala też taka aktywna w nocy?
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana nic mi nie mów!
Zoya to jakiś wulkan energetyczny! Wczoraj jedna drzemka w ciagu dnia 1,5h. A w nocy i tak zrobiła z 3h przerwy na pogaduchy i moze spała w sumie 7h! A podobno 12 h to takie konieczne u dziecka ha ha
Tyle powiem
Zoya oznacza życie i pełna energii osobę- to mam co chciałamudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:no chciałaś to masz:)ale fajnie jak dziecko jest takie "żywe" może i to męczące w nocy,ale będzie co wspominać
A mam
Jestem bardzo szczęśliwa, ze Zoya taka jest bo sobie w życiu poradzi
Dzis w żłobku przeszła sama siebie. Panie sa nią zachwycone
Dobrze, ze ktoś inny oprócz nas widzi jej niepowtarzalny charakter, bo wyszlabym na zbzikowana mamuskeudana, diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co tam słychać? Jak samopoczucia po zmianie czasu?
U mnie ok, czuje się tylko jakaś taka zmęczona, nic nie robieniem chyba;)i od kilku dni jestem mega rozdrażniona wrr wyrzywam się na moim M Biedulek znosi dzielnie moje nastroje; ) a jutro wizyta doczekać się nie mogę, godziny juz odliczam no i jest lekki stresik.
I kolejny tydzień minąłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 13:04
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
To super że jutro spotkanie z Maleństwem
Trzymam kciuki za dobre wiadomości
Ciąża bez humorów to byłoby dopiero dziwne
Mieścisz się w normie .na koniec to dopiero możesz się denerwować od pytań, a jeszcze nie urodziłaś? Od osób, których wieki temu widziałaś a oni nagle będą chcieli to wiedzieć
Wszystko przed Tobą
Kciuki za M i jego wytrzymałość
I czekam na wieściudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Diamonds;) Mój M radzi sobie bardzo dobrze z moimi hnastrojami nie pozostaje mi dłużny i tez się focha:)
Jak było na basenie?
Mnie dziś złapał okropny ból brzucha i do tego biegunka, może to po kabanosach które były parę dni po terminie, ale teraz jest ok.
Trzymajcie kciuki za jutro!
Kolorowych snów:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyUdana
Jedz zdrowo i wyrzucaj to po terminie bo tam różne historie się tworzą i te kiełbaski mogą już żyć swoim życiem
Po basenie fajnie, Ala miała chwilę słabości wcześniej na zajęciach więc żeby temu zapobiec dziś była wizyta przypominająca
Ona jest zwyczajnie taką mamicórką
I jak jest sama ze mną jest ok, a jak już jest inny ktoś i jeszcze nie daj boze do niej zagada to może być histeria! . Taki to egzemplarz
Ale co tam
Zawsze to jakaś odmiana
Czekamy na wieści z Waszej wizyty
Czas pędzi i nie mogę uwierzyć że Dzidzia już mierzy tak dużo wg suwaczka i w ogole, że to już coraz bliżej
Zaraz załączy się syndrom wicia gniazda a w okresie świątecznym to może wyjść słabo finansowo bo jednak wtedy więcej się przepuszcza kasymerida17, udana lubią tę wiadomość