Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:bezproblemowo ,powinnam sie cieszyc ale czasami sie martwie ze nic nic nic nie czuje ,ze brzuszek zmalal bo nie mam juz zaparc , piersi stanely w miejscu ..tylko czasami zachcianki ale nie takie mega jak nie bylam w ciazy zachcianki tez czasem sie zdarzaly tak po prostu..no nic do 9 listopada musze dotrwac i cieszyc sie ciaza i tyle...dzieki dziewczynki ze pytacie to takie mile , tym bardziej ze tu jestem strasznie samotna bo mieszkam tu od niedawna i nie mam jeszcze zadnej psiapsioly i znajomych...
zazdroszcze wam juz tego gaworzenia tego raczkowania , to takie musi byc cudowne jak sie patrzy na swoja minaturke :
Kochana
Ale Ty jesteś jeszcze na początku drogi
Wasze Maleństwo waży parę gram, mierzy w porywach do 5 cm
Więc na brzusio przyjdzie czas.
Nie stresuj się tylko bądź wdzięczna za bezproblemową ciążę
Lepsze to niż nic nie jeść i tulic WC kilka godzin na dobę.
Uwierz na słowo.
Niedługo i Ty będziesz pilnować i tulic swoją Kruszynkę
Nawet się nie obejrzysz a już będziesz Mamusią z niemowlaczkiem na rękach
Bo Mamusią już jesteś
Brzuszkową 
I czekamy z Tobą na skan.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Meridki
To kiedy ona śpi? W dzień? Pewnie dziewczyna myśli, mamy nie ma to odpocznę a jak wróci to się pobawimy.
Ona chyba od zawsze towarzyska i wytrzymała więc co się dziwić.
No i najważniejsze, że wieczór/ noc spędzona na opowiadaniu, zabawie w dobrym humorze a nie na płaczu
A Ty jakoś dasz radę
bo kto?
Trzymajcie się panienki
Frozenki,
Powiem Ci, ze chyba niewiele spi. Zazwyczaj wstaje około 7 i pewnie o 10 poszlaby spać i czasami idzie, ale na 10 trzy razy idzie do żłobka, więc dopiero przysypia max 1,5h tam. Potem pomiędzy 15-17 czasami usnie, tez max 1,5h. I tyle. Trzecia drzemka nie istnieje. W nocy po butli ostatnio dostaje takiego powera, ze jest impreza ok 2h. Potem z jakies 3h spi, potem znowu butla (około 5 nad ranem) do 6 gada i sprawdza, czy cos w czasie jej drzemki sie zmieniło i przyspi do 7 czasami do 8.
To taki standard. Wiadomo, ze sa rożne odstępstwa od reguły, ale to sporadycznie.
A jak nie spi, to wszystko robi w biegu. Nie siedzi na tyłku, nawet sekundy, bo wszystko robi w ruchu
Jakiś motorek ma, czy cos
bo nawet duracell nie dały rady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udana ja miałam te poduche do spania w kształcie litery C - byłam bardzo zadowolona. Chociaż długo to jej nie uzywalam. Mimo wszystko polecam. A jakbyś była zainteresowana to mam na sprzedaż laktator elektryczny Lovi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Udana ja miałam te poduche do spania w kształcie litery C - byłam bardzo zadowolona. Chociaż długo to jej nie uzywalam. Mimo wszystko polecam. A jakbyś była zainteresowana to mam na sprzedaż laktator elektryczny Lovi

Dziękuję Madziu za informację, własnie poczytalam sobie o tym rogalu i chyba warto go kupić:)a za laktator dziękuję,dostałam w spadku od siostry co prawda nie elektryczny ale mam:)
A co tam u was słychać?jak zdrówko? -
nick nieaktualnyudana wrote:Meridko! jaka mama taka córcia:) wspominałaś,że w ciąży duzo pracowałas to teraz się nie dziw że twe dziecię ma takiego powera:)
No już nie mogę się doczekać tej wizyty...a rogala kupię
Pod tym względem to czysta ja
ha ha
Kup, kup
kupowanie w ciąży daje podwójną radość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis też miałam przerwe w spaniu, ale trochę później niż Zoya około 4 wierciłam się i nie mogłam zasnąć,ale jak już mi się udało to spałam do 9:)
Merida Ty się przyzwyczajaj do tych nocnych imprez Zoykowych,jako nastolatka pewnie też będzie imprezować
Diamonds a Twoja Ala też taka aktywna w nocy?
-
nick nieaktualnyUdana nic mi nie mów!
Zoya to jakiś wulkan energetyczny! Wczoraj jedna drzemka w ciagu dnia 1,5h. A w nocy i tak zrobiła z 3h przerwy na pogaduchy i moze spała w sumie 7h! A podobno 12 h to takie konieczne u dziecka
ha ha
Tyle powiem
Zoya oznacza życie i pełna energii osobę- to mam co chciałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:no chciałaś to masz:)ale fajnie jak dziecko jest takie "żywe" może i to męczące w nocy,ale będzie co wspominać

A mam
Jestem bardzo szczęśliwa, ze Zoya taka jest
bo sobie w życiu poradzi 
Dzis w żłobku przeszła sama siebie. Panie sa nią zachwycone
Dobrze, ze ktoś inny oprócz nas widzi jej niepowtarzalny charakter, bo wyszlabym na zbzikowana mamuske
nick nieaktualny, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co tam słychać? Jak samopoczucia po zmianie czasu?
U mnie ok, czuje się tylko jakaś taka zmęczona, nic nie robieniem chyba;)i od kilku dni jestem mega rozdrażniona wrr wyrzywam się na moim M Biedulek znosi dzielnie moje nastroje; ) a jutro wizyta doczekać się nie mogę, godziny juz odliczam no i jest lekki stresik.
I kolejny tydzień minął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 13:04
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
To super że jutro spotkanie z Maleństwem
Trzymam kciuki za dobre wiadomości
Ciąża bez humorów
to byłoby dopiero dziwne 
Mieścisz się w normie
.na koniec to dopiero możesz się denerwować od pytań, a jeszcze nie urodziłaś? Od osób, których wieki temu widziałaś a oni nagle będą chcieli to wiedzieć 
Wszystko przed Tobą
Kciuki za M i jego wytrzymałość
I czekam na wieści
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Diamonds;) Mój M radzi sobie bardzo dobrze z moimi hnastrojami nie pozostaje mi dłużny i tez się focha:)
Jak było na basenie?
Mnie dziś złapał okropny ból brzucha i do tego biegunka, może to po kabanosach które były parę dni po terminie, ale teraz jest ok.
Trzymajcie kciuki za jutro!
Kolorowych snów:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyUdana
Jedz zdrowo i wyrzucaj to po terminie bo tam różne historie się tworzą i te kiełbaski mogą już żyć swoim życiem
Po basenie fajnie, Ala miała chwilę słabości wcześniej na zajęciach więc żeby temu zapobiec dziś była wizyta przypominająca
Ona jest zwyczajnie taką mamicórką
I jak jest sama ze mną jest ok, a jak już jest inny ktoś i jeszcze nie daj boze do niej zagada
to może być histeria!
. Taki to egzemplarz 
Ale co tam
Zawsze to jakaś odmiana
Czekamy na wieści z Waszej wizyty
Czas pędzi i nie mogę uwierzyć że Dzidzia już mierzy tak dużo wg suwaczka i w ogole, że to już coraz bliżej
Zaraz załączy się syndrom wicia gniazda
a w okresie świątecznym to może wyjść słabo finansowo
bo jednak wtedy więcej się przepuszcza kasy