Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak robiłam test/y, to ja byłam bardzo wyluzowana
i zwyczajnie jak zabrakło mi już powodów, by go nie zrobić- to zrobiłam
Nie spieszylo mi sie z tym wcale, oj nie
Już nie pamietam, ale to był już 7 tydzien chyba na teście elektr było 3+
Jak widzę suwaczki, a na nich 4 tydz ciazy- to ja w tym czasie byłam bardzo nieswiadoma całego zamieszaniaudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo to zawsze jest tak, że jak się najmniej spodziewamy to się udaje:)u mnie było podobnie tylko wcześniej test zrobiłam niż w 7 tyg;p ale robiłam go z myśla o jednej kresce a tu taka niespodzianka achh piękne uczucie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:11
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie w pierwszej ciązy nie myslalam ze zaszłam,planowalismy dzieci ale nie wiedziałąm ze od razu wyjdzie test robilam 11 dni po spodziewanej @ wtedy byłam pewna ze mi sie zwyczajnie spoznia przez zmiane otoczenia,nowy klimat i nowa praca. Wtedy dopiero co do uk sie przeprowadziłam a tu 2 grube kreseczki ... test zrobilam tylko dlatego ze chcialam uspokoich psychike gdyz objawy mialam na @ ;p
A teraz to poprostu bylo tak że wstałam rano wyciagnełam test i siknełam sama nie wiem czemu to zrobiłam i co mną kierowałodiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Udana,
Diamonds niech czeka w kolejce najpierw muszę ją dogonić, a potem Ty mnie a potem machniemy zbiorowo raz jeszcze i będzie po 3 ha ha Nie wiem tylko, czy reszta dziewczyn wchodzi w taki biznesmerida17, udana, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana
Jak dziś samopoczucie?
Przeszło w końcu?
A na połówkowe zaraz się umowisz i może psotka bądź psotnik pokaże kim jest
Na święta zrobi Wam niespodziankę
Obstawiam w takim razie panienkę
No i ogólnie super, że masz uczciwego lekarza, który wprost przyznaje, że nie potrafi na tym sprzęcie zrobić dokładnych pomiarów.
To się ceni
I masz czas żeby kogoś kompetentnego znaleźć.
Zdrowia.
I dbaj o te nerki.
No i pięknie, że w końcu wiesz, że to już Dzidziuś się z Tobą komunikuje tymi malutkimi kopniaczkami.
Cudnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:40
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Udana,
Diamonds niech czeka w kolejce najpierw muszę ją dogonić, a potem Ty mnie a potem machniemy zbiorowo raz jeszcze i będzie po 3 ha ha Nie wiem tylko, czy reszta dziewczyn wchodzi w taki biznes
Ja już mam dwie
Jak mnie dogonicie to porozmawiamy
I za wszystkie staraczki kciuki, żeby szybko i miło poszło
Bez biegania po lekarzach.
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatsuyoshi
A Tobie bezproblemowej ciąży życzę i bardzo podziwiam, że przy takim żywym złocie zdecydowałaś się tsk szybko na kolejnego dzidziusia.
Oby i ta ciąża przebiegła równie gładko jak pisałaś o pierwszej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:32
udana, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Udana
Jak dziś samopoczucie?
Przeszło w końcu?
A na połówkowe zaraz się umowisz i może psotka bądź psotnik pokaże kim jest
Na święta zrobi Wam niespodziankę
Obstawiam w takim razie panienkę
No i ogólnie super, że masz uczciwego lekarza, który wprost przyznaje, że nie potrafi na tym sprzęcie zrobić dokładnych pomiarów.
To się ceni
I masz czas żeby kogoś kompetentnego znaleźć.
Zdrowia.
I dbaj o te nerki.
No i pięknie, że w końcu wiesz, że to już Dzidziuś się z Tobą komunikuje tymi malutkimi kopniaczkami.
Cudnie
Dziś jakby trochę lepiej,chyba żołądek powoli ruszył do pracy uff, ale rano miałam jeszcze dość mocne bóle.
umówiłam się na połówkowe badanie na 13.11 na 13:00
Mam nadzieję że już przy tym badaniu maluch się nie wywinie i ujawni:)mój M twierdzi że to chłopak bo ma długie nogi i dużą głowę, a ja mówię że do dziewczynki to wszystko też pasuje:)
A nerki dają o sobie znać,musze się przyzwyczaić, że będę sikać coraz częściej
Kopniaczki są słodkie, takie delikatne z gracją (do czasu pewnie)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Katsuyoshi
A Tobie bezproblemowej ciąży życzę i bardzo podziwiam, że przy takim żywym złocie zdecydowałaś się na kolejnego dzidziusia.
Oby i ta ciąża przebiegła równie gładko jak pisałaś o pierwszej
Dziekuje
A no wole wczesniej niż wcale a chociaż mały bedzie miał towarzystwoGosiak, diamonds, merida17, udana lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Gosiak jestes!
Już sie zastanawiałam, gdzie jestes i czy nas zostawilas??
Kiedy zaczeliscie? Miał byc grudzień
Trzymam kciuki!!!!!!
I koniecznie informuj nas, jeśli tylko masz ochotę
No grudzień, grudniem, ale że nie mam okresu, to zaczęłam brać wspomagacze i już działamy - chociaż na wiele na razie nie liczę. Karmię cały czas dość dużo, ale oczywiście, że będę informowaćdiamonds, merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no rodzeństwo potrzebne, tylko nie jest łatwo z dwójką
Ale później może być lepiej bo się sobą zajmą.
A przy takiej różnicy jak u mnie na początku pomoc ze strony starszaka ale nie oszukujmy się, wspólnie to one się bawić nie będą.
Dobra wola starszej że chwilę się nią zajmie
Ale to już inny level
A przy niewielkiej różnicy wieku będą całe życie iść razem to fakt
Też chciałam szybciej ale wyszło 16 Cs więc i różnica wyszła większa.
merida17, udana lubią tę wiadomość