Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrzuchatki!
Dbajcie o siebie w te jesienne dni, oby zdrówko Wam dopisywało!
Pamiętam, że rok temu o tej porze byłam już sporych rozmiarów! Jak ten czas zapiernicza!!!
Udana dawaj wieści po wizycie!!! I nie jadaj starych kabanosów, bo Ci tyłek skopię
Bereda korzystaj z humorów to Twoje święte prawo w tym czasie
Diamonds, normalnie aż Ci trochę zazdraszczam tego basenu, a u nas odwieczne gluty w nosie na ząbki! Jejku, że niby tak będzie ciągle!!!?? :p
3 zęby mamy, tak już oficjalnie. Kolejny w drodze to tak na bieżącodiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo zacznę od początku, że się naczekalismy bo umawialiśmy się ze będziemy przyjęci przed innymi kobietami które mają w tym dniu inne badania niż usg, wiec byliśmy z M 7:20 juz pod gabinetem, ale lekarz się spóźnił i najpierw obsluzyl te inne kobiety a ja na końcu eh mój M był taki wnerwiony ze hej no ale najważniejsze że dzidzia zdrowa;) ale nie pokazała nam co ma między nóżkami, wiec dalej czekamy eh Wiercił się ten nasz maluch, machał wszystkim czym można było kochane malenstwo:) dr zmierzył głowę i udo i wszystko jest ok.pytalam go o badanie połowkowe powiedział ze mogę je zrobić ale nie u niego bo on się na tym nie zna, no nic, poszukam gdzie to robią i zrobię dla spokojnosci, może wtedy dowiem się kto tam tak wierzga on czy ona;)
A ja nadal piach w nerach mam więc muszę pić pić i jeszcze raz pić!
Po tych kabanosach nie działa mi żołądek;(boli okropnie i czuje się źle bo co zjem to stoi, nie rusza nic, ni pryku ni beku.to se dogodzilam
Merida obiecuje ze nie wezmę do ust niczego co jest po terminie!
Diamonds taka mamicorcia tez ma swój urok;)
Dzis zaczyna się remont wiec ja mykam do rodzicow;)diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Grunt, że Dzidzia zdrowa!!!!
To najważniejsze!!!
A mama też powinna dbać o siebie
Oj tak najważniejsze to zdrówko a mama ma nauczkę i juz będzie dbać o siebie jak o jajko;) wyniki moczu i krwi mam prawidlowe;)
Zojce gratuluję ząbków;)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMieszkam w UK od 2.5 roku.
Mam synka który ma rok i 2 miesiące.
Z moim postanowiliśmy postarać się o rodzeństwo dla niego.
Decyzje podjeliśmy dzien po jego urodzinach
Staraliśmy się 2 cykle, o ciąży dowiedziałam się 3 dni temu.
Ogólnie to mam 28 lat.
Cóż wiecej moge powiedzieć?
Obecnie nie pracuje gdyz opiekuje się dzieckiem i szybko do pracy nie wróce tym bardziej że w drodze kolejneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:31
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Witam jestem nowa czy moge dołączyć?
Mam termin na lipca
Pewno, a nawet musisz
Witamy bardzo
I gratuluję
Na naszym wątku spotykają się same Gwiazdy, elita bym powiedziała i każda z nas jest na innym etapie (jedne już mają poród za sobą, inne czekają), więc spokojnie się rozgość, bo wpasowałaś się idealniekatsuyoshi, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatsuyoshi rozumiem, że rodziłaś w UK i jak było?? Ciężko, czy raczej niekoniecznie, skoro tak szybko zdecydowałaś się na drugi poród Ja osobiście też chciałabym jeszcze jedno dziecko, żeby więcej bałaganu w domku było ale też i śmiechu i zabawy
Widzę, że Ty też należysz do tej naszej połowy, która pierwszy oficjalny skan będzie mieć ok 13 tyg ciąży wybierasz się, gdzieś wcześniej na prywatny skan i do gp, czy czekasz z wizytą robisz to już drugi raz, to na pewno masz jakiś plankatsuyoshi, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Katsuyoshi rozumiem, że rodziłaś w UK i jak było?? Ciężko, czy raczej niekoniecznie, skoro tak szybko zdecydowałaś się na drugi poród Ja osobiście też chciałabym jeszcze jedno dziecko, żeby więcej bałaganu w domku było ale też i śmiechu i zabawy
Widzę, że Ty też należysz do tej naszej połowy, która pierwszy oficjalny skan będzie mieć ok 13 tyg ciąży wybierasz się, gdzieś wcześniej na prywatny skan i do gp, czy czekasz z wizytą robisz to już drugi raz, to na pewno masz jakiś plan
Ja czekam do położnej u mnie w miescie nie wiem czy wszedzie tak jest czy nie ale u mnie ciąże uznają dopiero od 3 miesiąca i dopiero wtedy mnie przyjmą na wizyte wiec jak wczesniej by cos sie dzialo nie beda sie tym interesowac gdyz ich zdaniem tak miało byc.
Tak szybko sie postaralismy o drugie bo po 1 nie chciałabym starac sie o dziecko po 30sce bo wiem że jest cieżej , po 2 nie chciałam za duzej różnicy wieku miedzy jednym a drugim aby mogli się bawic
Prywatnie nie zamierzam chodzic i płacic sporo kasy bo opieke miałam dobra jak i bylam bardzo zadowolona przez cala ciaze jak i poród.Bardzo miło i sympatycznie , traktowano mnie bardzo dobrze
Mój poród nie był zbyt łatwy bo maluszek miał wykrzywioną główke i nie mógł sie wydostać dlatego mnie nacieli i lekarz wsadził reke aby mu główke przestawic i dopiero wtedy poszło szybko . Ale nic nie jest w stanie opisac uczucia kiedy położyli mi go na brzuszku zadnego bólu już nie czułamudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida ja właśnie czekam na wasze kolejne ciąże:)Diamonds już mamusia doświadczona podwójnie, ale może jeszcze na jedno cudeńko się skusi:)
Katsuyoshi trudny miałaś ten poród,ale kobiety to jednak dzielne i silne są,dla maleństwa zniosą wszystko!
A jak tam Twój pierworodny?psotnik,czy raczej spokojny?biega?gada?katsuyoshi, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyudana wrote:Merida ja właśnie czekam na wasze kolejne ciąże:)Diamonds już mamusia doświadczona podwójnie, ale może jeszcze na jedno cudeńko się skusi:)
Katsuyoshi trudny miałaś ten poród,ale kobiety to jednak dzielne i silne są,dla maleństwa zniosą wszystko!
A jak tam Twój pierworodny?psotnik,czy raczej spokojny?biega?gada?
Wariat ,wariat i wariat .. chwile nie potrafi usiedzieć w spokoju,wszystko wyciaga,wszystkim rzuca i sie kłóciudana, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana,
Diamonds niech czeka w kolejce najpierw muszę ją dogonić, a potem Ty mnie a potem machniemy zbiorowo raz jeszcze i będzie po 3 ha ha Nie wiem tylko, czy reszta dziewczyn wchodzi w taki biznesudana, diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatsuyoshi u mnie też ciąża nabiera "mocy" około 12-13 tygodnia niestety dlatego ja byłam prywatnie wcześniej, bo:
1. Chciałam być pewna, że na pewno jestem w ciąży, a nie, że testy się pomyliły
2. Musiałam zobaczyć, że tam jest i jest wszystko dobrze Nie wytrzymałabym do 13 tyg
3. Dostałam dupka na początek. Wszystko było dobrze, ale tak na wszelki wypadek.
I przez moją ciążę to stado dr się przewinęło
katsuyoshi, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Katsuyoshi u mnie też ciąża nabiera "mocy" około 12-13 tygodnia niestety dlatego ja byłam prywatnie wcześniej, bo:
1. Chciałam być pewna, że na pewno jestem w ciąży, a nie, że testy się pomyliły
2. Musiałam zobaczyć, że tam jest i jest wszystko dobrze Nie wytrzymałabym do 13 tyg
3. Dostałam dupka na początek. Wszystko było dobrze, ale tak na wszelki wypadek.
I przez moją ciążę to stado dr się przewinęło
Hehe to niezle widze
Ja ufam testom robiłam ich 4 w tym 2 elektroniczne i każdy pozytywny.
Ufam bo nigdy nie miałam sytuacji gdzie pokazał pozytyw a owej ciąży nie było
Kolejna sprawa @ tez brak wiec dla mnie w moim przypadku rzecz jasna .
Oczywiscie każdy ma inaczej i każdy ma swoje podejscie czego w żaden sposób nie neguje
Grunt to pewnosc
Ja miałam 2 położne tylko Gdyż pierwsza zaciążyła i po 2 wizytach u niej poszła potem zwolnienie tak wiec przerzucili mnie do innej i nie żałuje bo była bardzo miła,wszystko ładnie mi tłumaczyła i o wszystko pytałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:57
udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Udana,
Diamonds niech czeka w kolejce najpierw muszę ją dogonić, a potem Ty mnie a potem machniemy zbiorowo raz jeszcze i będzie po 3 ha ha Nie wiem tylko, czy reszta dziewczyn wchodzi w taki biznes
haha dobre:)ja się piszę na taki biznes:)
Katsuyoshi cierpliwa z Ciebie kobieta, w sumie masz dziecko więc musisz mieć tonę cierpliwości.
Merida z każdym bobasem będzie więcej luzu:)
A ja dziś męczę się z tym żołądkiem, i już wszystko mnie boli(kłuje), cały brzuch tzn bardziej dookoła;/ Nie wiem co ja mam zrobić, żeby go ruszyć..
ps.a i chciałam was poinformować że te bąbelki,przelewania, mrowienia czy jak to kto tam zwie to właśnie maluszek,skąd wiem?! bo główka jest z lewej strony a pukania czuję po prawej czyli smyra mnie tam długaśnymi nogami:)akrobata/tka:)
katsuyoshi, diamonds lubią tę wiadomość