Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBereda dzis Tobie mija kolejny tydzien wszystkiego dobrego Maluszku w Brzuszku
I chyba faktycznie na mdłości sie nie zanosi farciaro!
Jak w pracy? Wszystko dobrze?
Udana dzień lenia razy dwa, a przepraszam za dwóch musi byc
Oj, teraz to zacznie sie pukanie, a jeszcze troszke i bedzie wypinanie tylka Dziecia i zjazd po watrobie
Dobrze to pamietamudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy jestesmy troszke zabiegani, jak to zwykle bywa
Wczoraj Zoyeczka spotkała sie z jedna z koleżanek tutaj z forum
Nie było to ich pierwsze spotkanie, ale wczoraj miały na siebie wywalone
Jedynie chrupki jadly wspólnie i na czasudana, Gosiak, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha bo chrupek musiało być po równo, jakby zjadła jedna wiecej mogła by być "kłótnia"
Bereda oby wszystkie takie ciąże bezobjawowe były:) Niedługo wkroczysz w drugi trymestr:)
Mnie dziś oprócz pukania obudziły mdłości i to takie z rzutami,szok!myślałam że to już minęło!po śniadaniu zrobiło się lepiej, ale nadal mi niedobrze. Raczej nie zjadłam czegoś przeterminowanego.
Miłego dnia!bereda11, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie dziewczyny piszemy piszemy, nie śpimy!
Od wczoraj czuje straszliwy ucisk na pęcherz, jakby jakiś kamień uciskał, a to pewnie moje kochane szczęście tak się układa bo momentami jest mniejszy ucisk.
Bereda a u Ciebie brzuszek rośnie?
Diamonds a co u was?
Merida jak tam wasz urlop?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA urlop....
Duzo mamy biegania i załatwiania!
Korzystamy tez z tego, ze wokół nas duzo dzieci i maja inne zabawki i sa
Kontakt i kontakt z nimi, im wiecej tym lepiej i zdaje to egz
I od kilku dni Z jeździ już w spacerowce/parasolce!
W ogóle inne dziecko! Jest zachwycona w skrócie pisząc
A Merida walczy teraz o @! Dr stwierdził, ze trzeba moje podwozie przywołać do pionu, bo co za duzo to niezdrowo!
Ma chłop racje, więc zobaczymy co wyjdzieudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZoya zmieniła pojazd no no to znaczy ze juz okres niemowlęcy ma za sobą a kontakt z dziećmi jest jak najbardziej wskazany i fajnie ze to lubicie;)
Merida a ty od porodu nie masz @? Wcześniej tez miałaś nieregularnie?merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana!
Tak, ja od porodu bez @.
Nic w tym dziwnego, jeśli karmi sie cycem, ale ja już 2 miechy nie karmie, a podwozie nie odnotowalo tego faktu, więc musze mu pomoc chociaż nie tęsknię za @
Ja mam @ dość regularne (do 2 dni) taka nieregularnosc w regularnosci tyle, ze długie cykle.udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue ja też Cię pamiętam;)poczytałam was od poczatku:)
Aaa myślałam że już wcześniej odstawiłam Zoyke od mamie go mleczka, może Twoje hormony muszą mieć więcej czasu na "wyrównanie sie" może do końca roku @Cie nawiedzi.tez za nią nie tęsknię
Jak widać i ja spać nie mogę, deszcz leje za oknem a w brzuchu impreza;) -
nick nieaktualnyOj ciężka to była noc,czułam maluszka bardzo nisko i bardzo sie tam wiercił aż mnie kłuło i troche die przestraszylam tego bólu;( miewalyście takie uczucia?dopiero kolo 6 przysnęłam bo chyba moje dziecię też.
Teraz znowu szaleje chyba głodne musimy wstać zjeść.
Aaa wczoraj się ważyłam i przytyłam kolejne 3 kg, w ciągu dwóch tygodni wow trochę dużo, nie ma to jak u mamy;) karmi najlepiej;) ogólnie przytyłam 5 kg wydaje mi się ze tylko w brzuchu.