X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda śliczny maluszek:)
    super że ma się dobrze,cudownie tak zobaczyć swoje maleństwo:)
    7cm to bardzo ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo 500 strona:)

merida17 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby 500 stron tak duzo a tylko kilka tych samych odob sie udziela , chyba inne mamusie zajete dzidziusiami :-)
    a ty udana juz w domku u siebie czy u mamy jeszcze ?

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze u mamy,jutro już wracam do siebie. Dobrze mi tu, mama dokarmia:)ale czas wracać i w końcu czymś się zająć bo od dwóch tyg nic nie robię tylko się obijam:)

bereda11 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dobrze , teraz mamy taki fajny czas ze mozemy chcociaz moj P i jego siostra maja chyba inne zdanie na ten temat ale to pewnie bo czuje sie super wiec mnie wykorzystuja poki moga ;-)

udana lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dawaj się! Teraz masz prawo trochę powybrzydzać i może Ci się nie chcieć;)
    mnie we wszystkim wręczają aż mi glupio bo czego nie dam rady zrobić to ok ale jakieś delikatne robótki to aż mi się chce, a nie pozwalają;)ale fakt jest taki ze odkąd czuje mocniejsze ruchy jest trochę ciężej, także jeszcze parę tyg i Tobie dadzą spokoj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda cudne wieści!!! Na plec to raczej zbyt szybko, chyba, ze fachowiec i dobry sprzęt! U mnie Irlandczycy w ogóle nie chcieli mówić (boja sie pomyłek) i zawsze mowia, ze za wczesnie! :P

I objadaj sie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana nie broń im ;) niech Cie rozpieszczaja ;)

Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam :P

Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki ;)
    Zobaczymy! ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Udana nie broń im ;) niech Cie rozpieszczaja ;)

Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam :P

Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki ;)
    Zobaczymy! ;)

Może Zoyka będzie miała loczki jak mama;) i ja nie mam zgagi..tez mam kręcone włosy;) to mogłoby po mnie odziedziczyc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nastąpiła zmiana planów nie wracam jutro, M przyjeżdża i zostaniemy jeszcze do czwartku;)

merida17, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda
    Super wiadomości, a przezierność NT jak najbardziej w normie.
    Także tylko się cieszyć.
    No i niech do końca zostanie już tak bezproblemowo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana
    No wykorzystajcie dzień wolnego ;-)
    Ale i tak trzeba wrócić i posprzątać.
    Choć po remoncie pył i kurz.
    A może w okolicy masz firmę sprzątająca po remontach.
    Oni to robią sprawnie, nie przemieszczając wzburzonego kurzu z miejsca na miejsce ;-)
    I nie musiałbyś tego wdychac ;-)

merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridki
    Zoya zdolniacha ;-)
    My jesteśmy na etapie swobodnego raczkowania, siadania już zupełnie samodzielnego z każdej pozycji, stawania wszędzie i przy wszystkim ;-) także trzeba pilnować ile się da.
    Etap budzenia się w nocy i niespokojny sen nadal trwa. A już było całkiem przyzwoicie ;-)

merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana wrote:
    Może Zoyka będzie miała loczki jak mama;) i ja nie mam zgagi..tez mam kręcone włosy;) to mogłoby po mnie odziedziczyc;)

Kręcone sie dziedzicza ;) moze sie uda ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frozenki!
    Alicja tez zdolniacha :)
    Chyba już na tym etapie wszystko jest do siebie zbliżone :)
    Kwestia opisania i ubrania w słowa.
    Dzis widziałam na własne oczy ;) były trzy i każda dość podobne akrobacje tworzyła ;)

diamonds, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds no wkoncu jestes;) Fajne te wasze dziewczynki, ja już bym chciała żeby moje dziecię miało chociaż pół roku, wtedy jest takie fajne kontaktowe ah;)

Mój M zmienia zdanie co dwie minuty jednak zabiera mię dziś i razem posprzątam tzn mówił żebym została do czwartku on ogarnie sam ale ja wolę mu pomóc.
    Nie kojarzę takiej firmy sprzątającej ale pewnie w neciecie gdzieś się ogłaszają, jednak mój M to "Zosia samosia" on woli sam, mówił ze wczoraj z grubsza ogarnął, wiadomo trzeba teraz pozbyć się kurzu ze wszystkiego, pomału damy rade:)

Miłego;)

diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uada fajny ten twoj M ze tak o Ciebie dba , super trafilas ...
    merida a czy w irlandii tez sa tylko 2 skany ? ubogie to strasznie ,i czy w iralndii tez tak strasznie pada i jest szaro i nieprzyjemnie ?,...jeszcze tylko ta obawa zeby nie dzwonili ze szpitala bo krew mi wczoraj pobralii na syndrom downa i troche stres zeby nie dzwonili...

udana lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda, u mnie tez 2 skany :/ w 40 tyg jest taki szybki skan, by sprawdzić, jak sie ma sytuacja w brzuszku ;)
    Ja wspomagalam sie prywatnie, by cos wiedziec, bo po polowkowym w szpitalu, wyszłam i nerwów sie pobeczalam- taki olewczy był :/ ale sam poród i szpital, to już inna bajka. Opieka pierwsza klasa ;)

Moja przyjaciółka w Londynie tez miała 2, ale bardzo dokładne.

Co do pogody...kiedyś padało bardziej ;) teraz zdecydowanie mniej, ale prawda jest taka, ze już od dawna mi to nie przeszkadza :) chyba nawet lubię, poważnie ;) taki kapusniaczek nawet mnie nie rusza i już nie otwieram parasola :)

W sumie bardzo lubię sztormy! Lubię wtedy kocyk, książkę i herbatke ;)
    Ale odkąd jest Zoya nabrały one miano "zagrażających życiu" i kiszenie w domu, bo zero spaceru ;)

udana, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, a mowia, ze to kobiety zmienne maja zdanie :P

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda i gratuluje 13 tyg!

udana, bereda11 lubią tę wiadomość

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ