Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i bardzo dobrze , teraz mamy taki fajny czas ze mozemy chcociaz moj P i jego siostra maja chyba inne zdanie na ten temat ale to pewnie bo czuje sie super wiec mnie wykorzystuja poki moga
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dawaj się! Teraz masz prawo trochę powybrzydzać i może Ci się nie chcieć
mnie we wszystkim wręczają aż mi glupio bo czego nie dam rady zrobić to ok ale jakieś delikatne robótki to aż mi się chce, a nie pozwalają;)ale fakt jest taki ze odkąd czuje mocniejsze ruchy jest trochę ciężej, także jeszcze parę tyg i Tobie dadzą spokoj:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana nie broń im niech Cie rozpieszczaja
Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam
Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki
Zobaczymy!udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Udana nie broń im niech Cie rozpieszczaja
Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam
Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki
Zobaczymy!
Może Zoyka będzie miała loczki jak mama;) i ja nie mam zgagi..tez mam kręcone włosy;) to mogłoby po mnie odziedziczyc;)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana
No wykorzystajcie dzień wolnego
Ale i tak trzeba wrócić i posprzątać.
Choć po remoncie pył i kurz.
A może w okolicy masz firmę sprzątająca po remontach.
Oni to robią sprawnie, nie przemieszczając wzburzonego kurzu z miejsca na miejsce
I nie musiałbyś tego wdychac
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeridki
Zoya zdolniacha
My jesteśmy na etapie swobodnego raczkowania, siadania już zupełnie samodzielnego z każdej pozycji, stawania wszędzie i przy wszystkim także trzeba pilnować ile się da.
Etap budzenia się w nocy i niespokojny sen nadal trwa. A już było całkiem przyzwoicie
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiamonds no wkoncu jestes;) Fajne te wasze dziewczynki, ja już bym chciała żeby moje dziecię miało chociaż pół roku, wtedy jest takie fajne kontaktowe ah;)
Mój M zmienia zdanie co dwie minuty jednak zabiera mię dziś i razem posprzątam tzn mówił żebym została do czwartku on ogarnie sam ale ja wolę mu pomóc.
Nie kojarzę takiej firmy sprzątającej ale pewnie w neciecie gdzieś się ogłaszają, jednak mój M to "Zosia samosia" on woli sam, mówił ze wczoraj z grubsza ogarnął, wiadomo trzeba teraz pozbyć się kurzu ze wszystkiego, pomału damy rade:)
Miłego;)diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość
-
uada fajny ten twoj M ze tak o Ciebie dba , super trafilas ...
merida a czy w irlandii tez sa tylko 2 skany ? ubogie to strasznie ,i czy w iralndii tez tak strasznie pada i jest szaro i nieprzyjemnie ?,...jeszcze tylko ta obawa zeby nie dzwonili ze szpitala bo krew mi wczoraj pobralii na syndrom downa i troche stres zeby nie dzwonili...
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda, u mnie tez 2 skany w 40 tyg jest taki szybki skan, by sprawdzić, jak sie ma sytuacja w brzuszku
Ja wspomagalam sie prywatnie, by cos wiedziec, bo po polowkowym w szpitalu, wyszłam i nerwów sie pobeczalam- taki olewczy był ale sam poród i szpital, to już inna bajka. Opieka pierwsza klasa
Moja przyjaciółka w Londynie tez miała 2, ale bardzo dokładne.
Co do pogody...kiedyś padało bardziej teraz zdecydowanie mniej, ale prawda jest taka, ze już od dawna mi to nie przeszkadza chyba nawet lubię, poważnie taki kapusniaczek nawet mnie nie rusza i już nie otwieram parasola
W sumie bardzo lubię sztormy! Lubię wtedy kocyk, książkę i herbatke
Ale odkąd jest Zoya nabrały one miano "zagrażających życiu" i kiszenie w domu, bo zero spaceruudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny