X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda śliczny maluszek:)
    super że ma się dobrze,cudownie tak zobaczyć swoje maleństwo:)
    7cm to bardzo ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo 500 strona:)

merida17 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby 500 stron tak duzo a tylko kilka tych samych odob sie udziela , chyba inne mamusie zajete dzidziusiami :-)
    a ty udana juz w domku u siebie czy u mamy jeszcze ?

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze u mamy,jutro już wracam do siebie. Dobrze mi tu, mama dokarmia:)ale czas wracać i w końcu czymś się zająć bo od dwóch tyg nic nie robię tylko się obijam:)

bereda11 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dobrze , teraz mamy taki fajny czas ze mozemy chcociaz moj P i jego siostra maja chyba inne zdanie na ten temat ale to pewnie bo czuje sie super wiec mnie wykorzystuja poki moga ;-)

udana lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dawaj się! Teraz masz prawo trochę powybrzydzać i może Ci się nie chcieć;)
    mnie we wszystkim wręczają aż mi glupio bo czego nie dam rady zrobić to ok ale jakieś delikatne robótki to aż mi się chce, a nie pozwalają;)ale fakt jest taki ze odkąd czuje mocniejsze ruchy jest trochę ciężej, także jeszcze parę tyg i Tobie dadzą spokoj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda cudne wieści!!! Na plec to raczej zbyt szybko, chyba, ze fachowiec i dobry sprzęt! U mnie Irlandczycy w ogóle nie chcieli mówić (boja sie pomyłek) i zawsze mowia, ze za wczesnie! :P

I objadaj sie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana nie broń im ;) niech Cie rozpieszczaja ;)

Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam :P

Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki ;)
    Zobaczymy! ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Udana nie broń im ;) niech Cie rozpieszczaja ;)

Zoya urodziła sie praktycznie łysa (tzn. miała cos, ale w stosunku do innych dzieci, to była do tylu). Ja nigdy zgagi nie miałam :P

Od jakiegoś czasu ładnie "zarasta" i mokre włoski zawsze sie kręcą, więc moze bedzie miała loki ;)
    Zobaczymy! ;)

Może Zoyka będzie miała loczki jak mama;) i ja nie mam zgagi..tez mam kręcone włosy;) to mogłoby po mnie odziedziczyc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nastąpiła zmiana planów nie wracam jutro, M przyjeżdża i zostaniemy jeszcze do czwartku;)

merida17, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda
    Super wiadomości, a przezierność NT jak najbardziej w normie.
    Także tylko się cieszyć.
    No i niech do końca zostanie już tak bezproblemowo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana
    No wykorzystajcie dzień wolnego ;-)
    Ale i tak trzeba wrócić i posprzątać.
    Choć po remoncie pył i kurz.
    A może w okolicy masz firmę sprzątająca po remontach.
    Oni to robią sprawnie, nie przemieszczając wzburzonego kurzu z miejsca na miejsce ;-)
    I nie musiałbyś tego wdychac ;-)

merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridki
    Zoya zdolniacha ;-)
    My jesteśmy na etapie swobodnego raczkowania, siadania już zupełnie samodzielnego z każdej pozycji, stawania wszędzie i przy wszystkim ;-) także trzeba pilnować ile się da.
    Etap budzenia się w nocy i niespokojny sen nadal trwa. A już było całkiem przyzwoicie ;-)

merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana wrote:
    Może Zoyka będzie miała loczki jak mama;) i ja nie mam zgagi..tez mam kręcone włosy;) to mogłoby po mnie odziedziczyc;)

Kręcone sie dziedzicza ;) moze sie uda ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frozenki!
    Alicja tez zdolniacha :)
    Chyba już na tym etapie wszystko jest do siebie zbliżone :)
    Kwestia opisania i ubrania w słowa.
    Dzis widziałam na własne oczy ;) były trzy i każda dość podobne akrobacje tworzyła ;)

diamonds, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds no wkoncu jestes;) Fajne te wasze dziewczynki, ja już bym chciała żeby moje dziecię miało chociaż pół roku, wtedy jest takie fajne kontaktowe ah;)

Mój M zmienia zdanie co dwie minuty jednak zabiera mię dziś i razem posprzątam tzn mówił żebym została do czwartku on ogarnie sam ale ja wolę mu pomóc.
    Nie kojarzę takiej firmy sprzątającej ale pewnie w neciecie gdzieś się ogłaszają, jednak mój M to "Zosia samosia" on woli sam, mówił ze wczoraj z grubsza ogarnął, wiadomo trzeba teraz pozbyć się kurzu ze wszystkiego, pomału damy rade:)

Miłego;)

diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uada fajny ten twoj M ze tak o Ciebie dba , super trafilas ...
    merida a czy w irlandii tez sa tylko 2 skany ? ubogie to strasznie ,i czy w iralndii tez tak strasznie pada i jest szaro i nieprzyjemnie ?,...jeszcze tylko ta obawa zeby nie dzwonili ze szpitala bo krew mi wczoraj pobralii na syndrom downa i troche stres zeby nie dzwonili...

udana lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda, u mnie tez 2 skany :/ w 40 tyg jest taki szybki skan, by sprawdzić, jak sie ma sytuacja w brzuszku ;)
    Ja wspomagalam sie prywatnie, by cos wiedziec, bo po polowkowym w szpitalu, wyszłam i nerwów sie pobeczalam- taki olewczy był :/ ale sam poród i szpital, to już inna bajka. Opieka pierwsza klasa ;)

Moja przyjaciółka w Londynie tez miała 2, ale bardzo dokładne.

Co do pogody...kiedyś padało bardziej ;) teraz zdecydowanie mniej, ale prawda jest taka, ze już od dawna mi to nie przeszkadza :) chyba nawet lubię, poważnie ;) taki kapusniaczek nawet mnie nie rusza i już nie otwieram parasola :)

W sumie bardzo lubię sztormy! Lubię wtedy kocyk, książkę i herbatke ;)
    Ale odkąd jest Zoya nabrały one miano "zagrażających życiu" i kiszenie w domu, bo zero spaceru ;)

udana, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, a mowia, ze to kobiety zmienne maja zdanie :P

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda i gratuluje 13 tyg!

udana, bereda11 lubią tę wiadomość

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ