Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj mój M jest bardzo opiekuńczy,czasami aż za bardzo i szybko zmienia zdanie:)
Od 10 sprzatamy i powiem wam że jest masakra,ja już padam z nóg, obiad robie w nowej kuchni ale jeszcze na starym sprzęcie:)M czyści jeszcze łazienkę,no i z grubasza będzie porządek,ale co tu sie działo to ojjjjjj
pewnie do końca roku bedziemy zyć w takiej prowizoryczniej kuchni bo dopóki meble sie zrobią to minie troche czasu, najgorzej że zlew jest niepodłączony i naczynia musimy myć w łazience;/ moze uda nam się na razie podłaczyć ten stary (bo nowego brak)
Maluszek pewnie zdziwiony co ta mama tak lata,wiecznie siedzi nic nie robi a dziś ciągle lula:)
Merida ja tez w taką desczowa pogode lubie pod kocykiem z ksiązkąmerida17, diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho
Dziś był leniwy dzień ale to dlatego że bardzo senna pogoda, a w nocy źle mi się śpi, niewygodnie, kręgosłup boli no i brzuszek co raz większy.jak leżę na lewym boku to mam wrażenie ze przygniatam główkę maluszkowi, wiem ze trzeba spać na lewym boku tak robię , bo na wznak się już nie da.
A co u was?
Merida szczęśliwego lotu życzę!
Diamonds jak tam zdrówko?
Bereda a u Ciebie co słychać? Rosniesz trochę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana
Na zdrowie na ten czas nie narzekamy nie jest źle.
Ja ponad 5 tyg temu miałam niby pierwszą @ i cisza. Krótkie to było i czytałam, że to mogło być jakieś krwawienie niekoniecznie @ ? Przez karmienie organizm nie wie jak ma się wyregulować ?
Ciekawe, czy któraś też tak miała?muszę się zapisać na przegląd może Królik Bystrzak coś poradzi.
A zapewne powie, że przyjdzie czas to samo się naprawi
udana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
Ty z tego co pamiętam jutro o 13 masz spotkanie z Maluszkiem uparciuszkiem więc za Was trzymamy kciuki za pomyślne badanie i same dobre wieści.
Ciekawe czy już w przybliżeniu Ci powie jak duży jest pływaczek
Ile waży? Czy zapowiada się na dorodną dzidzie czy okruszka jak Mamusia
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
A u Was nadal bezobjawowo?
Szczęściara
już weszliście w drugi trymestr więc czas goni.
Zaczynasz myśleć o jakiś zakupach? O pokoiku, kolorach, no wiesz.
A może już jakieś śpioszki wpadły do torby tak przy okazji
A nie pamiętam czy pisałaś? Rodzina już wie? Wspominałaś, że przy okazji ślubu nie mówiłaś głośno o ciąży co by nie zabrać młodym ich dnia Czy gwiazdkowy prezent będzie dla reszty rodzinki?
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Jeju
Merida, przecież Wy dopiero przyleciałyście! A jutro już powrót?!
Gdzieś mi czas leci ostatnio, że na nic go nie mam.
Może za słabo zorganizowana jestem.
Albo przesilenie zimowe i organizm się poddaje.
Czas zapiernicza, niestety
Jutro już wracamy.
Kto, jak kto, ale Ty jestes dobrze ogarnieta, tylko w napiętej grafiku znajdź 6 minut dla nas przed snem
Jestes ważnym członkiem/ czlonkinia tego zgrupowaniaudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Merida
Ale co się zdziwiłaś? Nie jestem w temacie
Jest Kropek
Ha ha! Nie ma kropka i mogłam se smigac, jak i ile chce bez obaw, bo podwozie miało wakacje na maxa nawet nie myślało, by wrócić do pracy, więc o Kropku nie ma mowy na tym etapie.
Jutro odbieram resztę wyników (LH) i odnośnie co tam wyjdzie- zdecydujemy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:46
udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds nie bądź taka surowa dla siebie, właśnie Ty jesteś przykładem bardzo dobrze zorganizowanej mamy dwójki dzieci:) szacun!
Jak przestaniesz karmić pewnie wtedy @ zawita na dobre, ale na przegląd pójść nie zaszkodzi;)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem bardzo ciekawa jak tam maluszek się rozwija i co ma między nóżkami;)
A dziś dla odmiany przytulił kibelek przed śniadaniem:/
Wczoraj sąsiad podłączyl nam stary zlew i to chyba przez ten zapach tak mnie pogonilo, jakaś wilgoć czy coś nie mogę do kosza się dostać bo nawet na bezdech mnie rzuca.diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida zgadlaś chłopak jak nie wiem co;) mam zdjęcie siusiaka;) ciesze się bardzo bo to synuś mamusi jest ah..
Najważniejsze ze jest wszystko ok waga 305 gram ,serduszko głośno biło piękny dźwięk;) ah jak ja kocham to moje dzieciątko♡
Mój M szczęśliwy;) reszta rodziny pewnie będzie trochę zawiedziona bo u nas same chlopaki tylko jedna dziewuszka jes
Ale najwazniejsze zeby zdrowe o!diamonds, merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję Udana
Super, że Syn współpracował
Niewielu tu było chłopców więc podnosicie statystykę wątku
Super, że wszystko w porządku.
No i Zuch waży już prawie 1/3 torebki cukru
Świetnie.
Możesz zacząć szaleć na zakupach
A siostrzyczka będzie druga.
Fajnie jest mieć starszego brataudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-