Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
planowac to ja sobie niby moge ha ha no i tak mysle do konca albo do 8 miesiaca ,ale nie wiem jak to bedzie narazie jest ok ..wiem jedno wiecej klientow juz nie moge wziac chcociaz juz sa chetni no ale nie chce przesadzic ...jak tylko bedzie mi za ciezko to cos zmienie , narazie dwoch klientow wie o ciazy i sa przerazeni ze ich zostawie :"jednak polki to uczciwe babki i pracowite to napewno mozna tak o nas powiedziec", wiec cenia nas tutaj bardzo...
no wlasnie diamonds gdzies ty jest ?
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łojejku pewnie tez mnie to czeka , a ja zawsze taka silna , samodzielna , niezależna ... ale bedzie dobrze wazne zeby dbac o siebie , ja po poludniami juz leze do gory nogami wiec jest ok ..kilka dni temu czulam smyrania motylka wiec czekam nie dlugo na wiekszy efekt ha ha ha ..ty juz czujesz tak mocno ?
-
nick nieaktualnyKażdy odczuwa inaczej, Ty masz więcej energii to pewnie dłużej tez ja będziesz miała;)
Tak czuje juz dość mocno, z każdym dniem mocniej. W nocy mnie budzą kopniaki albo nad ranem jak głód doskwiera to nie ma szans żebym nawet sobie polezala dluzej musze wstać i coś przekąsić bo maluszek piruety kręci. W większości fajnie są te kopniaczki ale czasem jak walnie w pęcherz to oj albo taki kop w tył tez nie przyjemny, ale da się wytrzymac.np teraz mój synek (pięknie brzmi:)) nawet nie myśli żeby spać, wierci się jak szalony, imprezę se urządził i tańczy dla mnie...bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda, odkąd jestem mama to nie mogę dojść do siebie
Do pracy wracam od jutra. Jakos zawsze jest cos do zrobienia
Ja tez jestem z tych silnych, mocnych i upartych. W pracy do końca itd ale dbaj o siebie, bo poród to wyzwanie fizyczne dla organizmu powaga! Lekki zapas energii sie przyda
W ogóle rozpisalyscie sie dzisiaj az miło jak Was tak czytam, to wiem, ze powoli robię sie gotowa na druga ciąże. Wiem, ze to super stan, ale niekoniecznie jestem zwolennikiem ale gdyby druga ciaza była podobna do pierwszej byłoby superudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chciałam Cie wystarczyć
Skoro to nie jest pierwsza to luzik myśle, ze kilka lat przerwy nie robi różnicy, bo jestes nosicielem już i tyle
Spokojnie, a zawsze na wizycie u dr można wspomnieć
Gosiak kiedyś tu pisała, by smarowac kokosem wiadomo!udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Gosiak kojarzy się z kokosem:)oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa:)ciagle zapominam o kupnie tego "kokosu",ja zawsze rozcieram opryszczkę spirytusem a jak już pęcherzyki popękają to smaruje nivea,pomagało może i tym razem pomoże:)
a dr wspomnę 27.11 na wizycie, muszę sobie spisać o co zapytać lekarza bo się trochę tego uzbierało:) -
merida a ile coreczka ma bo chyba gdzies przegapilam ?no i z kim zostanie mala jak ty bedziesz w pracy ?
udana no to mi jeszcze nic nie leci i myslalam ze to bedzie pozniej , duzo pozniej ze przed porodem prawie cos sie bedzie zbieralo w piersiach ... -
nick nieaktualnyTez myślałam że to później cieknie ale wiesz u każdej inaczej, mojej koleżance nic nie cieklo cała ciążę, a potem normalnie karmiła przez rok.
Dziewczyny powiedzcie czy nawilża liście brzuch? Jeśli tak to czym?
Ja smaruje zwykłym balsamem ale tak czy siak bardzo ciągnie mnie skóra może za mało smaruje bo tylko raz dziennie.
-
nick nieaktualnyBereda, Zojeczka jest w suwaczku i wg niego ma 9 mcy i 12 dni
I jak ja pracuje (wróciłam w sierpniu. 10h dziennie/5 dni w tyg), to jest z tata
Tata tez ma cały etat, więc 3 dni po 4h jest w żłobku- bardzo go lubi resztę czasu sie wymieniamy.
Dzis była premiera po urlopie w żłobku i jak gdyby nigdy nic takze spoko!
Dzielna Dziewczynaudana lubi tę wiadomość