Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi w czasie ciazy ani kropelka z cyca niewyleciala i karmiłam spokojnie i mleko tryskalo, jak szalone
I warto sie smarowac. Ja uzywalam duzo kosmetyków rożnych firm w sumie drogich (20-25 euro za 150-200ml). Vichy, Bepanthen i Mustele. Przeplatalam to tanimi bez konkretnej nazwy. Zakładam, ze kokos tez byłby super, ale wtedy jeszcze nie uzywalam. Efekt jest spoko. Przy takich kg nadwagi skora jest jak nietknieta.
I troche ciągnie, bo sie rozrasta, więc dobrze jest jej pomoc i mieć czyste sumienie, ze sie smarowalo niż pozniej płakać, ze za mało i można było wiecej
Oczywiście wszystko sie moze zdarzyć, ale chociaż sumienie bedzie okudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Merida:) smarowanie bardziej pójdzie w ruch!
Zoyka super grzeczna dziewczyna, tak jak ja opisujesz wydaje mi się taka dojrzała, jakby wszystko rozumiała ,że rodzice pracują i musi być w żłobku:)
Miłego dnia!merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:Dzięki Merida:) smarowanie bardziej pójdzie w ruch!
Zoyka super grzeczna dziewczyna, tak jak ja opisujesz wydaje mi się taka dojrzała, jakby wszystko rozumiała ,że rodzice pracują i musi być w żłobku:)
Miłego dnia!
Udana, troszke tak jest, ze Zoyeczka jest dojrzała na swoj wiek (nie jestes pierwsza, która mi to mówi), ale było tak od poczatku
Oczywiście ma swoje za uszami tez- na szczęście
Ogólnie preferuje starsze dzieci, bo one zwracają na nią uwage lubi tez swoje odbicie w lustrze, wtedy zawsze je całuje ha ha! Kumata jest, ale tez już doskonale wie, ze rodzicom można grać na uczuciachudana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieci muszą trochę mieć za uszami, tak jak piszesz "na szczęście" i znają swoich rodziców na tyle że wiedzą jak z nimi postępować Zoyka ma swoją strategię
Ciekawe jak tam nasz misio,też będzie miał swoją strategię mój M jest taki stanowczy,nie ustępliwy,ale myślę że z czasem zmięknie tzn pod wpływem synka na pewno:)merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
a nam sie teraz wydaje ze jestesmy tacy oboje konkretni , stanowczy i z zasadami , oczywiscie mowimy nasze dziecko napewno sie bedzie i tu sie zaczyna :pyskowalo , bilo nam , wymuszalo na nas , plakalo itd ha ha ha wiem ze czas to zweryfikuje ale narazie mowimy ze nie bedziemy rozpieszczac ..zobaczymy
co do smarowania to slyszalam rozne opinie ze to tak naprawde zalezy od skory i genów , ze moze i kremy cos daja ale niewiele..ja zaczelam sie smarowac biooil i chce sobie kupic olej kokosowy ...
merida wybacz oczywiscie ze w suwaczku oj tam oj tam ....no to zapracowana z Ciebie kobieta bardzo...merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez czytałam ze jak ktoś ma predyspozycje do rozstępów to żaden krem nie pomoże, ja raczej nie mam takich skłonności ale wole smarować bo mi ciągnie:p
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia, do końca roku będę dwa razy w tyg chodzić na zajęcia gimnastyczne, a po nowym roku na zajęcia teoretyczne i w parach;)merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda mi stanowczosci nie brakuje, uparta jestem bardzo, ale to nic nie da
Dzidzia Was przestawi przyjdzie sie usmiechnie i po wszystkim ha ha!
Ja mam kumpele, która do cesarki nie miał nic, piękny brzuch! W ciagu 2 dni po cięciu cały brzuch zrobił sie w prazki
Bio oil- zmora mojej ciazy! Zapach mnie zabił! Najokropniejsza śmierdząca rzecz (Bereda mi smierdziala chemia w łazience na poczatku ciazy- nie bierz tego do siebie) więc ogólnie bezzapachowo sie smarowalam -
nick nieaktualnyTeż używam raczej tych bezzapachowych,albo mniej zapachowych:)
O kurcze czyli nie ma reguły z tymi rozstępami,trzeba zapobiegać tak czy siak!
Miałam dziś dziwny sen: śniło mi się że urodziłam córeczkę i byłam już z nią w domu u rodziców,ona sobie smacznie spała, a ja jej w ogóle nie karmiłam bo nie umiałam;/ ale najgorsze jest to że się wcale nie starałam.Potem ona zniknęła i wszyscy jej szukaliśmy (moja rodzina)i niedaleko domu jest staw i tam pływało zawiniątko,podeszłam ale na szczęście to nie była ona tylko inne dziecko,niby mi ulżyło ale wiecie...i się przebudziłam.Teraz mam takie dziwne uczucie, taki strach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem jestem tylko czasu ciągle mało
Smarować się nie zaszkodzi bo liczy się masaż tylko Królik Bystrzak mówił że krótko i tresciwie bo masowanie brzucha głaskanie itp może powodować skurcze macicy.
To tak sobie przypomniałam.
Ale lepiej smarować niż się później obwiniac.
A predyspozycje skóry są istotne ale nie zaszkodzi pomóc
Udana faktycznie dziwne sny
Sprawdź sobie w senniku bo to chyba dobrze jak się nie swoje dziecko śni
Ciąża to dziwny stan to i sny muszą być do paryudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś z Alicja u pediatry.
Bo chyba po sali zabaw ( mówiłam że to wylęgarnia chorób i nie lubię) gdzie Aga była u koleżanki na urodzinach Alicja przyniosła sobie pleśniawki.
wstrętne to i byłyśmy po lek.
To lekarz na szybko dała nam też morfologię, żelazo i crp. Bo i katar mamy i gardło czerwone
Ale antybiotyku nie da bo całe w grzybkach będziemy
Dobrze że pani była ogarnięta więc sprawnie poszło i z marszu to nie miałam kiedy przeżywać
I waga szalone 7900. Wzrost 73cm a jutro 9 miesięcy kończymy.
Także chudzinka
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow
Udana już szkoła rodzenia
Ale czas pędzi.
Jakaś rozrywka zawsze poza siedzeniem w domu.
Zasadniczo to dobrze bo później z Synkiem będzie Ci łatwiej bo już przyzwyczajona będziesz i nie doznasz szoku odstawiennego od ludzi
My też wizytujemy 27.11 tylko o 9 więc będziemy o.Was pamiętaćudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
Twoj suwaczek też się rozpędził brzuszek malusi a Ty w awatarku śliczna ale też chudzinka z Ciebie. Nie wiem gdzie ukryłaś te kg którymi się tu chwalisz
A kiedy u Ciebie spotkanie z Maleństwem? Połówkowe pewnie dopiero po.20 tyg? Czy będziesz robić skany dodatkowo?udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:My dziś z Alicja u pediatry.
Bo chyba po sali zabaw ( mówiłam że to wylęgarnia chorób i nie lubię) gdzie Aga była u koleżanki na urodzinach Alicja przyniosła sobie pleśniawki.
wstrętne to i byłyśmy po lek.
To lekarz na szybko dała nam też morfologię, żelazo i crp. Bo i katar mamy i gardło czerwone
Ale antybiotyku nie da bo całe w grzybkach będziemy
Dobrze że pani była ogarnięta więc sprawnie poszło i z marszu to nie miałam kiedy przeżywać
I waga szalone 7900. Wzrost 73cm a jutro 9 miesięcy kończymy.
Także chudzinka
W taką pogodę nie trudno o zarazki, są ich miliony, atakują młodszych i starszych;/
Przykro mi że chorujecie, ale mam nadzieję że szybko uda wam się z tego wyjść. Chyba fajnego lekarza macie tzn pediatrę?
A że Ala chudzinka to lżej dla Ciebie, ona po mamusi taka drobniutka:)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya co do snów to mi ciągle się coś śni, przed ciążą też miewałam chore sny. Najczęściej śni mi się coś co oglądałam albo coś czego się boję np.psy. Bardzo często śnią mi się zmarli, najczęściej moja babcia czasem ze mną rozmawia,czasem nie,zawsze chce ją przytulic ona nigdy mi nie pozwala, raz mi pozwoliła jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. Ludzie gadają że mi lepiej się nie śnić
No i teraz miewam bardzo realistyczne sny erotyczne, też miewałyście?
Bereda a jak u Ciebie ze snami?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny