Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sny erotyczne to ja mialam swego czasu non stop , po rozwodzie przez dobre kilka lat bylam sama no i nie wspołżylam to wtedy mialam te sny bo organizm domagal sie seksu a ja niestety mu nie pomagalam w tym teraz juz nie mam ha ha ha bo wspolzyjemy czesto , wiec moze stad te sny udana ...piekny brzuszek , naprawde sliczna pileczka .
witamy dimonds ...zapracowane mamy z merida jestescie , nie dlugo my do was dolaczymy z udanadiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
jeszcze nie wyznaczyli mi kolejnego skanu mysle ze w styczniu gdzie dopiero bedzie polówkowy,do menchester i Londynu mam ta sama trase ok 4 godz autem , chyba ze bristol tam tez znalazlam Polskich ginekologów ale jesli bedzie wzystko ok jak do tej pory to chyba poczekam na połówkowy chyba ze polecimy do Pl bo cos tak moze w lutym planujemy to tam napewno pojde do gin...
diamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej co taka cisza?
Opowiadać co słychać?
Ja dziś zaczynam 23 tydzien;) moje szczęście upodobalo sobie mój pęcherz i tam spędza większość czasu;) wiec tam gdzie jestem ja musi być też toaleta o!
Wczoraj dowiedziałam się że kolejna koleżanka w ciąży, super oby więcej takich radosnych nowin:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana!
Jejku, jak ten czas zapiernicza! W ogóle mam wrażenie, że tylko tu wchodzę i gratuluję Ci kolejnego tygodnia (ja też liczyłam w niedzielę) ha ha!
Co dalej....razem z Beredą macie wizyty zawsze w takie ważne dni dla mnie.
9,13,27 listopad ha ha więc łatwo mi o tym pamiętać.
U mnie znowu sajgon w pracy się zaczyna, Zoja chodzi spać późno, bo o 22-23 zasadniczo kiedy my idziemy spać. Łatwo nie jest, bo po pracy muszę zająć się nią, a nie mam jak nadrobić inne rzeczy i tu i w realu ale spoko Ty masz jeszcze 18 tyg, a Bereda troszkę więcej na łapanie oddechu potem zacznie się impreza
I tak to leci u nas
Idą nam 4 dwójki jednocześnie, właściwie są już na wylocie, pewnie kwestia dnia/dwóch i na szczęście wszystkie razem i bez bólubereda11, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda, a co u Ciebie pracująca Brzuchatko??
Dajesz sobie spokojnie radę, czy powoli czujesz brzuszek i jego lokatora
Masz wizyty z położną co 2 tyg? Mierzy brzuch już metrówką, czy jeszcze nie
Czy u Ciebie inny system??
Spoko tak z gp i położną, bo zawsze dawali mi słuchać serduszka i sobie nagrałam na komórkę- na pamiątkę technologia to jest cośbereda11, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Bereda, a co u Ciebie pracująca Brzuchatko??
Dajesz sobie spokojnie radę, czy powoli czujesz brzuszek i jego lokatora
Masz wizyty z położną co 2 tyg? Mierzy brzuch już metrówką, czy jeszcze nie
Czy u Ciebie inny system??
Spoko tak z gp i położną, bo zawsze dawali mi słuchać serduszka i sobie nagrałam na komórkę- na pamiątkę technologia to jest coś -
nick nieaktualnyNo ja w szoku jestem że czas tak szybko leci, po nowym roku to już w ogóle się rozpędzi.
Jak się dzidzia pojawia to dopiero czas pędzi...no i dlatego go aż tak brakuje.
Zoyka to szalona dziewczyna co ona będzie marnować czas na spanie,chce się wami nacieszyć
Dobrze że te ząbki idą bezobjawowo,szczęściarze:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda u mnie 13 tydz na suwaczku
Co do wizyt, to mało ich chyba masz.
Ja przez cała ciąże co 2 tyg miałam wizytę z położna lub gp. Obydwoje robili podobne rzeczy (mój gp jest Polakiem), ale czułam sie sprawdzana. To tak było i już "odgórnie" i miałam byc. Miałam od nich grafik.
Szpital dał mi swoj grafik. Po każdym skanie/wizycie tego samego dnia ustalali mi wizytę na kolejny raz (list był tylko za pierwszym razem).
Moja przyjaciółka w Londynie tez co poniedziałek biegala do poloznej- tez musiała, to był przymus.
Troche mnie zaskoczyło, ze masz tego mniej, ale moze po 20 tyg zwiększy Ci sie ilośc wizyt
Prawda taka, ze co szpital, to inna bajka!
Oczywiście cała opieka była za free