X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziweczynki ...zapracowana i czasami juz bez sil by wejesc na forum , moj P mial tez kilka dni wolnych wiec cieszylam sie Jego obecnoscia...
    Udana dobrze ze synek zostal i nic tam nie odpadło ;-) szkoda ze taka szybka ta wizyta czy Ci lekarze nie wiedza ze my czekamy od wizyty do wizyty ? a nie nas tak przedmiotowo traktuja ;-)..ale ciesze sie ze wszystko ok...
    ja dzis jeszcze w łozeczku , sobota i niedziela to jedyne dni gdzie moge poleniuchowac w lóżku...wczoraj bylismy w pubie troche potanczylam a dzisiaj zakwasy juz czuje ha ha ha ...udana ja dobrze doczytalam ze ty wazysz prawie 51 kg ? o mamusiu , tos ty chudzinka jest ...
    merida mam nadzieje ze milo spedziliscie czas ze swoim lubym w dniu jego świeta ?

udana, merida17 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda bardzo dobrze przeczytalas, ważę juz prawie 51 kg szok ale to wiesz rośnie maluszek i ilość wód no i co raz więcej jem to fakt;)

Korzystaj z wolnego ile się da, no i cieszcie się sobą.
    Do nas dziś przyjechała moja siostra z rodzinka wiec jest wesoło;) a zaraz jedziemy do rodzicow;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana właśnie :)
    Tez miałam pisać, ze przed ciaza miałas 44 kg!!!!! Drobinko!
    Mnie już nazywają wieszakiem, ale Ty musisz byc delikatnej budowy ;)

506 było nasze od A do Z :P

Baw sie dobrze z rodzinka :)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda nie chce byc upierdliwa, ale Twój suwaczek w moim tel ma 13 tyg6dni od dłuższego czasu!
    I teraz nie wiem, ktory to u Was już tydzien!
    Kiedy ta wizyta polowkowa? Wiadomo już?

Masz racje odpoczywaj ile możesz, bo potem już ciezko jest :)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czas wracać do domu eh fajnie było tak się spotkać wszyscy razem;)oczywiście objadłam się okropnie jak to u mamy;)

Merida mi mówią ze jestem drobna, mała i chuda;) czyli drobnej kości czy jak zwał tak zwał;)

Bereda a u mnie pokazuje że jesteś w 15 tygodniu to tez się pogubiłam bo wcześniej pokazywało 14t1d.

A gdzie nasza Diamonds?

merida17 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuski! Co u was?
    Udana jaka u Ciebie ciaza juz zaawansowana!
    Szybko ten czas leci!

Nie moge uwierzyc ze az tak szybko.
    Jak nie bylo dziecka to nie odczuwalam tego tak

Moj synio chory. Ma katar i kaszel ale bylismy u lekarza i mynsle ze sie wykaraskamy z tego niebawem!

Zdrowka dla wszytskich dzieciakow i mam:) teax trzeba uwazac!

Aaa

Udana! Ty to jestes udana:))

udana lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Hej mamuski! Co u was?
    Udana jaka u Ciebie ciaza juz zaawansowana!
    Szybko ten czas leci!

Nie moge uwierzyc ze az tak szybko.
    Jak nie bylo dziecka to nie odczuwalam tego tak

Moj synio chory. Ma katar i kaszel ale bylismy u lekarza i mynsle ze sie wykaraskamy z tego niebawem!

Zdrowka dla wszytskich dzieciakow i mam:) teax trzeba uwazac!

Aaa

Udana! Ty to jestes udana:))

Hej Słoneczna! no idziemy do przodu jak burza,rośniemy z dnia na dzień.Miałam iść dziś na zajęcia gimnastyczne ale odwołałam bo coś zaczyna mnie brać,rodzinka smarkała to teraz przeszło na mnie, więc czosnek,miód i cytryna idą w ruch.
    Również zdrówka życzę!
    Zaglądaj do nas częściej i pisz co u was:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, ja pilam herbatę z lipy 1 dziennie i mi pomogło ;)
    I imbir! Mocne to było, ale pare lykow i postawiło na nogi!
    Jakos z woda gotowalam- przepis tu na bbf był.
    I kokos wcinaj! U mnie Zoya go uwielbia!
    Zjada kilka lyzeczek dziennie- jestem pełna podziwu dla niej! :D

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko dziękuję:)od wczoraj się nie pogorszyło więc jest ok, na razie się trzymam:)
    Zoyka wie co dobre:)
    Mamusie a jak przygotowania do świąt?macie już pomysły na prezenty?a może już je zrealizowałyście ?:)

Śnił mi się mój dziadek św.pamięci że wziął mnie za rękę i powiedział że będę miała 7mioro dzieci (szok) zapytałam czy to się tak da,ale on zaczął wymieniać imiona,wyrwałam mu się i uciekłam..

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ooooo to już 8 miesięcy ;)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Dzień dobry.
    Ooooo to już 8 miesięcy ;)

ooo Madziu z tej okazji Wszystkiego Najlepszego!zdrówka i szczęścia:)
    a co tam u was?

Magda_lena88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana co za sen!!!
    A uslyszalas, chociaz pierwsze imię- to pomogloby Wam w sporze odnośnie pierwszego Synka :)

Przerwa mi sie konczy, wiec bede zaglądać pozniej :)

udana, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie pamiętam jakie to były imiona,ale dziś M wrócił z pracy i witając się z synkiem użył imienia Mateusz:) chyba powoli przekonuje się do Matiego hihi:)

Miałam dziś jakieś dziwne skurcze,nie mocne ale wyczuwalne,wypiłam nospę i magnez to pomogło.Maluszek żwawo wariuje cały dzień to może dlatego tak mnie rozbolało,opukuje cały brzuch:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, a to moze już skurcze HB u Ciebie? Niektóre już na tym etapie miewają ;)

Mi sie podoba Mateusz ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A własnie czytałam o tych skurczach,możliwe że już mogą się pojawiać oby nie za często.

W dzieciństwie bawiąc się misiami,lalkami itp u mnie zawsze był Mateusz:) Mój M od razu skreślił to imię bo mu się kojarzy: Mateusz-wajche przełóż! powiedziałam mu że każde imię się z czymś lub kimś będzie kojarzyć i trułam mu ciągle o Mateuszu,potem o Ignacym, ale on ostatnio coraz częściej o Mateuszu wspomina więc możliwe że się przekona na 100% :)

Merida a wy zgodni byliście co do imienia Zoyka?:)

Bereda co tam u Ciebie?:)

Diamonds...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana!
    Diamonds jest na dłuższych wakacjach od cywilizacji! ;)

A co do imienia, my długo nie mogliśmy nic wybrać, bo miało byc krótko i 2-jezycznie.
    Kiedyś cos czytałam i trafiłam na opowieść laski co jechała rodzic i krzyczała, ze ma byc Zoja do męża.

Pytam sie Lubego, co on na to. A Luby, ze to jest to i on chce! I zaczął gadac tak do brzucha ;)
    Zoju, Zojeczko i już zostało.
    Ja przeczytałam znaczenie tego imienia i bardzo mi sie spodobało, bo: pełna życia, energiczna, przyjacielska, silna- cenie sobie takie rzeczy, wiec decyzja zapadła.

Pierwsze słyszę, by ktoś tak gadal o Mateuszu :)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda!
    Ja Cie prosze napisz, w którym Ty tyg jestes, bo już nie wiem :)
    Masz już ustalona wizytę u dr, w szpitalu, a moze u poloznej :)

udana lubi tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski :-)

Udana ja miałam dość mocne skurcze , brałam buscopan. Ale to przy silnych skurczach, Amelka najpierw pchała się na świat a jak już mogła wyjść to zastrajkowała i miała w dupce powitanie nas :-)
    Mateusz mi się tez podoba, jak kiedyś będzie synek to będzie Bartuś lub Mateusz ;-)

Meridko a nie wiem czy kiedyś Ci pisałam, mojemu M Zoyeczka się bardzo podoba :-) jak mu powiedziałam że będzie u Was Zoya to mówi, a może spapugujemy? :-)

Soneczna a jak Maciuś się czuje, lepiej? Amelka waśnie skończyłą brać antybiotyk, ten katar ją wykańczał i już coś na oskrzelach się pojawiało, stąd leki.

Laski zakupiłąm nową ławę do domku, Amelce komodę i nam rogówkę- poszalałam :-) ale co tam :-) na swoją starą rogówkę patrzeć nie mogę

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M jak przeglądał kalendarz natrafił na Zoya i też się uśmiechnął do tego imienia:) pewnie jakby miała być dziewczynka to by się zastanawiał;) Właśnie przeczytałam znaczenie imienia Mateusz i powiem wam jakbym czytała o moim M:) trochę uparty,ingeruje w nieswoje sprawy,ale zawsze pomocny,oddany rodzinie...muszę to przeczytać mężowi, no musi być Mateusz!;)
    Merida! Zoyke idealnie dobraliście:)

Mam nadzieje, że Diamonds ma się dobrze i niedługo wróci do nas z tych wakacji:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika!u Ciebie skurcze też pojawiły się tak wcześnie?
    Jak na razie nospa daje radę, lekarz przypisał mi scopolan,ale jeszcze nie miałam przyjemności go użyć;)

‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ