Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziweczynki ...zapracowana i czasami juz bez sil by wejesc na forum , moj P mial tez kilka dni wolnych wiec cieszylam sie Jego obecnoscia...
Udana dobrze ze synek zostal i nic tam nie odpadło szkoda ze taka szybka ta wizyta czy Ci lekarze nie wiedza ze my czekamy od wizyty do wizyty ? a nie nas tak przedmiotowo traktuja ..ale ciesze sie ze wszystko ok...
ja dzis jeszcze w łozeczku , sobota i niedziela to jedyne dni gdzie moge poleniuchowac w lóżku...wczoraj bylismy w pubie troche potanczylam a dzisiaj zakwasy juz czuje ha ha ha ...udana ja dobrze doczytalam ze ty wazysz prawie 51 kg ? o mamusiu , tos ty chudzinka jest ...
merida mam nadzieje ze milo spedziliscie czas ze swoim lubym w dniu jego świeta ?udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda bardzo dobrze przeczytalas, ważę juz prawie 51 kg szok ale to wiesz rośnie maluszek i ilość wód no i co raz więcej jem to fakt;)
Korzystaj z wolnego ile się da, no i cieszcie się sobą.
Do nas dziś przyjechała moja siostra z rodzinka wiec jest wesoło;) a zaraz jedziemy do rodzicow;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda nie chce byc upierdliwa, ale Twój suwaczek w moim tel ma 13 tyg6dni od dłuższego czasu!
I teraz nie wiem, ktory to u Was już tydzien!
Kiedy ta wizyta polowkowa? Wiadomo już?
Masz racje odpoczywaj ile możesz, bo potem już ciezko jestudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i czas wracać do domu eh fajnie było tak się spotkać wszyscy razem;)oczywiście objadłam się okropnie jak to u mamy;)
Merida mi mówią ze jestem drobna, mała i chuda;) czyli drobnej kości czy jak zwał tak zwał
Bereda a u mnie pokazuje że jesteś w 15 tygodniu to tez się pogubiłam bo wcześniej pokazywało 14t1d.
A gdzie nasza Diamonds?merida17 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski! Co u was?
Udana jaka u Ciebie ciaza juz zaawansowana!
Szybko ten czas leci!
Nie moge uwierzyc ze az tak szybko.
Jak nie bylo dziecka to nie odczuwalam tego tak
Moj synio chory. Ma katar i kaszel ale bylismy u lekarza i mynsle ze sie wykaraskamy z tego niebawem!
Zdrowka dla wszytskich dzieciakow i mam:) teax trzeba uwazac!
Aaa
Udana! Ty to jestes udana:))
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Hej mamuski! Co u was?
Udana jaka u Ciebie ciaza juz zaawansowana!
Szybko ten czas leci!
Nie moge uwierzyc ze az tak szybko.
Jak nie bylo dziecka to nie odczuwalam tego tak
Moj synio chory. Ma katar i kaszel ale bylismy u lekarza i mynsle ze sie wykaraskamy z tego niebawem!
Zdrowka dla wszytskich dzieciakow i mam:) teax trzeba uwazac!
Aaa
Udana! Ty to jestes udana:))
Hej Słoneczna! no idziemy do przodu jak burza,rośniemy z dnia na dzień.Miałam iść dziś na zajęcia gimnastyczne ale odwołałam bo coś zaczyna mnie brać,rodzinka smarkała to teraz przeszło na mnie, więc czosnek,miód i cytryna idą w ruch.
Również zdrówka życzę!
Zaglądaj do nas częściej i pisz co u was:) -
nick nieaktualnyUdana, ja pilam herbatę z lipy 1 dziennie i mi pomogło
I imbir! Mocne to było, ale pare lykow i postawiło na nogi!
Jakos z woda gotowalam- przepis tu na bbf był.
I kokos wcinaj! U mnie Zoya go uwielbia!
Zjada kilka lyzeczek dziennie- jestem pełna podziwu dla niej!udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeridko dziękuję:)od wczoraj się nie pogorszyło więc jest ok, na razie się trzymam:)
Zoyka wie co dobre:)
Mamusie a jak przygotowania do świąt?macie już pomysły na prezenty?a może już je zrealizowałyście ?
Śnił mi się mój dziadek św.pamięci że wziął mnie za rękę i powiedział że będę miała 7mioro dzieci (szok) zapytałam czy to się tak da,ale on zaczął wymieniać imiona,wyrwałam mu się i uciekłam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie pamiętam jakie to były imiona,ale dziś M wrócił z pracy i witając się z synkiem użył imienia Mateusz:) chyba powoli przekonuje się do Matiego hihi:)
Miałam dziś jakieś dziwne skurcze,nie mocne ale wyczuwalne,wypiłam nospę i magnez to pomogło.Maluszek żwawo wariuje cały dzień to może dlatego tak mnie rozbolało,opukuje cały brzuch:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA własnie czytałam o tych skurczach,możliwe że już mogą się pojawiać oby nie za często.
W dzieciństwie bawiąc się misiami,lalkami itp u mnie zawsze był Mateusz:) Mój M od razu skreślił to imię bo mu się kojarzy: Mateusz-wajche przełóż! powiedziałam mu że każde imię się z czymś lub kimś będzie kojarzyć i trułam mu ciągle o Mateuszu,potem o Ignacym, ale on ostatnio coraz częściej o Mateuszu wspomina więc możliwe że się przekona na 100%
Merida a wy zgodni byliście co do imienia Zoyka?
Bereda co tam u Ciebie?
Diamonds...merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana!
Diamonds jest na dłuższych wakacjach od cywilizacji!
A co do imienia, my długo nie mogliśmy nic wybrać, bo miało byc krótko i 2-jezycznie.
Kiedyś cos czytałam i trafiłam na opowieść laski co jechała rodzic i krzyczała, ze ma byc Zoja do męża.
Pytam sie Lubego, co on na to. A Luby, ze to jest to i on chce! I zaczął gadac tak do brzucha
Zoju, Zojeczko i już zostało.
Ja przeczytałam znaczenie tego imienia i bardzo mi sie spodobało, bo: pełna życia, energiczna, przyjacielska, silna- cenie sobie takie rzeczy, wiec decyzja zapadła.
Pierwsze słyszę, by ktoś tak gadal o Mateuszuudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka laski
Udana ja miałam dość mocne skurcze , brałam buscopan. Ale to przy silnych skurczach, Amelka najpierw pchała się na świat a jak już mogła wyjść to zastrajkowała i miała w dupce powitanie nas
Mateusz mi się tez podoba, jak kiedyś będzie synek to będzie Bartuś lub Mateusz
Meridko a nie wiem czy kiedyś Ci pisałam, mojemu M Zoyeczka się bardzo podoba jak mu powiedziałam że będzie u Was Zoya to mówi, a może spapugujemy?
Soneczna a jak Maciuś się czuje, lepiej? Amelka waśnie skończyłą brać antybiotyk, ten katar ją wykańczał i już coś na oskrzelach się pojawiało, stąd leki.
Laski zakupiłąm nową ławę do domku, Amelce komodę i nam rogówkę- poszalałam ale co tam na swoją starą rogówkę patrzeć nie mogęudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój M jak przeglądał kalendarz natrafił na Zoya i też się uśmiechnął do tego imienia:) pewnie jakby miała być dziewczynka to by się zastanawiał Właśnie przeczytałam znaczenie imienia Mateusz i powiem wam jakbym czytała o moim M:) trochę uparty,ingeruje w nieswoje sprawy,ale zawsze pomocny,oddany rodzinie...muszę to przeczytać mężowi, no musi być Mateusz!
Merida! Zoyke idealnie dobraliście:)
Mam nadzieje, że Diamonds ma się dobrze i niedługo wróci do nas z tych wakacji:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny