Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana, zabki to różnie ida.
Wszystkie ida z ogromna ilością sliny i kataru, a ten spływa do gardła i srednio spać spokojnie można ale nie boli.
Nr 3 wychodził w potach i w bolu! Okropne to było! Nie spalismy po nocach i Zojeczka jeczala z bolu. Była od niego nieprzytomna- cos strasznego!
Teraz ida 4 jednocześnie i luzik i niech tak bedzie!udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida to jednak macie objawy ząbkowania, dobrze że bez goraczki;) u moich podopiecznych ząbkowanie wspominam jako coś strasznego, wszystko na raz było, ale wcale się nie dziwię bo ich dziąsła wyglądały jakby ktoś wyrwał ząbki a nie się wyrzynaly.bardzo cierpialy biedulki.
No to 27.11 będzie impreza;) my z Diamonds mamy wizyty;)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro mowa o zębach to ja dziś do dentysty idę wrrr nie lubię ale trzeba..
A dziś mi się śniło ze byłam w związku z Nicolasem Cage który miał 16 lat, więc była to miłość zakazana podwójnie bo nie dość że różnica wieku to jeszcze mój maz;)najlepsze jest to ze umiałam się teleportowac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:04
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej, pierwsze zajęcia gimnastyczne zaliczone:)jeszcze tyle brzuchatek na raz w jednym pomieszczeniu to nie widziałam:)bardzo przyjemna położna prowadziła,taki ciepły głos miała bardzo mi się podobało i można sobie posłuchać serduszka maleństwa:)następne zajęcia w poniedziałek.
Mój maluszek nadal na pęcherzu, to jego ulubione miejsce. Wczoraj przed snem dostał takiego powera cały brzuch chodził,aż się przestraszyłam,ale to może dlatego że byłam zła bo nie mogłam się wygodnie ułożyć.Czasem całą noc czuje jego ruchy a czasem dopiero nad ranem.Wole jak w dzień jest aktywniejszy, noc jest do spania;)merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIntensywny ten tydzień,ciągle gdzieś jeździliśmy, ale w końcu wybraliśmy sprzęty do kuchni są już zamówione uff dzisiaj posprzątałam w domku,zmachałam się troszkę,zaraz obiadek ugotuję i pojedziemy zamówić drzwi:)
A co u maluszka hmm jutro się dowiemy:)mam nadzieję że ma się dobrze i ładnie rośnie,a mnie co dzień zalewa fala miłości co raz większa:) kocham to nasze maleństwo, uwielbiam jak się wierci (czasem jest to mniej przyjemne ale z reguły cudowne)jakby fikołki robił:)uwielbiam jak mój M przed wyjściem do pracy, po powrocie i przed snem całuje mój brzuch, rozmawia z synkiem ach...
Oczywiście są też sprzeczki żeby nie było że jest tak kolorowo;)mam ja swoje humory ojj mam tak z niczego zaczynam sobie płakać,a za chwile się śmieję..hormony..ale i mojemu M nic nie brakuję też ma swoje nastroje:)
merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciężki dzień!
Do lekarza przyjechałam o 9 a weszłam dopiero o 13, było bardzo dużo ludzi a poza tym dużo się wpychało poza kolejką. Jestem zmęczona tym czekaniem,oczywiście gadałyśmy sobie jak to brzuchatki:) ale i wizyta była jakaś taka szybka,niedokładna, nie dostałam zdjęcia,nie wiem ile waży, mierzy,wiem że jest ok i potwierdzony chłopak, a termin zmienił się na 4.04 . Moje wyniki trochę odbiegają od normy,mam brać żelazo i oczywiście zastój w prawej nerce jest;/ przytyłam ładnie bo ważę 50,6 więc mam 6 na plusie, wow jakoś tak szybko:)
Wygłodziłam się na maxa,następnym razem wezmę kanapki:)
Diamonds a jak tam wasza wizyta?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Ta strona należy do nas Udana
Zgadza się! 506 jest nasza, ale jest jeszcze szansa dla innych...
Meridko Wszystkiego Najlepszego Twojemu Lubemu!dużo zdrówka i szczęścia:)
mając takie dziewczyny jak wy tego szczęścia ma pewnie pod dostatkiem i oby tak dalej:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA pytałam lekarza o moją kość ogonową i dalej nic nie wiem,powiedział że trzeba połamać raz jeszcze;p oczywiście to był żart taki dowcipniś z niego. Generalnie powiedział że nie powinno być problemów,sama nie wiem może pójdę do ortopedy i dla spokojności sprawdzę...przemyślę to jeszcze.
Miłego dnia!