Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ..musze sie pochwalic jaka niespodzianke dzisaj mialam , dzwoni polozna i pyta czy moze przyjsc , ja ze jasne .wiec zmierzyla mi cisnienie ,mocz wzoela , sprawdzila wyniki i tarammmmm słyszelismy z moim P serduszko naszego dzidziolka , pierwszy raz , ale super uczucie ...pozniej pytam mojego ale super bylo co nie ? A ON ;a co to bylo ? no nie moge faceci ....ha ha ale szczesliwa jestem .nie jestem panikara ale zaczelam troche sie martwic ze jeszcze ruchow nie czuje a dzisiaj taka nagroda ,..hura ..no i mowie mojej poloznej ze mam jakies zapalenie , infekcje i ona mowi ze w srode mam sie zglosic do przychodni to dostane globulke super ...
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a u nas od razu znalazla , naprawde niesamowite uczucie ..smialam sie bo ona dzidziusia znalazla nisko bardzo pod pepkiem a ja caly czas głaskałam powyzej pepka wiec smielismy sie ze sadełko caly czas masowalam i dlatego tak ładnie rosnie ha ha ha ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 22:03
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki!
Wpadlam sie przywitać i sprawdzić co u Was!
Strasznie mało czasu sie zrobiło, duzo rzeczy do ogarniecia, jaka ta końcówka roku inna zupełnie od ubiegłorocznej!
Lżejsza o jakies 20 kg na ciele ale zabiegana podwójnie!
Rok temu zaciskalam uda i pięści, by przypadkiem zbyt szybko nie urodzić ha ha a siła i przymusem wyciagalam
Dobrej Nocy!udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jest dużo się dzieje bo święta i koniec roku,sprzątanie,gotowanie i tak na przemian.
Merida Ty lżejsza jesteś, a my z Beredą coraz cięższe:)bo mi apetyt dopisuje aż nadto.
Generalnie czuję się dobrze tylko co raz ciężej jest wykonywać różne czynności,np.wczoraj sprzątałam to musiałam robić przerwy na odpoczynek bo zadyszka łapała, zgiąć się i podnieść coś z podłogi to już mega wyzwanie,a kucnąć i wstać bez podpórki to już niemożliwe;)Bereda ja nie wiem skąd Ty siłę bierzesz na pracę?
Mateusz kopie i wierci się jak szalony i znowu zalewa mnie fala miłości ah..
Miłego!merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana, tak już bedzie
Skarpetki, buty a wiesz...potem szybko to zleci! Ja już nie mogę do czekać sie Waszych porodow!
I tego, jak będziecie opisywać swoje uczucia i doznania!
I chociaz sie nie wydaje, to bedzie to za minut kilka!
Oj! Bedzie sie działo!
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerido ojjjj będzie się działo! boję się trochę ale staram się jeszcze o tym nie myśleć. No ale ten czas nie ubłagalnie pędzi,niedługo bede obchodzić 100dniówkę;)a jutro idę badać glukozę bleh
Wekeend spędziliśmy u rodziców, przyjechała moja siostra z dzieciakami więc było wesoło:)młodszy siostrzeniec wyssał ze mnie cała energię,całą sobotę za mną chodził (bardzo to miłe)bawiliśmy się we wszystko co możliwe i niemożliwe;)gładził mnie po brzuchu,chciał poczuć maluszka, po chwili stwierdził że chyba śpi więc wziął trąbkę i go obudził, Mateusz zaczął brykać
A jak wasz wekeendndzik?
ps.Z tymi skarpetkami i butami to już mam problem:)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Naczytałam się głupot o tym badaniu krzywej cukrowej i miałam cykora, ale miło się zaskoczyłam,bo to co trzeba było wypić było całkiem smaczne:) najgorsze było tylko to że nie mogłam nic jeść. Teraz brzuch mnie boli:( delikatne skurcze mam,to pewnie te skurcze braxtona oby minęły szybko.
Piszcie co u was?merida17 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja sama sie dziwie skad ja mam tyle sily , wiem ze jeszcze mam czas i duzo przedemna jeszcze ale generalnie robie wszystko to co przed ciaza , no nie nosze tylko tych ciezkich zakupow , jestem bardziej energiczna i zorganizowana niz moj facet i to mnie teraz najbardziej wkurza , i sama siebie czasami strofuje a moj to wygodnicki a ja wulkan oj jak to czasem wkurza ..probuje sama sie oszczedzac bo inni tylko by to wykorzystywali ..a to ponarzekalam sobie ..dzidziusia jeszcze tak bardzo nie czuje , czasami jak plywa ale to bardzo delikatnie ..udana zazdroszcze tych kopniakow ale i wiem ze na mnie przyjdzie pora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 18:02
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda to ty się tak nie dawaj, w końcu jesteś w ciąży i musisz na siebie i malenstwo uważać!narzekać możesz ile chcesz;)
Jak juz zaczęły się kopniaczki to teraz będą się nasilać, nie minął ja zazdroszczę Ci energii, ja jej w ogóle nie mam, tzn jeszcze rano po wstaniu bym tyle zrobiła ale jak już zjem śniadanie i usiąde pod kocykiem to energia znika, ale oczywiście zmusza się do ruchu bo to nie zdrowe tak siedzieć i siedzieć, fajne aa te ćwiczenia bo to pretekst do wyjścia z domu i poruszania sie;)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś przed ćwiczeniami słyszałam serduszko Mateusza, piękny dźwięk;) podczas słuchania zaczepiał panią położną, gramolił się po brzuszku:)
Dzisiejsze ćwiczenia były dość intensywne jutro pewnie zakwasy się ujawnia.kupilam sobie w końcu jeansy ciążowe ja je założyłam to dziwnie się zrobiło bo dość długo nie miałam jeansów na sobie tylko leginsy i leginsy;)
Mamusie mam pytanie czy miałyście zakwasy brzucha?bo ja od kilku dni czuje tak jakbym je miała, nie wiem skąd one może od kopniakow... -
nick nieaktualnyDziewczyny fajnie z tymi naszymi małymi serduszkami, prawda
Niesamowite! Ja Wam mówię, która jeszcze nie ma, to na następnej wizycie nagrać na telefon, bo już po porodzie takiej szansy nie będzie
Udana, ja nie miałam zakwasów, nie pamiętam bynajmniej, ale ja biegałam, jak szalona w pracy, więc mi to raczej nie groziło
My dziś po szczepieniu, w końcu, bo zaległe było ale chyba nie ruszyło to Zojeczki, bo świruje mi tu ciągle, a same widzicie, jaka super pora na szaleństwa, a matka jutro na rano do pracy a Zojeczka cała jest 'ha ha ha ha ha" i jak tu na forum wejść
Udana widzę Twój suwaczek i ćwicz tego Kegla zresztą Bereda Kochana Ty tez, jak najbardziej ważna sprawa
Bereda, Twój suwaczek znowu strajkuje, to pytam się co tam u Was i jak się czujecie
Buziaczki!!udana lubi tę wiadomość