X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje nagrać bijące serduszko w późniejszym czasie jak będzie lepiej słychać bo na razie to tak troszkę za szumem:)Kegla ćwiczę już pd paru tygodni:)
    Znowu mam katar i gardło boli:(

Ta Twoja Zoyeczka ma energii za 5ro:) super że szczepienie zniosła tak dobrze,w końcu już duża dziewczyna i nocny marek z niej:)

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k754vsu3tj1m_t.jpg

25t3d celowo ubieram się w tą samą bluzkę żeby było widać czy rosnę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana ;)
    Jaka niespodzianka! :)
    Pewnie, ze NIE rosniesz! Nie zmieniasz sie nic chudzinko!
    No, ale Mateusz- to już inna sprawa :D
    Synek rośnie super ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoyeczka to krzyczy mi do ucha "o mama mama tata tata" i kłóci sie, ze ma racje ;)
    Oczywiście, ze nie spi!
    Zagląda mi w telefon i mowi, ze pozdrawia Mateusza ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Zoyeczka;* Mateusz również pozdrawia:) tez nie śpi tylko buszuje w brzuszku:)

Niby nie rosnę ale robie się cięższa a to zasługa malucha:) no i słodkości których nie umiem sobie odmówić, na początku ciąży nie miałam ochoty na słodkości a teraz mam wilczy apetyt;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wizyta 3majcie kciuki!
    PS. Pewnie się na czekam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana! Trzymam!
    I znowu ważna data dla mnie!
    Jak Ty to robisz!?!?!?! ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Merida jak miło, że to też ważna data dla Ciebie:)czyżby znowu urodziny?:)
    Jutro też masz ważny dzień?bo mam urodzinki:)

Po wizycie wszystko ok,maluszek rośnie,podobno ma dużą głowę bo z pomiarów główki termin wychodzi na 18 marca,ale już z uda na 4 kwietnia:)glukozę tez mam w porządku uff, morfologia w normie,ale w moczu mam bakterie i oczywiście zastój i piasek w prawej nerce (już się do tego przyzwyczaiłam)lekarz stwierdził że jestem szczupła więc chyba zrobi mi cesarkę,ale to jeszcze zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 100dniówka wg terminu z miesiączki:)

Bereda co tam u Ciebie?

Ja choruję,katar i gardło nie odpuszcza;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana!

1. Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Duzo zdrowia, szczęścia, dobrego samopoczucia przez kolejne tygodnie i spełnienia marzeń!

2. 100 teraz liczymy już tylko w dół!!! ;)

3. Wszystkiego dobrego z okazji kolejnego tyg!! :)

Wszystko dla Ciebie dzis! ;)

Jak po urodzinach? Uroczyście? ;)

udana lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki..coraz bardziej padam w tyg po pracy i nie mam na nic sily ...Generalnie czuje sie dobrze , pod koniec tyg twardnial mi brzuszek troszke wiec musze wiecej odpoczywac..Wrzuce wam dzisiaj wieczorem fotke ale uwaga Udana ja ma m taki brzuszek jak ty teraz ha ha ha no chudzinka z Ciebie naprawde...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Meridko:*

Urodzinki zasmarkane;)spędziłam w łóżku pod kocem,a M mi dogadzał,donosił smakołyki:)
    Dziś jest troszkę lepiej ale nadal z nosa wypływa sto litrów kataru;)

Zaczął się 7 miesiąc,wow jak to szybko leci i co raz częściej wyobrażam sobie jak to bedzie jak juz nas przybędzie..mam pewne obawy czy sobie poradzimy..ale jak nie my to kto:)
    Następna wizyta 15.01 Merida czy dla Ciebie to też będzie ważna data:))))?

Bereda to czekamy na fotkę, z Ciebie tez chudzinka:)i koniecznie więcej odpoczywaj!no i częściej zaglądaj na forum:)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11ju6bb.jpg

merida17, udana lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu jaki śliczny Mikołajek:) taki do zacałowania:)
    Wesołych Świąt!

Magda_lena88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
    My zaczynamy dziś 3 trymestr i jest co raz ciężej, mecze się bardzo szybko i przytyłam juz 9 kg szok, a mój maluszek dalej się wierci i wypina wszystko co się da;)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane..mialam straszne swieta ..Siostra mojego faceta jest w szpitalu , mieli wypadek samochodowy , 2 dni temu miala operacje na kregoslup cierpi strasznie i powiedzieli ze polezy ze 3 miesiace w szpitalu ..wiec ja jezdzilam prawie codziennie do niej do szpitalaok 2 godz w jedna strone , musze opiekowac sie jej corka 7letnia , gotowac obiady , chodzic do pracy no po rostu umieram wieczorami ze zmeczenia ...
    NIC to jutro mam usg , ide sama niestety , trudno ale nikogo na sile nie bede ciagnac , poczulam ruchy maluszka , najbardziej go czuje jak kieruje autem ...no i zobaczymy czy moje przeczucie sie sprawdzi na chlopczyka ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda bardzo mi przykro z powodu siostry,życzę zdrowia i dużo siły no i trzymam kciuki żeby Twoje przeczucia się sprawdziły.Czyżby partner odmówił udziału w USG?Dalej nie masz dolegliwości?
    Ja czuję się źle,od tygodnia meczy mnie zgaga:( co zjem to piecze,leczę się domowymi sposobami ale to słabo działa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko hop hop...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda!
    Jak po badaniu? Dowiedzialas sie kto pod sercem mieszka? :)
    Raczyli powiedzieć? U mnie nie chcą zbytnio mówić- bo boja sie pomyłek ;)

Udana!
    U Ciebie trzymam kciuki za 15.01. (Rok temu RMFFM rozdawalo wyprawke za urodzenie w tym dniu) ;)

Bede zaglądać, bo jestem ciekawa co u Was i razem czekam z Wami na porody! Niesamowite ;)

Poza tym, życzę cudnego Nowego Roku! Przelomowego! Zobaczycie!
    Teraz i ja potrzebuje troche przerwy, mam duzo rzeczy do ogarniecia, ale jak mówię po nocach bede zaglądać ;)

Buziaki Brzuchatki!

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku! :)

‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ