X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje nagrać bijące serduszko w późniejszym czasie jak będzie lepiej słychać bo na razie to tak troszkę za szumem:)Kegla ćwiczę już pd paru tygodni:)
    Znowu mam katar i gardło boli:(

Ta Twoja Zoyeczka ma energii za 5ro:) super że szczepienie zniosła tak dobrze,w końcu już duża dziewczyna i nocny marek z niej:)

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k754vsu3tj1m_t.jpg

25t3d celowo ubieram się w tą samą bluzkę żeby było widać czy rosnę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana ;)
    Jaka niespodzianka! :)
    Pewnie, ze NIE rosniesz! Nie zmieniasz sie nic chudzinko!
    No, ale Mateusz- to już inna sprawa :D
    Synek rośnie super ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoyeczka to krzyczy mi do ucha "o mama mama tata tata" i kłóci sie, ze ma racje ;)
    Oczywiście, ze nie spi!
    Zagląda mi w telefon i mowi, ze pozdrawia Mateusza ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Zoyeczka;* Mateusz również pozdrawia:) tez nie śpi tylko buszuje w brzuszku:)

Niby nie rosnę ale robie się cięższa a to zasługa malucha:) no i słodkości których nie umiem sobie odmówić, na początku ciąży nie miałam ochoty na słodkości a teraz mam wilczy apetyt;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wizyta 3majcie kciuki!
    PS. Pewnie się na czekam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana! Trzymam!
    I znowu ważna data dla mnie!
    Jak Ty to robisz!?!?!?! ;)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Merida jak miło, że to też ważna data dla Ciebie:)czyżby znowu urodziny?:)
    Jutro też masz ważny dzień?bo mam urodzinki:)

Po wizycie wszystko ok,maluszek rośnie,podobno ma dużą głowę bo z pomiarów główki termin wychodzi na 18 marca,ale już z uda na 4 kwietnia:)glukozę tez mam w porządku uff, morfologia w normie,ale w moczu mam bakterie i oczywiście zastój i piasek w prawej nerce (już się do tego przyzwyczaiłam)lekarz stwierdził że jestem szczupła więc chyba zrobi mi cesarkę,ale to jeszcze zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 100dniówka wg terminu z miesiączki:)

Bereda co tam u Ciebie?

Ja choruję,katar i gardło nie odpuszcza;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana!

1. Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Duzo zdrowia, szczęścia, dobrego samopoczucia przez kolejne tygodnie i spełnienia marzeń!

2. 100 teraz liczymy już tylko w dół!!! ;)

3. Wszystkiego dobrego z okazji kolejnego tyg!! :)

Wszystko dla Ciebie dzis! ;)

Jak po urodzinach? Uroczyście? ;)

udana lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki..coraz bardziej padam w tyg po pracy i nie mam na nic sily ...Generalnie czuje sie dobrze , pod koniec tyg twardnial mi brzuszek troszke wiec musze wiecej odpoczywac..Wrzuce wam dzisiaj wieczorem fotke ale uwaga Udana ja ma m taki brzuszek jak ty teraz ha ha ha no chudzinka z Ciebie naprawde...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Meridko:*

Urodzinki zasmarkane;)spędziłam w łóżku pod kocem,a M mi dogadzał,donosił smakołyki:)
    Dziś jest troszkę lepiej ale nadal z nosa wypływa sto litrów kataru;)

Zaczął się 7 miesiąc,wow jak to szybko leci i co raz częściej wyobrażam sobie jak to bedzie jak juz nas przybędzie..mam pewne obawy czy sobie poradzimy..ale jak nie my to kto:)
    Następna wizyta 15.01 Merida czy dla Ciebie to też będzie ważna data:))))?

Bereda to czekamy na fotkę, z Ciebie tez chudzinka:)i koniecznie więcej odpoczywaj!no i częściej zaglądaj na forum:)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11ju6bb.jpg

merida17, udana lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu jaki śliczny Mikołajek:) taki do zacałowania:)
    Wesołych Świąt!

Magda_lena88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
    My zaczynamy dziś 3 trymestr i jest co raz ciężej, mecze się bardzo szybko i przytyłam juz 9 kg szok, a mój maluszek dalej się wierci i wypina wszystko co się da;)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane..mialam straszne swieta ..Siostra mojego faceta jest w szpitalu , mieli wypadek samochodowy , 2 dni temu miala operacje na kregoslup cierpi strasznie i powiedzieli ze polezy ze 3 miesiace w szpitalu ..wiec ja jezdzilam prawie codziennie do niej do szpitalaok 2 godz w jedna strone , musze opiekowac sie jej corka 7letnia , gotowac obiady , chodzic do pracy no po rostu umieram wieczorami ze zmeczenia ...
    NIC to jutro mam usg , ide sama niestety , trudno ale nikogo na sile nie bede ciagnac , poczulam ruchy maluszka , najbardziej go czuje jak kieruje autem ...no i zobaczymy czy moje przeczucie sie sprawdzi na chlopczyka ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda bardzo mi przykro z powodu siostry,życzę zdrowia i dużo siły no i trzymam kciuki żeby Twoje przeczucia się sprawdziły.Czyżby partner odmówił udziału w USG?Dalej nie masz dolegliwości?
    Ja czuję się źle,od tygodnia meczy mnie zgaga:( co zjem to piecze,leczę się domowymi sposobami ale to słabo działa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridko hop hop...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda!
    Jak po badaniu? Dowiedzialas sie kto pod sercem mieszka? :)
    Raczyli powiedzieć? U mnie nie chcą zbytnio mówić- bo boja sie pomyłek ;)

Udana!
    U Ciebie trzymam kciuki za 15.01. (Rok temu RMFFM rozdawalo wyprawke za urodzenie w tym dniu) ;)

Bede zaglądać, bo jestem ciekawa co u Was i razem czekam z Wami na porody! Niesamowite ;)

Poza tym, życzę cudnego Nowego Roku! Przelomowego! Zobaczycie!
    Teraz i ja potrzebuje troche przerwy, mam duzo rzeczy do ogarniecia, ale jak mówię po nocach bede zaglądać ;)

Buziaki Brzuchatki!

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku! :)

‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ