Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
super Udana ,ale ekstra wiadomosci bedzie chlopak gratulacje ...super..
ciesze sie jakby to conajmniej byl mój synek ha ha ha ...no ja tez chcialabymsynka ...
merida a wy gdzie sie wybieracie bo ja nie w temacie jestem...
wiecie co zawsze sie chwale wszystkim jak mnie cos spotka a tu cisza dalej wiedza tylko rodzice i siostra .planujemy leciec do PL styczen lub luty to moze zrobie innym niespodzianke i pojawie sie z brzuszkiem ha ha jeszcze nie wiem ...Ja nie mam Fb a dziewczyny moje kuzynki nie dzwonia do anglii do mnie i tak glupio bo nie wiem jak im to powiedziec ale moze mama za mnie to zalatwi , zobaczymy...
dziewczyny no grupiutka juz troszeczke jestem zakladam ciuchy ktore nosilam przed ciążą i sa takie opiete i brzuszek juz wystaje ...udana wrzuc zdjecie maluszka
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda wiedziałam że się ucieszysz;) kibicuje Ci żeby był chlopak;)
No a to ze rosniesz to już czas najwyzszy;)
Jutro postaram się dodać zdjęcie mojego śpioszka małego:)
To ja za Meride napisze ze była na urlopie w Polsce i teraz wraca do siebie;)merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Kobietki!
Udana jeszcze raz gratuluje!!! Męska poprzeczka idzie w górę, zaraz pomoże jej tez Bereda
Fajnie, bo swego czasu był tu niezły babiniec- taka fajna odmiana!
Bereda ja już razem z Tobą utknelam w deszczach i sztormach
Lot super! Zojka jest na prawdę niesamowita! Wszystkie babki zaczepiala w czasie lotu, gadala, humor cały czas
Na lotnisku wyczyscila sobą cała podłogę i tyle u nasudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Udana 21!
Aaa! Co z imieniem bedzie? Dogadacie sie
Dyskusje trwają są takie propozycje:Ignacy, Mikołaj, Damian, Marcin i Borys ale ten ostatni to na pewno nie bo siostra tak pieska nazwała;) możliwe ze coś nowego ie pojawi, wymienilam te które nam razem się podobaja i coś trzeba wybrać ale to jeszcze jest czas.
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to dzień dobry!
Miałam dziś ciężka noc:(wczoraj dopadła mnie biegunka, przczyscilo mnie za wszystkie czasy, a w nocy obudził mnie ból brzucha z naciskiem na lewą stronę i do tego maluch bardzo żwawo się ruszał aż cały brzuch podskakiwal.wydawalo mi się ze mam jakieś skurcze ale sama nie wiem co to było,czy to jelitowa sprawa czy to przez kopniaczki, wypiłam nospe i jakoś zasnelam jak się robiło widno. Teraz cały czas boli z lewej strony może to w nerkach i czuje taka ciezkosc! Zawsze coś,jak nie urok to s...nie może być spokojnie eh trochę mi smutno i się denerwuje, ale nie chce panikować bo przecież w piątek u lekarza było ok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 13:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda pięknie:)malusi masz brzuszek, a ty panikujesz że przytyłaś
Mój organizm jest obciążony różnymi dolegliwościami:( kamica nerkowa w mojej rodzinie jest genetyczna,mam jeszcze brata i siostę i oczywiście ja musiałam odziedziczyć kamyczki...
Dzisiejsza noc minęła lepiej bo w końcu spałam,oczywiście budziłam się 3 razy na siusiu i kuło tym razem z prawej strony,jak nic to nerki,bo jak zrobię siusiu to mi minimalnie lżej. Plan na dziś pić i sikać bardzo dużo!
Miłego dnia!
Piszcie co u was! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
merida lokator /ka rosna rosna ja po poludniami juz padam , rano praca pozniej zakupy i obiad i po poludniu juz mnie nie ma , leze w lozku i odpoczywam ...nie jestem gruba tzn nie bylam ha ha a teraz wiadomo ze troche mi sie przytylo ...wiecie co w koncu coraz bardziej jestem pewna ze to bedzie chlopczyk ...
merida dlugo bylas w pl ? juz zdążylas tu sie do pogody znowu przyzwyczaic ?
udana fajne imiona wybraliscie , dbaj o siebie , ja to nie musze bo ja silna baba jestemudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny