Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Ja wiem, ja tylko nie chce rodzic w lutym . Mój m. mówi ze im bardziej tego nie chce, to tym większe prawdopodobieństwo że tak będzie . Teściowa jest z 17 lutego.
To byłabyś jej ulubioną synową przemyśl to
Ja Ciebie rozumiem, więc poważnie musimy wymyślić dobrą metodę na zaciskanie ud Jak tylko coś wymyślisz daj znać, ja będę testować to pierwsza już od świąt
Będzie dobrze Tygrysku Zobaczysz! Damy radę, bo kto jak nie my tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 22:43
-
Tygrysku ja rodzilam ponad 2 tyg przed terminem
Jejku chcialabym juz przejsc do Was. Na rozowym powoli robi sie jakos dziwnie. Nie ma juz tej zyczliwosci jak kiedys, a dziewczyny panikuja. Jedna dziewczyna w okolicach owu chciala wziac u dentysty znieczulenie dla ciezarnych a poza tym nie ma juz tam zadnych kolezanek, zostalam sama ja na placu boju i nie wiem czy jestem zle odbierana, jaka 'stara' staraczka czy to ja nie moge sie odnalezcWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 23:00
-
nick nieaktualnyDaisy Skarbie, to wpadaj do nas tu i teraz!!! Skoro nic i nikt nie trzyma Cię na różowej Bez jaj! A z Tobą będzie nam tu jeszcze weselej, przecież to oczywiste
Dla Ciebie jest miejsce tak po prostu, bo jesteś Daisy
Rozumiem, że te nasze planowanie i kupowanie może Ciebie "zasmucić" czasami, ale Ty masz już córkę, więc wszystkie rady są tu mile widziane Poza tym, też musisz ją ubrać, rozmawiać z nią i dbać o wszystkie inne rzeczy Nasze dzieci po prostu są tylko w innym wieku Wielka mi tam różnica, jak się tak wyluzujesz i zmienisz temat, tylko pomoże Wszystkie się czegoś od siebie nauczymy
A skoro różowa strona jest już taka nerwowa, to szybko na fioletową i do końca roku będziesz sikać na zielono Już się na to umówiłyśmy tu wszystkie, pamiętasz
Potrzebujemy Ciebie tu jak wody i powietrza, a w zamian dostaniesz prywatną grupę wsparcia tylko dla Ciebie Będziesz mogła spokojnie pisać co Ci w sercu gra, każda ma jakieś doświadczenie i razem na pewno zaciążymy Zrobimy sobie wszystkie prezent na święta, a Ty go zatrzymasz
Pasuje taki układ?? Zostań, bo gdzie będzie Ci lepiejDaisy, Gosiak, słoneczna 85, Tygrysek, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
hej Kochane wpadam Wam życzyć w miarę słonecznego tygodnia
Ja w pt. robiłam badania i chyba są oki w morfologii tylko dwa parametry lekko niższe niż norma, i dwa lekko podwyższone ale siostra pielęgniarka uspokoiła mnie, że to dlatego, że mam jakąś infekcję czyli się zgadza bo nadal jestem lekko podziębiona i to dlatego pewnie więc trochę się uspokoiłam a tak czekam do śr i zobaczę co na to lekarz do wizyty jeszcze 2 dni ale czekałam tyle dam radę i te dwa dni, cieszę się, że maż idzie ze mną będzie mi lżej a im bliżej wizyty tym większy niepokój a już wgl. od wczoraj "szaleję" bo praktycznie piersi przestały boleć i tak jakby "oklapły" rozmawiałam z siostrą i ona stwierdziła, że to normalne bo jakby ją miały boleć piersi przez całą ciążę to by oszalała, no i czytałam, że po 7tc piersi mogą być mniej tkliwe więc staram się mimo wszystko myśleć pozytywnie. A w śr się okaże - oby wizyta była pełna pozytywnych wieści - nie ma innej opcji. Mam nadzieję zobaczyć pięknie rozwijającego się maluszka i jego cudne serduszko no i zakładamy kartę ciąży i mam nadzieję w końcu podzielić się dobrą nowiną z rodzicami i rodzeństwem chociaż i tak się podziwiam, że tyle wytrzymałam i wytrzymuję w tym "sekrecie". mimo, że nie wierze w zabobony itp, to chcę sobie po prostu oszczędzić późniejszych dobrych rad w razie gdyby coś złego się stało, od osób które nie doświadczyły straty tak jak przy pierwszej ciąży..no ale teraz musi być już tylko dobrze
pozdrawiam i podsyłam promyczkimerida17, Daisy, słoneczna 85, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane,
Jejku Merida tak bardzo milo mi sie zrobilo! Cos Ty, ja nie mam problemu z Waszym pisaniem o dotyczacych Was sprawach, zawsze bardzo chetnie podczytam o wozkach, lozeczkach, czesto tez sprawdzam linki, które podajecie. No w koncu kiedys tez mi się to przyda! Ja juz mam wznaczona owulkę, takze na ten cykl zrobilam co moglam, czekamy na efekty ciezkiej, acz przyjemnej pracy
U mnie pogoda jako taka, ale wieje dosc mocno.
Również życzę Wam slonecznego tygodnia!merida17, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalena na pewno wsyztsko bedzie dobrze!
Ewelcia pociesze Cie- 2 dni temu znowu wsyztsko zwrocilam:) ale to tak jednorazowo.
ktos u nas wczoraj napsial, ze jaki 1 trymestr taki 3 ..
ale to nie moze byc prawda bo ptzeciez Hcg powoduje te mdlosci a teraz juz nie wzrasta,
czasem cos moze sie zdarzyc bo maluch nacisnie na zoladek- ja tak mysle..
chyba poporstu sie przejadlam;)
-
Witam się i ja
Daisy, słuchaj się Meridy bo dobrze prawi my tu Ciebie bardzo potrzebujemy i tęsknimy za Tobą!
Magdalenko będę trzymać kciuki w środę za Was! Wierzę że tym razem Maluszek z Wami zostanie już na zawsze i wszystko będzie dobrze
Ja mam wizytę w czwartek i mam nadzieje, ze Mała ładnie urosła bo ciągłe jest do tyłu wg terminu z om.
Tez juz się nie mogę doczekać
Tygrysku ja to wręcz przeciwnie chciałabym urodzić w lutym, sama jestem z walentynek i tak mi się marzy żeby Maja tez była gdzieś blisko moich urodzin hehe
Byle tylko nie 12 luty bo szwagierka wychodzi za mąż i mam jej zaśpiewać w kościele heheDaisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A mi gdyby sie teraz udalo, to znow padloby na lipiec, jak z Werka
Słoneczna powiem Ci, ze po tym castagnusie to nawet mnie piersi nie bola, sutki tez nie, poki co. Oby tak pozostalo
Moj sie smial, ze to tabletki 'na pier*olca', bo wyczytal, ze na pms I mi przypomina skrupulatnie KOCHANIE WZIELAS JUZ TABLETKE NA PIER*OLCA?
lece po corcie i potem zabieram sie za malowanie drewutni, takze milego popoludnia! :*słoneczna 85, merida17, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:To byłabyś jej ulubioną synową przemyśl to
Ja Ciebie rozumiem, więc poważnie musimy wymyślić dobrą metodę na zaciskanie ud Jak tylko coś wymyślisz daj znać, ja będę testować to pierwsza już od świąt
Będzie dobrze Tygrysku Zobaczysz! Damy radę, bo kto jak nie my tutaj
Merida, bo se nachytosz!Natalka 03.2015
-
Nie wiem czemu nie chce w lutym, jakoś tak...
Ostatnio w pracy szef mnie strasznie irytuje i wszyscy przyznają ze zrobił się nieznośny. Zastanawiam się nad L4. Od stycznia biorę, ale może wcześniej... Nie będę się wku*wiać niepotrzebnie.Natalka 03.2015
-
Daisy, może spróbujemy Cie zarazić??
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia. 3 grudnia zaczynamy 6 spotkań, raz w tygodniu. Juz się nie mogę doczekać.
W tym tygodniu robie badania i w piątek wizyta. Pewnie powie o teście na glukozę.Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze widzę, że w tym tygodniu są następujące wizyty:
wtorek- Sue
środa- Magdalena
czwartek- Rybeńka
piątek- Tygrysek
Oj, to będzie dużo pozytywnych wieści Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:45
mizzelka, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny