Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wrote:Dziewczyny, masakra.
Mój m. mi dziś uświadomił, że skoro termin mam na 1 marca i mogę do 2 tyg po urodzić, to tak samo mogę urodzić 2 tyg przed. Czyli mój termin to od ok 15 lutego do 15 marca. Nie chce w lutym, chce w marcu. Podobno dużo listopadowek było rozpakowanych w październiku. Ja juz nie wiem. Przecież mówią ze statystcznie pierworodki to PO terminie rodzą, a nie przed. Co wy myślicie? Jakieś Wasze statystyki?? -
merida17 wrote:Tygrysku, gdybym szukała sensu w swoich ciążowych snach, to bym wyłysiała, a uwierz mi daleko mi do tego Nawet, nie bierz tego do głowy ja zawsze miałam bujną wyobraźnię, ale sny w ciąży przeszły moje oczekiwania
Podobno pokazują nasze strachy, lęki, ale nie mają racji bytu i ja się tego trzymam!merida17 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to super że u was wszystko ok, jak miło się czyta
a ja się przyłączam do mojej bliźniaczej kobietki Meridko masz racje i podpisuje się obiema łapkami o Daisy
wpadaj do nas ile chcesz hehhee z tymi lekami dobre
wiesz... nie dziwie ci sie.. jak czytam co tam wypisują te dziewczyny to jestem w szoku.. ja młoda jestem i co prawda też niecierpliwiłam sie ale rok czekałam i nie było tak hop siup i z przyjemnością czytałam wasze rady i opinie człowiek się ogarnął do kupy i działał dalej i podziwiam tak jak Magdalenę naszą za cierpliwość i wolę walki
i na pewno będzie kochana u was dobrze doczekasz się synka lub córci
Magdalenko trzymam kciuki i nie martw sie piersiami.. jak już beta tak rosła jak cholera to się nic nie stanie! jesteś zabezpieczona na full bajerę i będzie fasolek rósł spokojnie i tak jak ktos powiedział ja tez kiedys pisałam że jakby cycki mialy mnie bolec caly czas to bym sie wsciekła przez tyle meisiecy
słoneczna ja też nie raz bełtnę.. sama nie wiem od czego.. najem sie chyba zbyt tłustego na noc a potem rano katorga jest i koniec.. nie wygrasz.
tak sobie tłumaczę że dziecku nie zasmakowało i dokonało zwrotu
Daisy, merida17, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:nie ogarniam swojego organizmu.. jak myje zęby leci krew jak cholera..
teraz z nosa leci ;/
matko ;/
jak nie siara z cycków to jeszcze krew się patoczy na prawo i lewo.. czegoś chyba mi brak moze w organizmie ze sie tak dzieje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 17:02
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:nie ogarniam swojego organizmu.. jak myje zęby leci krew jak cholera..
teraz z nosa leci ;/
matko ;/
jak nie siara z cycków to jeszcze krew się patoczy na prawo i lewo.. czegoś chyba mi brak moze w organizmie ze sie tak dzieje?
Mizzelko bliźniaczko Ty moja, z nosa też mi się ciągle krwawi i dziąsła, jak myję ząbki tak od 13 tyg. Czasami nie mam nic, a na drugi dzień myję zęby i znowu siary nie zauważyłam jeszcze....tylko przypływ kg, kilka ekstra za 2 tyg leżenia wpadły w gratisie -
nick nieaktualnyMoże ten piękny brzuch, cudowne piersi, rewelacyjne samopoczucie i niesamowite białe zęby (bez krwawiących dziąseł) dostaje się w pakiecie do bielizny.....hmmm....w takim razie też już się nie dziwię
Daisy, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Daisy, może spróbujemy Cie zarazić??
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia. 3 grudnia zaczynamy 6 spotkań, raz w tygodniu. Juz się nie mogę doczekać.
W tym tygodniu robie badania i w piątek wizyta. Pewnie powie o teście na glukozę.
Tygrysku a mogę zapytać do jakiej szkoły się zapisałaś? i ewentualnie cena?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Tygrysku a mogę zapytać do jakiej szkoły się zapisałaś? i ewentualnie cena?
http://studionarodzin.pl/
6 spotkań po 1h i 45 min raz w tygodniu, 400 zł
To położna ze szpitala gdzie będę rodzić, i ma być też "wycieczka" do tego szpitala. Ale przede wszystkim przekonuje mnie plan zajęć.Natalka 03.2015
-
Dziękuję Tygrysku :-* ja się jeszcze zastanawiam jaka szkole wybrać. Chyba się zdecydujemy na położna z Wyr. Ona robi indywidualne zajęcia. I na tym mi zależy bo mój chodzi na zmiany i chce żeby ze mną był. A z nią się za każdym razem umawia na konkretny dzień i godzinę. Ale dopiero będę do niej dzwonić.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Witam serdecznie! Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie o niebo lepszy od wczorajszego!!!
Dziś w nocy pierwszy raz czułam jak się mała rusza. Po 3. Czułam ja wyżej, może jak leżę to i ona leży wyżej.
Pytanie na dziś: co sądzicie o odcinaniu pepowiny jak juz przestanie tętnic?Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Pytanie na dziś: co sądzicie o odcinaniu pepowiny jak juz przestanie tętnic?
Ja też mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy od wczorajszego!
Tygrysek lubi tę wiadomość