Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ale piękne słonko za oknem u mnie
Takanijaka gratuluję ! Jak sobie radzą maleństwa? Jak się czujecie?
munequita wow superWszędzie dobrze, a w domu najlepiej
Hania wow 2400 to już kkawałek dzidziChociaż u nas pewnie już podobna waga
munequita, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Gratuluję udanych wizyt i kolejnych maleństw na Świecie!
Już tak niedługo nam zostało, że w zasadzie jesteśmy na ostatniej prostej!
u nas też piękny dzień- świeci piękne Słońce aż chce się żyć!
Miłego dnia! -
Tskanijaka gratulacje!!!
jak to się stało, że tak szybko się rozpakowalas??? U Nas tez słonko ale wiatr taki ze łeb urywa może się jeszcze troszkę zmieni i nie będzie taki silny.
Ja byłam rano na Crp bo jak zwykle trzeba się upewnić czy nie ma stanu zapalnego bo białe krwinki znowu przekroczone.Syn Filip 28 czerwiec -
Helen wrote:Kasssia ja biorę właśnie clexane Na żylaki. Na youtube masz filmu instruktażowy.powoli sie wbija i wcześniej dezynfekujesz skórę.
Właśnie wróciłam z poradni,chciałam żeby siostra pokazała mi jak mam to robić.Jedynie mam obawy co do klucia w brzuch,chyba będę wkluwac w uda i ramiona.
-
Takanijaka gratulacje podwojnego szczescia
U nas teraz tatus na zwolnieniu to sie bierzemy za porzadki na podworku bo sama to nie mam co robic u niego a tak chociaz caly dzien na dworze otleniamy sie i wglMoje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
Kupiłam dziś w super pharm paczkę pieluch pampers premium 1 za 39,99 i dostałam za 1gr paczkę chusteczek nawilżanych 64szt. Zobaczymy jak pieluchy się sprawdzą, na razie nie planuję kupować więcej. To będzie zadanie dla tatusia
beatas, evus lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Takanijaka gratuluję maluchów. Jak dasz radę to napisz coś więcej.
Fajnie, że jesteście zadowoleni ze szkoły rodzenia. Ja właśnie skończyłam swoją i jestem z niej niezadowolona, jak dla mnie szkoda było pieniędzy i czasu . Nie za dużo się dowiedziałam. To co ważne było szybko odbębnione, a to co nieważne rozwlekane, a już najbardziej denerwowalo mnie reklamowanie niektórych produktów. No cóż wybrałam zła szkołę rodzenia.
Dzisiaj mam usg trzymajcie kciuki, bo się boję o szyjkę, czy się nie skrocila za bardzo. A skurcze to ja mam już koło 8-9 tygodni i to więcej niż 10 na dobę. Niestety w szpitalu nie chcieli mnie położyć.
Ja też biorę clexane ale nie na żylaki. Podaję w brzuch, ale tak całkiem z boku,vtam gdzie jestem w stanie jeszcze scisnac falde skóryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:14
Adaś ur. 07.05.2016