Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny malo sie odzywam bo sporo sie dzieje , maly mial urodzinki ^^
Öficjalnie moj mezczyzna ma juz 3 latka ^^
Gratuluje udanych wizyt :*
Marzenak ja dopiero w srode :p takze dzisiaj bede trzymac kciuki za ciebie.
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie sie tam kochane ;*mmarzenak, Hania222, Paula222, beatas lubią tę wiadomość
-
mamawojtka wizyte na 14 w 32 tygodniu mala wazyla 1700g a mierzyla 47 cm a jak u ciebie..?
Helen i co sie dzialo na imprezce.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 12:29
-
Hej, ja dzisiaj mam wizyte, tydzien temu mialam w Gdańsku , a dzisiaj u swojego lekarza, po swoich problemach wolę miec pewność i dlatego do dwoch chodzę. Ciekawa jestem ile mały urósł od ostatniego badania.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynyRepose, beatas lubią tę wiadomość
-
Repose wrote:mamawojtka wizyte na 14 w 32 tygodniu mala wazyla 1700g a mierzyla 47 cm a jak u ciebie..?
Helen i co sie dzialo na imprezce.?
Repose my mamy na 16 a nasz maly byl osttanio wazony w 22 tygodniu i mial prawie 600 gram nie wiem czy to na ten okres duzo czy malo ale ciakwi mnie ile ma a mierzony nie był mam nadzieje ze lekarz teraz to zrobi jak mu maly pozwoli bo stal sie bardzo aktywny od tamtego czasuRepose lubi tę wiadomość
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
Hej hej
Repose super, że się odezwałaś
No no 3 latka sto lat !!! Mój za miesiąc i 5 dni 2 latka kończy
Dziś porobiłam badania krwi do diabetologa ( mam w czwartek wizytę) i do ginekologa ( w związku z małą ilością płytek krwi) jutro wyniki. Mam nadzieję , że próby wątrobowe wyjdą ok...
Justyś uff to dobrze, że zdążyłaś z wyprawką -
Dziewczyny w szpitalu; bądźcie dzielne
Mmarzenak, daj znać koniecznie ile maleństwo Twoje dziś ważyło. Mam nadzieję, że urosło
Dais, dzięki za gazetkę z LidlaJeśli u nas będzie to samo, to chyba chapnę sukienkę w różowe paski i szare spodnie. Dziś byłam w h&m, ale ceny masakryczne. Dżinsy ciążowe 7/8 za 149zł. Na dwa miesiące to naprawdę się nie opłaca
Miałam też dziś sympatyczną sytuację w Ikei. Było sporo ludzi przy kasach, a mnie przepuściło 3 panów stojących przede mną z załadowanymi wózkami, jeden z nich był Rosjaninem. Musiałabym pewnie czekać ze 20min więc byłam im naprawdę wdzięcznammarzenak, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Dziewczyny, u nas od 5 maja w Lidlu moda ciążowa
Ale z tego co widziałam to nie będzie sukienek ale będą spodnie, bluzki, rajstopy i getry.
Tu link w razie czego http://gazetka.lidl.pl/a0ce4d04-4cd5-45df-8574-ddc93b77422f/#/22Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 15:55
jane, Helen lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny, czy ktoras brała lub bierze zastrzyki Clexane w związku z zylakami?Mnie trzy tygodnie temu lekarz przepisał tabletki Cyclo3 forte w związku z zylakiem krocza i nogi.Dziś dorzucił zastrzyki Clexane aż do porodu.Siedzę i czytam jak i w którym miejscu mam się wkluwac? Czy jeśli ktoras ma podobną sytuację to czy ma wskazania do porodu SN czy cc?Wiecie lekarz z NFZ także specjalnie pouczający nie był.
-
Kasssia, ja kłuję się w brzuch: łapię fałd skóry (teraz to najczęściej w dole brzucha) i wbijam
Z tego co wiem branie clexane nie ma znaczenia do tego jaki będzie poród, nie wiem jak z żylakami. Jedynie lekarka mówiła, że najlepiej byłoby zrobić ostatni zastrzyk ok 12h przed porodem, ale kto to przewidzi... Na szkole rodzenia mówili, że 8h wystarczy, więc jak się już zaczną pierwsze bóle porodowe, to lepiej nie robić już zastrzyku.
A to moje wczorajsze uszytki
Został mi jeszcze ochraniacz na łóżeczko do uszycia. Powiem Wam, że sama jestem w szoku ile udało się zrobić z materiałów, na które wydałam 100zł. W sklepie na pewno więcej bym zapłaciła.mmarzenak, iw78, Paula222, nesone, Hania222, beatas, maria85, Helen lubią tę wiadomość
Mnie dzisiaj fatalnie głowa boli nie brałam tabletek ale ledwo wytrzymuje nie wiem czy to te ciśnienie i pogoda czy co.
My w środę będziemy ostatecznie zamawiać wózek bo za długo się to ciągnie jak juz pojedziemy to trzeba będzie juz podjąć decyzję.Syn Filip 28 czerwiec