Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ogólnie śpię w tym tygodniu ok wstaje tylko 3 razy na siku. Jednak jak męczy mnie zgaga to chodzę po domu i swiruje okropnie ale ominęło mnie to w tym tygodniu. Powiem Wam, że po warsztatach i szybkich zakupach jestem padnieta strasznie mnie głowa boli i uszy i gardło bo na sali włączona była klimatyzacja.... Ehhss i mam foto z Dorota ZawadzkaSyn Filip 28 czerwiec
-
Mówiła by używać jej cały czas od poczatku, raz jak dziecko ulewa jest mniejsza szansa że cofnie się pokarm, a wiadomo przelyk i krtam obok siebie, otwarte m poczatku ona wiec może się przedostać do płuc. Mówiła ze dziecko najlepiej kłaść na boku i tak żeby spało. Przez dzień kłaść m plecy i.brzuszek ale do spania jaknajczesciej na boku:)
munequita lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane. Witam się ze szpitala. Pojechałam z piątek do mojego szpitala bo nie czułam ruchów jednego z maluchów. Okazało się, że zmieniły całkowicie miejsce i nie mogłam ich tam czuć. Chcieli zostawić mnie do poniedziałku na obserwację ale jak zbadali szyjkę to powiedzieli, że prawdopodobnie już mnie nie wypuszczą wcale. Wczoraj pod ktg wyszły skurcze A to dopiero 30 tydz. Więc zorganizowali natychmiast karetkę i na sygnale do Poznania. Tutaj od wczoraj leżę na sali obserwacyjnej na porodówce. Podają mi w pompie magnez i chyba wycisza się wszystko. Rozwarcie 1,5 cm na 1. Po obchodzie powiedzieli, że z porodówki przekazują mnie obudził. Tak więc pozdrawiam wszystkie.
-
Justyś ojej, to się porobiło ! A wyprawkę w domu masz gotową?
Co do skurczów ja nie mam, wg dużo pracuję i na budowie itd a szyjka 4 cm i zero skurczówAle ja już zaczynam się spodziewać wywoływania porodu, tak jak z pierwszym synkiem...
Jak Wam niedziela się zapowiada? U mnie póki co spokojnieAle mąż skończy pracę i jedziemy na działkę, później na grób taty i odwiedzić mamę
Taki objazd, oby dnia starczyło
-
Justys, trzymajcie sie
co tym Maluchom tak sie spieszy? siedziec u mamy w brzuszku i rosnac grzecznie
Paula- Ty tak nie szalej
Andzia- fajnie, ze tyle info i ze Ci sie podoba. konicznie dziel sie ciekawostkami z nami
milego dnia MamusiePaula222, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
Helen no myślę... Generalnie póki co czuję się dobrze nic nie dolega to jest ok
Myślę o tym aby się wprowadzić w ludzkie warunki a nie beton na ziemi i ściany z płyt gipsowych... Zostało nam jakieś 17 dni więc będzie ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 11:44
Helen lubi tę wiadomość
-
Justyś dacie radę! Grunt, że jesteście pod opieką w szpitalu.
A ja dziś znowu wzięłam się za szycie. Dziś robię ochraniacz na łóżeczko, drugą kołderkę do wózka i dwie podusie. Na tyle jeszcze starczy mi materiałuHelen lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Jane fajnie, że znowu szyjesz coś ładnego pochwal się potem
Ja Zamówiłam kocyk minky pokaże Wam go jak będzie gotowe dodatkowo skusilam się na literki do pokoju młodego bo strasznie mi się podobają
.
Kochane dalej nie mamy wózka napiszcie coś o swoich Wyborach ze zdjęciami nasze typy to bebetto Holland, Torino, anex baby albo x lAnder xpulse ale w tym modelu jest bardzo mała budka. Macie coś godnego polecenia??Syn Filip 28 czerwiec -
Dziewczyny, będziecie używały na co dzień torby dołączanej do wózka czy planujecie zakup jakiejś innej? Mi się te wózkowe generalnie nie podobają
Chciałabym taką bardziej kobiecą, ale też podpinaną do wózka, żebym nie musiała nosić swojej torebki. Mam nawet taką wymarzoną, ale cena mnie powala
kochana córeczka 16.06.2016