Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za odpowiedzi dziewczyny.
To napinanie to w takim razie dobry znak
Mmarzanek mi też się ciężko przekręcać z boku na bok.
Chyba każdej z nas coś dolega.
Ale już niedługo!
-
jane wrote:No mi też te niebieskie bardzo się podobają, ale jak miałabym już wybierać to wzięłabym S.
Moli, ja też mam często twardy napinający się brzuch, ale już przestałam się tym przejmować, bo nic złego się nie dzieje
Czytam te Wasze rozważania o pensji na zwolnieniu i zaczęłam się zastanawiać czy u mnie dobrze liczą, bo też dostaję mniej. Powiedzcie mi jak np. w marcu od połowy byłam na zwolnieniu, to liczą mi średnią od marca 2015 do lutego 2016, tak? A jak teraz dostanę za kwiecień (mam do 10), to będzie średnia od kwietnia 2015 do marca 2016?
Mmarzenak mi do Ciebie brakuje 3 tygodni juz tak daleko jesteś, nic dziwnego, że jest Ci coraz ciężej ale zaraz będziesz witać na świecie swoje Dzieciątko kochane.
REPOSE czy Ty jeszcze tu zaglądasz?? Nic nie piszesz ostatnio wszystko ok??Syn Filip 28 czerwiec -
jane wrote:No mi też te niebieskie bardzo się podobają, ale jak miałabym już wybierać to wzięłabym S.
Moli, ja też mam często twardy napinający się brzuch, ale już przestałam się tym przejmować, bo nic złego się nie dzieje
Czytam te Wasze rozważania o pensji na zwolnieniu i zaczęłam się zastanawiać czy u mnie dobrze liczą, bo też dostaję mniej. Powiedzcie mi jak np. w marcu od połowy byłam na zwolnieniu, to liczą mi średnią od marca 2015 do lutego 2016, tak? A jak teraz dostanę za kwiecień (mam do 10), to będzie średnia od kwietnia 2015 do marca 2016?
Zgodnie z art. 36 ustawy zasiłkowej, podstawę wymiaru zasiłku chorobowego pzrysługującego ubezpieczonemu będącemu pracownikiem stanowi przeciętne miesięczne wynagrodzenie wypłacone za okres 12 miesięcy kalendarzowych poprzedzających miesiąc, w którym powstała niezdolność do pracy. A więc w Twoim wypadku podstawą bedzie zawsze srednia od marca 2015 do lutego 2016.jane lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Z wyprawki został mi podgrzewacz, niania z matami, pościel do kołyski, gaziki,sól fizjolog. MoZe domuwie te małe pieluszki na ulewanie, dla dziecka coś na kolki, położna koper odradza. No i czekam na wózek , mebelki przychodzą za tydzień. Wizytę mam dopiero za tydzień w piątek, tak umówiłam. Powoli zbliżamy sie do finału ...
-
Dorajna szkoda, że wiyzyta nie wyszła... Masz przełożoną ?
marzenak wow ! Ładnie nadrobiłaGratuluję
Repose co u Was??
Ja dziś zamówiłam resztę wyprawki - elektryczną nianię. Miałam kupić taką z bajerami ale postawiłam na tańszą a ma wszystkie funkcje o które mi chodziłoZostały zakupy w aptece i mam już wszystko
Ja jutro wizytuję o 8:00... Ciekawe jak tam Jaś..
-
Paula222 wrote:Dorajna szkoda, że wiyzyta nie wyszła... Masz przełożoną ?
marzenak wow ! Ładnie nadrobiłaGratuluję
Repose co u Was??
Ja dziś zamówiłam resztę wyprawki - elektryczną nianię. Miałam kupić taką z bajerami ale postawiłam na tańszą a ma wszystkie funkcje o które mi chodziłoZostały zakupy w aptece i mam już wszystko
Ja jutro wizytuję o 8:00... Ciekawe jak tam
Jaś..
No to jutro dalszy dzień wizyt !!! Już zaciskania kciuki będzie super i dobrze że tak rano ja to po 17/18 godz mam wizyty ehhhh no co zrobić
-
Witam się i ja, chociaż na samej koncoweczce. Strasznie żałuję, że znalazłam Was dopiero dziś bo czasami nie było z kim pogadać a bardzo się chciało. Mam dwie córeczki i jestem teraz w trzeciej ciąży. Jest przed polnoca wiec jeszcze 32t i 5d ciąży. Dziś miałam wizytę i synus waży 2180g, taki sredniaczek z niego ale idzie łeb w łeb z jedną z sióstr a ta urodziła się dość duża bo 3600g w niecalym 38tc. Starsza była większa
Cofnelam kilka stron tematu i czytam, że Wy już spakowane torby macie. Co prawda poprane i wyprasowane wszystko juz mam ale torby spakowanej jeszcze nie. Musze się za to zabrać.
Co do porodu to mam zaplanowane ciecie, to będzie trzecie, termin - 15 czerwiec
Ze mną wszystko w porządku, zwykłe dolegliwości ciezarnej, szyjka trzyma ładnie, za to dziś lekarz zaobserwowal, że mały ma tylko jedną tętnice pepowinowa, druga jest zablokowana. Trochę się podlamalam ale nic nie da się zrobić, musi mu jedna wystarczyć i mamy nadzieję, że to nie będzie przyczyną żadnych wad.
Mały jest okropnym urwiskiem, obie córki razem nie dawały tak popalić jak on sam, wiercipietka mała
Ostatnio nie śpię w nocy bo nie mogę więc lecę poczytać forummloda1995 lubi tę wiadomość
-
Mmarzenak ale super przyrost, gratki dla was.
Miłego dnia wszystkim, wstawiłam właśnie ostatnie pranie łącznie z kocykami i ręcznikami z colorstories, są prześliczne. Muszę sie zdrzemnąć, znowu sikalam cała noc i jestem padnięta , i coraz wczesniej sie budzę. Już chyba sie przestawiam na mamusiny tryb.mmarzenak lubi tę wiadomość