Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moli, gratulacje! Skoro po raz kolejny metoda "na seks" pomogła, to ja się nie poddaję i walczę dalej z mężem, hehe.
Iwa, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i pociechy z rodzinki!
U mnie skurczy brak, tylko coraz silniejsze bóle w dole brzucha. Chyba jednak mój Olek posiedzi do terminu, choć może zdziwi rodzicówIwa2016 lubi tę wiadomość
-
To ja pochwalę się efektem Naszej wczorajszej pracy z Mężem
Łóżeczko początkowo u Nas w sypialni będzie
A tutaj pokój Zuzi:) Na przewijaku narazie tylko jest fotelik do.auta i.wanienka ale już po.Narodzinach oczywiście beda miały inne miejsce:)
I wózek Naszego Maleństwa
munequita, mloda1995, mmarzenak, kasju, Helen, Pazur_, evus, Iwa2016, dais, iluzja, Agabtm, Kaja, Karola1988, beatas, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Moli gratulacje
Iwa wszystkiego najlepszego
Mamuski juz obecne-mam pytanie, jak ubieralyscie malenstwa na wyjscie ze szpitala i jaka byla pogoda?
A przyszle mamusie-jak zamierzacie ubrac?
Bo mam jakis zestaw przygotowany ale nie wiem czy dobryIwa2016 lubi tę wiadomość
-
Iwa sto lat:)
Ja przygotowałam body z długim rękawkiem i spodnie ze stópkami, do tego czapka, skarpetki i rękawiczki. ja bedzie chłodniej to jeszcze rożek mam przygotowany. Problem to ja mam z wielkością. Mam dwa zestawy przygotowane, bo nie wiem ile teraz ma moje maleństwo ostatnbie usg w 30+1 to Lilly miała jakieś 38 cmIwa2016 lubi tę wiadomość
-
Ja mam przygotowane body z krótkim rękawem, bluzeczka a'la kaftanik na to, spodnie ze stopkami, niedrapki:-) czapeczka, skarpetki i.kocyk ew. Pieluszki flanelowa:) rozmiar 56 i mam.nadzieję ze będzie dobre. A jak nie to Maz będzie miał za zadanie znaleźć coś wiekszgo
-
Witam się z Wami w ten piękny dzień. Dziś o godzinie 07:45 SN urodziła się moja córeczka Nina (waga 3500, dł.53 cm-mój lekarz miesiąc temu straszył hipotrofia).Skurcze miałam od wczoraj od godz.19 co 15 min a o 3:30 kiedy byly już co 5 min postanowiliśmy z mężem jechać do szpitala.Na porodowce akcja trochę spowolnila ale po podaniu kroplowki nabrała takiego tempa,że wystarczyły 4 parte skurcze i było po wszystkim. Bardzo chciałam podziękować za inf.o aplikacji POra na Bobasa,która okazała się naprawdę przydatna-polecam
mloda1995, Andzia SM, munequita, Hania222, evus, iluzja, Iwa2016, dais, iw78, Karola1988, nesone, Agabtm, mmarzenak, jane, Helen, SShape, Olafasola, beatas, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Kasiu!!!! To ile twoja dzidzia miała miesiąc temu??? Że o hipotrofii mówiono?? Czy urodzila się w terminie???
Ciekawa jestem ile nam się uda jeszcze przybrać
My właśnie dziś mamy rodzinny dzień, mąż wziął wolne i Tenis do żłobka nie poszedł jesteśmy w parku i będziemy testować rowerek.
Ja już zaczynam wątpić w szybki poród tym bardziej jak do szpitala pójdęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 11:27
-
Moli,kasssia gratulacje!!
Iwa Wszystkiego Najlepszego!!
Moj Kubus za to tylko je i spi. Noc tez przesypia z przerwa na karmienie. Za tl mam problem z kupą juz tydzien nieee robil, ale puszcza bąki. Mysle ze jakby bolał go brzuszek to by tak nie spal tylko plakałby.evus, Iwa2016 lubią tę wiadomość
-
Andziała, ślicznie to wszystko wygląda
Kasssia, gratulacje!
Mmarzeniak, jak krew pobierać takiemu maluszkowi to tylko z główki, nie boli, krew szybko leci.
Pazur, na kupkę to czopek glicerynowy bym zastosowała. Nawet połówkę czopka ucietego po dlugosci i kupa pójdzie. Doczytałam, że nie boli go brzuszek hmmm to może tak będzie rzadko robił. Jednak jak zacznie brzuszek boleć i kupy nie będzie to czopek
Dziękuję za życzenia urodzinowe :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 11:52
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Gratuluję kolejnym mamusia ale Wam zazdroszczę!!
My po ktg skurczy brak ;( także te wczoraj to jakaś jednorazowa akcja.
Iwa sto lat stara DUPO hihi
Andziasm piękne wystrój, wózek,łóżeczko cudownie
Pogoda piękna wiec wybieramy się na spacer zgodnie z zasadą 3xsAndzia SM, Iwa2016, Olafasola lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec