Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:Gratulacje Kasiu!!!! To ile twoja dzidzia miała miesiąc temu??? Że o hipotrofii mówiono?? Czy urodzila się w terminie???
Ciekawa jestem ile nam się uda jeszcze przybrać
My właśnie dziś mamy rodzinny dzień, mąż wziął wolne i Tenis do żłobka nie poszedł jesteśmy w parku i będziemy testować rowerek.
Ja już zaczynam wątpić w szybki poród tym bardziej jak do szpitala pójdę
W 38 (17 man) wyliczył mój gin 2250g,w szpitalu ocenili na ok 2800g a urodziła sie. 3500
Dorjana, Kaja lubią tę wiadomość
-
Iwa na szkole rodzenia mówili że są dzieci które robi a kupki codzienne a a takie ktore raz na tydzien. Jeżeli dziecko nie pręży się, nie płacze, brzuszek nie jest twardy to znaczy ze taki już jego organizm jest:-)
Dziekuje:) cizsze się ze Wam.sie podoba pokoik:) -
mmarzenak wrote:Oj probujemy wszystkiego! Teraz dostalismy skierowanie na usg brzuszka, morfologie i mocz. Szukamy przyczyny placzu i testujemy mleko dla alergikow. Wygladam juz jak zombii.
-
Czesc dziewczyny, pare razy udzielalam sie na tym forum, dlatego chce Was poinformowac, ze 6 czerwca przyszła na świat przez cc moja córka Tośka
munequita, SShape, Andzia SM, Olafasola, mloda1995, iluzja, Helen, Iwa2016, evus, Karola1988, Hania222, kasju, mmarzenak, Paula222, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Pazur_ wrote:Moli,kasssia gratulacje!!
Iwa Wszystkiego Najlepszego!!
Moj Kubus za to tylko je i spi. Noc tez przesypia z przerwa na karmienie. Za tl mam problem z kupą juz tydzien nieee robil, ale puszcza bąki. Mysle ze jakby bolał go brzuszek to by tak nie spal tylko plakałby.
Gdyby go bolal na pewno by plakal. Moja robi ok. 8 kup dziennie a i tak sie prezy i placze jak ma gazy. Przy tym ile przybrala to mysle,ze moze sie przejada...
-
Olafasola wrote:Wszędzie słyszę na około " o zmieniles się na twarzy to znaczy że zaraz pójdziesz"...??" Eeee pierwszy poród to on trochę trwa, szybko - sprawnie nie będzie"... a co to jakieś złote reguły OMG.
Kochana poczekaj az urodziwa jakie złote myśli będziesz miała od innych !!!! Ulala ja to teraz mam i to przy drugim dziecku robią zemnie tępe dziewczę buhahaga więc teraz to PikuśOlafasola, iluzja lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowym mamusią! Zazdroszczę, że macie już maluszki przy sobie..
Jane, nie załamuj się.. Wiem, że szpital może działać dołująco, ale pomyśl, że to już niedługo.. Lekarze na pewno wiedzą, co robią..
Andzia, śliczny pokoik!
Znam już termin cc.. Widzimy się z Blancią w poniedziałek! o ile nie zechce wcześniej zawitać na świecie
Doszedł nam też wyczekany wózeczek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2b533bbd78.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/427e750cd6d2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84c85aa70c92.jpg
Kącik Blanki pokażę Wam w niedzielę, jak już wszystsko przygotuję przed TYM dniem!Agabtm, Pola7, Karola1988, Andzia SM, Iwa2016, dais, nesone, iluzja, Kaja, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Beatas czyli zostawiasz mnie a terminy miałyśmy tak samo zazdroszczę, że wiesz kiedy zobaczysz córeczkę. Jaki wózek fashion star normalnie
Ja nadal czekam za niedługo będziemy już wszystkie cieszyć się malenstwami.
Repose a jak Ty dajesz rade???Syn Filip 28 czerwiec