Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka ja Cie doskonale rozumiem. U mnie po dwóch latach wyczekiwan wreszcie pozytywna beta tyle ze ja jeszcze żadnego pęcherzyka nie widziałam a wizytę mam dopiero 5 października. Na szczęście udało mi sie siebie jakoś opanować i dać sobie troche na wstrzymanie. Bo najchętniej to latalabym do lekarza co moment by wiedzieć czy na pewno wszystko dobrze
Sarenka_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka_91 wrote:Tak wyczekiwana bardzo dlatego tak się martwie i wodze wszystko w czarnych kolorach
Ja tez sie martwie. Ja mam znowu obsesje i ciqgle sprawdzam czy nie dostalam okresu.
Jak u was z sluzem? Bo ja mam dosyc duzoSarenka_91, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja muszę powiedzieć ze od wczoraj bóle na @ całkowicie ustały i w sumie bardzo mnie to cieszy bo w zeszłym tygodniu, nawet w piątek jeszcze były bardzo bardzo mocne. Nie wiem czy to ma związek ale dopiero od wtorku biorę progesteron i moze to on mnie poratował. Jak chodzę na toaletę to czasem zastanowię sie czy czasem nie zobaczę krwi ale raczej tylko czasem. Spodziewana @ powinna byc chyba jakos we wtorek wiec jeszcze niby wszystko moze sie zdarzyć ale jestem pewna ze tym razem nie przyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenka_91 wrote:Nic nie wyznaczał i nic nie mówił który to tydzień. Był szczęśliwy że jest pęcherzyk jeszcze dodał "i kolejną zaciążonau" i mówi że jak przyjdę za 10 dni to będzie widać może nawet serducho
Mam ta sama sytuacje. Z tym ze ja okres mialam 2 dni pozniej. Dzis jest 4w7d. ide do lekarza jak bedzie 6w2d.
Sarenka_91 lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka_91 wrote:Krysiak a jeśli wolno mi zapytacu, leczyliacie się czy udało się naturalnie?
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Wszystkie robilysciw ten progesteron? Moze tez powinnam zrobic w razie jakby byl za niski
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 15:48
Kourtney, Helen, krysiak, stardust87, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1 czerwca
w końcu się udało, starałam się od 1 stycznia tego roku, takie postanowienie noworoczne. pierwszy raz zobaczyłam dwie kreski w kwietniu, majówkę niestety spędziłam w szpitalu (ciąża biochemiczna). druga w poprzednim miesiącu, również zakończona niepowodzeniem. trafiłam do bardzo dobrej specjalistki, która skierowała mnie na przeróżne badania. okazało się, że progesteron dużo poniżej normy i problemy z krzepnięciem krwi.
3 monitoringi ovu i udało się
biorę luteinę
moja beta
21.09 39
23.09 138
25.09 346
to tak w skrócie
witam szczęśliwe koleżanki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 15:57
Kourtney, Helen, krysiak, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny