Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj narzeczony nie chce żebym pracowała. Boi sie o mnie, bo jego siostra wiele razy poronila. Chcialby zebym dbala o siebie i odpoczywała w domku.
Ja tez bym tak wolala, ale musze najpierw poczekac do tego pazdziernika na wizyte, no i przypomne wam ze od 1 wrzesnia podpisalam dopiero umowe na czas nieokreslony i boje sie ze pracodawca odbierze to tak ze dostala umowe, wszystkie prawa jej przyslugują to od razu ciąza . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Mam pytanie. Bierzecie juz kwas foliowy?
Ja biore sama odkad zaczelismy starania czyli od miesiaca.
A na witaminy poczekam co mi gin zaleci bo nie wiem czy brac cos na wlasna reke? Co myslicie? -
nick nieaktualnyKourtney wrote:A macie moze jakies przeczucia co do płci? bo ja mam takie silne przeczucie ze bedzie dziewczynka haha ciekawe czy sie sprawdzi
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen, przykro mi, ze masz takiego stresa z tymi plamieniami. Trzeba mieć nadzieje, ze ustąpią i wszystko będzie dobrze ale początek ciazy to już samo w sobie duży stres i wiele zmartwień a do tego jeszcze te plamienia. Uważaj na siebie, oszczędzaj sie
-
nick nieaktualnyStardust, dziewczyny dobrze piszą. Rada doświadczonej ciężarnej zawsze sie przyda a i dzięki za wzmiankę o tych kremach przeciwko rozstępom. Ja to jeszcze w jakimś innym wymiarze jestem i sprowadzilyscie mnie na ziemie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 12:07
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelen wrote:no własnie jedziemy na SOR, moze zrobią betę i się uspokoję..czuję się miesiączkowo, trochę krwi wyleciało przy siusianiu, jak poszłam drugi raz, teraz ustało..cholera jasna nie wiem co myslec...ale jedziemy..to dość dziwne
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Ja mysle ze na kazdym etapie ciazy bedziemy sie martwic. Taka chyba kolej rzeczy . Ale dzieciątko nam wszystko wynagradza
-
nick nieaktualnyHelen wrote:no własnie jedziemy na SOR, moze zrobią betę i się uspokoję..czuję się miesiączkowo, trochę krwi wyleciało przy siusianiu, jak poszłam drugi raz, teraz ustało..cholera jasna nie wiem co myslec...ale jedziemy..to dość dziwne
trzymam kciuki żeby bylo wszystko w porządku, daj znac jak tylko wrocisz -
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam pytanko. W piątek gin widział u mnie pęcherzyk ciążowy bez zarodka jeszcze, mam przyjść za 10 dni żeby zobaczyć co i jak. Okres miałam 15sierpnia, czyli powinna być gdzieś w 6 tygodniu. Lekarz twierdzi że do zapłodnienia musiało dojść jakieś 3 tyg temu. Myslicie że ma tym etapie jest ok? Czy już ppowien być widoczny zarodek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka_91 wrote:No on twierdzi że na tym etapie jest wszystko prawidłowo i trEba czekać. A Ty kurtney już bylas na wizycie?
Ja jeszcze nie. Pierwsza wizyte mam na 16.10 dopiero. Wtedy juz powinno byc widoczne serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 12:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka_91 wrote:Nic nie wyznaczał i nic nie mówił który to tydzień. Był szczęśliwy że jest pęcherzyk jeszcze dodał "i kolejną zaciążonau" i mówi że jak przyjdę za 10 dni to będzie widać może nawet serducho
No to super Pewnie beda ci sie strasznie ciagly te dni do wizyty. Mi tez sie ciagną...a gdzie tam do 16 pazdziernika
Poszlabym do gina szybciej ale podobno najlepiej isc wlasnie kolo 7tc jak juz jest serduszko
To twoja pierwsza ciaza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 12:51
Flakonik lubi tę wiadomość