Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja jeszcze sie wstrzymam, bo nie wiem jak wyliczyc sobie początek ciazy muszę oblukac jak te szwaczki funkcjonują bo ja licząc od owu jestem w pierwszym tygodniu a licząc od ostatniej miesiączki w 9-tym i mnie to irytuje... Czy w suwaczkach wpisuje sie przewidywana datę porodu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam pojecia. Dzis 4w6d.
Na 6.10 umowilam sobie wizyte, bo musze sie zglosic z tarczyca tez. Poki co chodze prywatnie bo tutaj ciaza to dopiero 13 tydz pierwsze badanie. Chyba ze wynik bedzie kiepski to wtedy wczesniej musze isc.
gdzies 30 maj albo pozniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:50
Helen lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Helen haha a chodzilo mi bardziej zeby byl taki letni z czerwcem kojarza mi soe takie cieple barwy no ale coz. Wyszlo tez jesiennie
kochana w I trymestrze to jemy tylko 300kalorii wiecej, ale są takie dni że chce się więcej, ja dzisiaj też chodziłam i szukałam po kuchni nie wiadomo czego , na szczęście same warzywka były .
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:No ja jeszcze sie wstrzymam, bo nie wiem jak wyliczyc sobie początek ciazy muszę oblukac jak te szwaczki funkcjonują bo ja licząc od owu jestem w pierwszym tygodniu a licząc od ostatniej miesiączki w 9-tym i mnie to irytuje... Czy w suwaczkach wpisuje sie przewidywana datę porodu?
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-daty-porodu.html
tak, suwaczki też to ogarniają
-
sylwiak wrote:Nie mam pojecia. Dzis 4w6d.
Na 6.10 umowilam sobie wizyte, bo musze sie zglosic z tarczyca tez. Poki co chodze prywatnie bo tutaj ciaza to dopiero 13 tydz pierwsze badanie. Chyba ze wynik bedzie kiepski to wtedy wczesniej musze isc.
gdzies 30 maj albo pozniej. -
sylwiak wrote:a ja mam kiepski apetyt
-
nick nieaktualnyHelen wrote:a owoce i suszone? suszone banany i daktyle są bardzo słodkie :p
no to wiesz jak to się skończy
zresztą jak od święta będziesz tak szaleć to luzik
Owoce uwielbiam ja do chudzielcow i tak sie nie zaliczam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 23:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny