Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKourtney i Helen a skąd Wy jesteście? I ile macie latek Dziewczynki? Może już pisalyscie ale nie doczytałam. Ja skończyłam w tym roku 33 lata a o dzidzie staramy sie od dwóch lat. Wcześniej był sex bez zabezpieczeń ale wpadki żadnej tez nie zaliczyliśmy. To moja pierwsza ciaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 23:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny ale sierozpisalyscie na wieczor Kourtney super lista, co z tego że jesienna? będziesz najwyżej przy każdej zmianie pory roku zmieniała design ach, cieszę się ze jest taka grupa - zawsze to dużo raźniej przeżywać tę niesamowite tygodnie w grupie
Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Dzień dobry dziewczyny ale sierozpisalyscie na wieczor Kourtney super lista, co z tego że jesienna? będziesz najwyżej przy każdej zmianie pory roku zmieniała design ach, cieszę się ze jest taka grupa - zawsze to dużo raźniej przeżywać tę niesamowite tygodnie w grupie
Tez sie ciesze. Licze ze przybedzie nas tu jeszcze wiecej -
nick nieaktualnyMam pytanie. Bierzecie juz kwas foliowy?
Ja biore sama odkad zaczelismy starania czyli od miesiaca.
A na witaminy poczekam co mi gin zaleci bo nie wiem czy brac cos na wlasna reke? Co myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:25
-
Ja biore kwas foliowy od kilku miesięcy juz. A z witaminami bym poczekala bo np moja gin zaleca je brać dopiero od drugiego trymestru więc lepiej zobaczyć co Twój gin powie. No i na własną rękę nic bym nie brała bo niektórymi witaminami mozna zaszkodzić w pierwszym trymestrze jeśli mają np za duzo Wit A. A do pierwszej wizyty czas szybko zleci i się dowiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:33
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale jeśli mogę coś poradzić to możesz zacząć używać już kremów przeciw rozstępom (ale nie wszystkich, bo niektóre są dopiero od 2 trymestru). Ja polecam te firmy Palmers Cocoa Butter Formula. Mi sie udało dzieki niemu uniknąć rozstępów a mialamm naprawdę duży brzuch
Swoja drogą jak będą Was męczyły albo wkurzaly moje dobre rady to mnie przystopujcie bo mogę się trochę rozpędzić, w końcu "dopiero co byłam w ciazy i wiem wszystko"krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam znajoma kosmetyczke i napisze wam co ona poleca(akurat wczoraj mi wyslala) co jest naprawde dobre w skladzie dla brzuszkow.
Babydream fur mama z rossmana i hipp. Uwaza ze sa najlepsze
Z drozszych to mamma mio ale to na większe brzuszki.
A tak to zwykły olejek inca inchi, oliwa z oliwek, masło kakaowe też beda dobre
Helen lubi tę wiadomość
-
Babydream miałam Ale Noe mogłam go stosować bo jak tylko poczułam zapach to wymiotowwlam później wam wstawię foto mojego brzucha z 40ego tygodnia, był naprawdę ogromny
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Kourtney i Helen a skąd Wy jesteście? I ile macie latek Dziewczynki? Może już pisalyscie ale nie doczytałam. Ja skończyłam w tym roku 33 lata a o dzidzie staramy sie od dwóch lat. Wcześniej był sex bez zabezpieczeń ale wpadki żadnej tez nie zaliczyliśmy. To moja pierwsza ciaza
Jestem ze Szczecina.
Babydream fur mama z rossmana jest naprawde swietny stosuje go non stop, oprócz tego olej migdałowy mieszany z kokosowym i piersi juz trzeba smarowac i lekko brzuszek
stardust87 fajnie miec weterankę, będzie sto pytan do ...
jak sie troche przestraszyłam, bo mam lekkie plamienie krwią własnie leże i się boję co to będzie, 3 dni temu też poleciała krewka i znikło, wzięłam to na zagniezdzenie bo to był 14dpo, dzis 18dpo.
Lekarz powiedziała ze plamienia to normalna rzecz w ciąży
ledwo co włożyłam luteinę tak tam było ciasno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 10:55