X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney i Helen a skąd Wy jesteście? I ile macie latek Dziewczynki? Może już pisalyscie ale nie doczytałam. Ja skończyłam w tym roku 33 lata a o dzidzie staramy sie od dwóch lat. Wcześniej był sex bez zabezpieczeń ale wpadki żadnej tez nie zaliczyliśmy. To moja pierwsza ciaza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 23:31

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 26 września 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore tabletki na tarczyce. Takze tylko kontrole mam miec bo 2 tyg temu mialam 2 wynik. Lekarz chce zobaczyc czy nie poszedl w gore.

Helen lubi tę wiadomość

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja licze sobie 21lat i z Warszawy jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo chcialabym juz uslyszec serduszko i wiedziec ze wszystko jest w porzadku

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek, mybabylove a co u was? ;)

Czas juz chyba isc spac ;)
    Milej nocki. Wyspijcie sie dobrze wszystkie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja tez z utęsknieniem czekam na wizytę u lekarza by wiedzieć, czy wszystko dobrze. No ale tego sie nie przeskoczy. Trzeba być cierpliwym

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajce. Milego dnia :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) ale sierozpisalyscie na wieczor :) Kourtney super lista, co z tego że jesienna? będziesz najwyżej przy każdej zmianie pory roku zmieniała design ;) ach, cieszę się ze jest taka grupa - zawsze to dużo raźniej przeżywać tę niesamowite tygodnie w grupie :)

Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny :) ale sierozpisalyscie na wieczor :) Kourtney super lista, co z tego że jesienna? będziesz najwyżej przy każdej zmianie pory roku zmieniała design ;) ach, cieszę się ze jest taka grupa - zawsze to dużo raźniej przeżywać tę niesamowite tygodnie w grupie :)

Tez sie ciesze. Licze ze przybedzie nas tu jeszcze wiecej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Bierzecie juz kwas foliowy?
    Ja biore sama odkad zaczelismy starania czyli od miesiaca.
    A na witaminy poczekam co mi gin zaleci bo nie wiem czy brac cos na wlasna reke? Co myslicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:25

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore kwas foliowy od kilku miesięcy juz. A z witaminami bym poczekala bo np moja gin zaleca je brać dopiero od drugiego trymestru więc lepiej zobaczyć co Twój gin powie. No i na własną rękę nic bym nie brała bo niektórymi witaminami mozna zaszkodzić w pierwszym trymestrze jeśli mają np za duzo Wit A. A do pierwszej wizyty czas szybko zleci i się dowiesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:33

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tez tak zrobie. Lepiej poczekac na decyzje gina

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jeśli mogę coś poradzić to możesz zacząć używać już kremów przeciw rozstępom (ale nie wszystkich, bo niektóre są dopiero od 2 trymestru). Ja polecam te firmy Palmers Cocoa Butter Formula. Mi sie udało dzieki niemu uniknąć rozstępów a mialamm naprawdę duży brzuch ;)

Swoja drogą jak będą Was męczyły albo wkurzaly moje dobre rady to mnie przystopujcie ;) bo mogę się trochę rozpędzić, w końcu "dopiero co byłam w ciazy i wiem wszystko" :P

krysiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust no co ty. To wlasnie super ze bedziesz nam sluzyla radami. Jestes juz doswiadczona :) Wszelkie wskazowki na pewno sie przydadza

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam znajoma kosmetyczke i napisze wam co ona poleca(akurat wczoraj mi wyslala) co jest naprawde dobre w skladzie dla brzuszkow.

Babydream fur mama z rossmana i hipp. Uwaza ze sa najlepsze
    Z drozszych to mamma mio ale to na większe brzuszki.
    A tak to zwykły olejek inca inchi, oliwa z oliwek, masło kakaowe też beda dobre

Helen lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babydream miałam Ale Noe mogłam go stosować bo jak tylko poczułam zapach to wymiotowwlam :P później wam wstawię foto mojego brzucha z 40ego tygodnia, był naprawdę ogromny :)

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaw :) jestem ciekawa. Ja na razie nie umiem sobie wyobrazic siebie z brzuszkiem

• Helen Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Tez powinnam uwazac bo jak duzo przytyje do grudnia to nie wcisne sie w moja suknie na wesele :P
    o kurcze to super :) jak przygotowania?

Kourtney lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    o kurcze to super :) jak przygotowania?

Zostaly juz tylko szczegoly do dopracowania :) Bede wam spamowac zdjeciami w grudniu haha :D

stardust87, Helen, mmarzenak lubią tę wiadomość

• Helen Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Kourtney i Helen a skąd Wy jesteście? I ile macie latek Dziewczynki? Może już pisalyscie ale nie doczytałam. Ja skończyłam w tym roku 33 lata a o dzidzie staramy sie od dwóch lat. Wcześniej był sex bez zabezpieczeń ale wpadki żadnej tez nie zaliczyliśmy. To moja pierwsza ciaza
    czesc, ja mam 32l. starania zaczelismy w pazdzierniku tamtego roku, teraz mam nadzieje ze ciąża się utrzyma.
    Jestem ze Szczecina.

Babydream fur mama z rossmana jest naprawde swietny stosuje go non stop, oprócz tego olej migdałowy mieszany z kokosowym :) i piersi juz trzeba smarowac i lekko brzuszek :)
    stardust87 fajnie miec weterankę, będzie sto pytan do ... :P

jak sie troche przestraszyłam, bo mam lekkie plamienie krwią :/ własnie leże i się boję co to będzie, 3 dni temu też poleciała krewka i znikło, wzięłam to na zagniezdzenie bo to był 14dpo, dzis 18dpo.
    Lekarz powiedziała ze plamienia to normalna rzecz w ciąży :(
    ledwo co włożyłam luteinę tak tam było ciasno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 10:55

feegu6l.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ