Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Poki co nie narzekam, opieka super tak jak mowilas. Tylko ja sie niecierpliwie, bo chcialabym zaczac wywolywac porod, ale w szpitalu chca jeszcze poczekac, wiec tak naprawde te dwa dni moglam posiedziec w domu. Zobaczymy, co jutro po obchodzie powiedza. Uslyszalam od poloznej, ze zaczynaja niby wywolywac 7 dni po terminie, wiec licze, ze jutro sie zdecyduja
Susana lubi tę wiadomość
-
Cinnilla wrote:Poki co nie narzekam, opieka super tak jak mowilas. Tylko ja sie niecierpliwie, bo chcialabym zaczac wywolywac porod, ale w szpitalu chca jeszcze poczekac, wiec tak naprawde te dwa dni moglam posiedziec w domu. Zobaczymy, co jutro po obchodzie powiedza. Uslyszalam od poloznej, ze zaczynaja niby wywolywac 7 dni po terminie, wiec licze, ze jutro sie zdecyduja
-
Dziewczyny dziś po wizycie lekarz mnie zbadał ale było to pierwszy raz takie bolesne dosyć badanie ze aż powiedziałam ze boli. I jak wróciłam do domu to zauważyłam w toalecie takiego gluta białego sporego . Teraz byłam drugi raz i tez był kolejny. Oba wielkości około 3 cm. Podejrzewam że to chyba czop bo wcześniej czegoś takiego nie miałam. Zastanawiam się czy czegoś mi tam nie poruszył. Czy wam też czop odchodził ? I jeśli tak to jak on wyglądał i za jaki zaś był poród? Trochę mi się humor poprawił ze chociaż coś się zaczęło dziać.... cokolwiek
kamenkaa, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
Karolina a może masował szyjke?? Mnie to.chyba czeka w piatek:/ tak wywnioskowalam po rozmowie z polozna jak powiedziałam ze lekarz kazał mi.przyjść w piątek jak nie urodze do terminu czyli czwartek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:41
-
Dobry Wieczór dziewczyny Każda z Was juz po ....? Czy jeszcze jakieś czekają na swoje malenstwa ?
Ja urodziłam swoja Amusie 16.06.2016 Piekna data
poród trwał mega szybko
w sumie w godzine parte i urodziłam
Czuje się świetnie Amelka też ale cisnienie mam jeszcze wyższe niz mialam w ciazy a myslalam ze zniknie jak w ciazy sie pojawilo niby miało byc tylko ciązowe a tu prosze nie wiadomo skąd zostalo i to wieksze...Mial ktos podobnie?
Pozdrawiamy ...
Karolina_karolina mi czop tez odszedł po badaniu glucik galaretka bezbarwna czasem zabarwiona lekko krwia potem dostałam lekkich boli no i urodizlamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 00:25
Andzia SM, Helen, smerfetkaa, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
Karolina_karolina wrote:Niuniusia ogromne gratulacje :*. Super ze masz juz córcie obok . Wody Ci same odeszły w nocy tAK po prostu? Czy jakoś pomogliscie ? Pytam bo też już bym chciala mieć to za soba .
Aktualizacja listy:
Agabtm
Alincia
Andzia SM
Cinnilla
Iluzja
karolina_karolina
mamawojtka
Czuje ze zostane ostatnia na tej liście
Kochana wody same odeszly spontanicznie chlustnely o 2.30 w nocy.wieczorem tego dnia byl maly krotki numerek bo ciężko bylo nam z brzuchem ale...moze pomogło poza tym słyszałam ze zmiana pogody tak działa a przeddzień wielja burza i zmiana klimatu :)juz sama nie wiem czy to pomaga. Niunia jest śliczna nie mogę się nacieszyć. Trzymam kciuki za kolejne mamusie!Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Karolina_karolina lekarz pewnie ci masował szyjkę Też mi to zrobił jak zobaczył moją umęczoną twarz urodziłam dwa dni później, ale dzień po masażu od samego rana miałam tępy ból krzyża i strasznie plamiłam tak na czerwono - brązowo :>
Karolina_karolina lubi tę wiadomość
-
Iluzja trzymam kciuki:)
Kamenkaa - u mnie z ciśnienia podchodzącego do 135/85 na koniec ciąży wróciłam do swojej normy i wieczorami mam 95/55. Z jednej strony niby dobrze, bo spadło, ale z drugiej spadło na samo dno;)Do tego mam puls średnio poniżej 55. Idę we wtorek do kardiologa na kontrole to zobaczymy.kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuje za rady dziewczyny.
Czy to normalne,że 3tygodniowy maluch przez dobę nie zrobio kupki? Raz dziennie podajemy małemu Mm poza tym je mój pokarm i się zastanawiam czy to normalne.?
My na wzdęcia dajemy edpunisan i dicoflor na flore jelitową.
Mam problem z nocnym odbijaniem po jedzenie, czasem chodzę z nim po 25 minut, trzymam na ramieniu, na kolanie, odkładam potem podnosze i nic. Karmie go butelką i często się zdarza,że jak nie odbije to uleje:(