Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mamaNika wrote:Hej, mam termin na 26 czerwca. Miałam wątpliwości, czy dołączać do Was, od 2 dni mam plamienia jasnobrązowe, byłam u gin i biorę duphaston. Zobaczymy, wszystkim zaciążonym serdeczne gratulacje
Czesc:)
na pewno bedzie ok. Bylas u gina, masz duphaston to teraz tylko do przodumamaNika, Helen lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
Kourtney wrote:Czesc angela. Ja tez z warszawy jestem
-
sedinum82 wrote:Czesc:)
na pewno bedzie ok. Bylas u gina, masz duphaston to teraz tylko do przodusedinum82 lubi tę wiadomość
-
Angela85 wrote:Cześć Zołzi tak jestem 85 rocznik i mieszkam w okolicach Warszawy. Szukam fajnych znajomości żeby móc wymieniać się informacjami.23 października mam wizytę u lekarza i zastanawiam się czy będzie już serduszko.
No to dobrze trafiłaś! ja dzien przed Tobą mam usg i tel licze na serduchoAngela85 lubi tę wiadomość
-
MerlinMo dobrze, ze serduszko bije! Odpoczywaj i nie stresuj się :* łykaj pięknie piguły i będzie dobrze
Kourtney pisałaś o zapachach u mnie najbardziej drażniąco działają grzyby: teść przyniósł nam cały kosz do suszenia jak byłam w 4tc i wtedy zaczęły mi się mdłości Masakra po prostu! Wystarczy, że przechodzę koło lasu a je czuje psychoza mam suszone pozamykane w słoikach takich z gumą, więc zapach teoretycznie nie ma prawa się wydostać, a jak otworzę tę szafkę to zaraz lecę ściskać porcelankę Ostatnio miałam też przypadek na basenie: ppływałam na torze z babką, która strasznie słodko pachniała (nie wiem czy żel pod prysznic czy perfumy) do tego stopnia, że jak do niej podpływałam to miałam wrażenie, że woda jest słodka! Musiałam zmienic tor, bo nie mogłam tego znieść ;p
Co do stanika to noszę 75C z triumpha, ale! Prawdziwa braffiterka dobrała mi 70F z panache do biegania i to najlepszy stanik jaki kiedykolwiek miałam więc na pewno pójdę do niej jak biust mi zacznie z triumphów wypadać
Jeżeli chodzi o plamienie to też mam psychodzę i zawsze w toalecie sprawdzam czy wszystko ok w piatek tak mnie coś kuło w dole brzucha, ze przeraziłam się nie na żarty. Do tego ani w pt ani wczoraj nie miałam mdłości! I jadłam jak wariatka ;p Cały dzień chodziłam jak struta... nawet mojemu w rękaw płakałam, ze najpierw mnie kuło a teraz brak mdłości i że na pewno coś jest nie tak. A dziś wróciły i to z podwójną siłą. Do 10 listopada to ja osiwieje, mówie wam
Annielove błagam GOTUJ MI!!!! Jk czytam o tych pysznościach to mi mdłości mijają a tak szczerze to zabiłabym za sałatkę z saladstory... ale boję sie toxo ;( no i nie chce męża ganiać do centrum ;p chociaż może... Mogłabym sama sałatkę zrobic, ale mi się nie chce ;p Leniwa dupa ze mnie
Gaja13 och ci lekarze i weź tu człowieku komuś zaufaj
Tak wogóle to witam się w 9 tygodniu ależ ten czas leci.sedinum82, Redhotka, Annielove lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Helen od jakiegoś miesiąca mam straszne tempo życia, tak na prawdę nie mam kiedy nawet pospać... Śpię czasem 2x bo w nocy późno się kładę, nie wysypiam się, w domu spędzam tyle co przy kawie... Teraz walnę kawę i znów lecę, na działkę pomóc mężowi i mamy wymiary okien pobrać, potem muszę jechać na grób taty bo nikt nie jeździ, a już trochę tam nie byłam...A niby taka ,,wolna niedziela ''
Jutro zamówienia materiałów, wszystko co ,, papierkowo / materiałowe'' jest na mojej głowie, zamówienia, odbiory, faktury... Mąż pracuje, a w wolnym czasie buduje i tak to leci. Masakra jakaś
Ja mam w czwartek wizytę, mam wieeeeeeeeeeelkie nadzieję że rośnie maleństwo i że zobaczę , ojj jak ja bym chciała...
zawsze możesz się posłuzyć firmą od której zamierzasz je zamówić, facet przyjedzie,pomierzy i zrobi wycenę .
Pamiętaj ze ciąza jest najważniejsza, no i widzę, ze kawa za kawą, oj nie ładnie -
miluszka wrote:Dziewczyny, wizytuję już jutro trzymajcie kciuki za !
Ja też się jutro wizytuję też powinnam już usłyszeć serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 07:42
sedinum82, Kawokado, Annielove, mmarzenak, Redhotka, madziak2202, Helen lubią tę wiadomość
-
Helen jak się ma ograniczony budżet to sporo rzeczy trzeba robić samemu Do tej pory ja też sporo pracowałam na budowie, no ale cóż, teraz jestem bardziej od ,, kontroli jakości '' hehe mąż będzie miał mnie dość
Dziewczyny trzymam kciuki za serduszkomiluszka, Mili_Vanilli, Helen lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj bylam na pierszej wizycie. Slyszalam piekne serduszko. Jestem w 6t4d. I doastalam oto takie piekne zdjecie.
Paula222, Annielove, Kawokado, mmarzenak, miluszka, Angela85, Clara, Redhotka, sedinum82, madziak2202, Helenucha Klucha, Zołzi, Kourtney, Helen, Abra, Morwa, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo miłe słyszeć takie dobre wiadomości Czekamy na jutrzejsze POZYTYWNE wizyty. Obyście przyszły tu z pięknymi fasolkami i bijącymi serduszkami
Angela85 witaj Ja również jestem z Warszawy Chodzę do dr. Zwolińskiego z Unicare
Kawokado jasne i dla ciebie również mogę gotować. Chodz z kolacja poszłam na łatwizne, kupiłam chińszczyzne
Angela85, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Hania222 wrote:Hej dziewczyny nie wiem co mnie podkusilo, ale mierze temperature i dzisiaj mam spadek do 36,93 a byla mniej wiecej na stalym poziomie 37,08. powinnam sie martwić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 07:07
Clara, Hania222, Redhotka, sedinum82 lubią tę wiadomość