Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Mi na mdłości pomaga herbatka imbirowa. Gotuje kilka plasterków imbiru w szklance wody (tak na oko) przez jakieś 20 min, potem zaparzam w tym czarną herbatę, dodaję troche miodku. Jak nie mam czasu to np utrę trochę imbiru na tarce i dodam to herbaty bądź soku. To mój zestaw obowiązkowy od dwóch tygodni w drodze do pracy
Helenucha Klucha, sedinum82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas też mdłości.. Z rana zaliczyłam porcelanowego przyjaciela ;d
Teraz piję herbatkę z gruszką i cynamonem i do tego wcinam kanapki z twarożkiem ;d Nie jest najgorzej, nawet po cichu mnie to cieszy bo wiem że fasolka rośnie i ma się dobrze.
Powodzenia dziś dla wizytującychClara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołzi wrote:Ja chcialam mierzyc w ciazy bo wydawało mi się że będę miała wszystko pod kontrolą ale po 2 dniach zrezygnowalam bo mialam wahania od 36,9 do 37,2. Ginekolog powiedział zebym nie mierzyla, nie robila bety tylko uważała i dbala o siebie. Niepotrzebny stres... wystarczy ze do wyliczania owu panikowalam przy spadkach
Miałam podobne plany - by co najmniej do jutra (wizyta u gina, zaplanowana już wcześniej), albo i dłużej mierzyć. Ale po niedzielnym małym spadku, stwierdziłam że dziś zmierzę by zobaczyć czy się podniosła (być może termometr za płytko był i chyba tak właśnie było). Teraz daje sobie też z tym spokój, bo nie warto.
Betę z założenia robiłam też tylko 2 razy (z tych samych powodów). Powtórzę jedynie wtedy, gdyby lekarz chciał z późniejszego etapu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczeta. Powodzenia Wszystkim, ktore dzisiaj lekarza zaliczaja. I jak najmniej mdlosci tym, ktore juz ich maja dosc. A tym, ktore jeszcze nie maja a tak bardzo ich chca, aby je dzisiaj zamdlilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 08:59
Zołzi, mmarzenak, sedinum82, miluszka, Kourtney, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj rano po pierwszym kesie bulki zaliczylam pierwsze rzyganko Po akcji wrocilam prosto do kuchni, skonczylam smarowac bule i zjadlam cala z takim apetytem i smakiem, ze hoho (jedna polowke z twarozkiem, druga z dzemem). Poki co spokoj
-
nick nieaktualnyMiłego poniedziałku! Próbuję przestać ziewać i zmobilizować się do pracy. Weekend pod znakiem gości był bardzo przyjemny, ale zdecydowanie za szybko minął. Trzymam kciuki za wasze wizyty. Ja też dzisiaj się wybieram, ale do endo, ogarnąć moją tarczycę. No i muszę się umówić na pierwszą wizytę do gina,planuję iść w przyszły poniedziałek, ale kusi mnie piątek, bo już nie mogę się doczekać. Tylko chciałabym zobaczyć bijące serce, więc może jednak się wstrzymać?
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Pepepa wrote:[...] Tylko chciałabym zobaczyć bijące serce, więc może jednak się wstrzymać?
Jezeli usiedzisz to idz za ten tydzien wieksza szansa na serduszko i bedziesz od razu spokojna
3mam kciuki za wszystkie wizyty
Dawajcie znaki:)
U mnie nieustanny dziwny bol brzucha Cos jak polaczenie ciagniecia, pieczenia i wzdecia
Jutro wizyta, ktora rozstrzygnie czy ta beta to tylko jakas niegrozna anomalia czy masakra:(
eh. chyba sie dzisiaj na niczym nie skupie az sobie zrobilam plan co robic godzina po godzinie bo czuje nadchodzaca rozlazłość
20.10.2015 - 7tc. [*]