Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was w 8 tygodniu
Ja 12.11 idę pokazać wyniki badań a 19.11 idę dopiero na prenatalne z USG 3D... Lekarz ostatnio poinformował żeby zjeść coś słodkiego przed wizytą, tak to dzidziuś będzie dokazywał Nie mogę się doczekać, według USG powinnam być w 12t4d
Kurcze, cały czas myślę o MerlinMo martwię się o nią..
Mili_Vanill witamy
A u mnie dziś istny amargedon, dziecko całą noc nie spało, płakało.. a dziś jak wstała to z katarem i ciągłym kichaniem, jakiś chyba wirus panuje bo wszyscy w rodzinie chorzy ;/ muszę podskoczyć do apteki po witaminkę c, coś na katar i na gorączkę.
A dziś na obiadek rosołek, udko w pikantnej marynacie, surówka z pomidorków cherry, z rukolą i ogórkami kiszonymi do tego ziemniaczki z koperkiem i dodatkowo mizeria. Na obiad przyjeżdżają rodzice więc trzeba czymś zabłysnąćZołzi, Kourtney lubią tę wiadomość
-
dzień dobry :*
u mnie dziś poranne mdłości, problem ze zjedzeniem śniadanka, kibelek też przywitałam
na szczęście brak plamień jupiiii
jestem mega wyspana, wczoraj pół dnia spałam i całą nockę również bez problemów bardzo bym chciała iść na spacer dziś, mam nadzieję że może chociaż na chwilkę słonko wyjdzie z za chmur. miłego dnia mamusie :*Kourtney, sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie u nas pada, brzydko i szaro, pewnie niedzielę przesiedzimy w domu. 4 dzień męczę się z mdłościami, noc nie przespana, poradźcie, co jecie jako pierwszy posiłek przy mdłościach, co ich nie potęguje? jestem załamana swoim samopoczuciem.
-
Kourtney wrote:Hej. A na ktorego ci wyznacza termin?
Mysle ze mozesz sie cieszyc ze akurat cie mdlosci omijaja u kazdej to troche inaczej . Kiedy masz wizyte u ginekologa?
Ja mam termin na 8 czerwca wizytę mam w środę to jeszcze 3 dni cała wieczność ja to bym najchętniej co parę dni chodziła do lekarza tym bardziej po tym co przeżyłam w Polsce a może opisze wam moją historię....
Mieszkam obecnie w holandii i tu miałam 4 inseminacje(bezpłodność idiopatyczna)po 4 IUI pojechałam na urlop do polski i tam wielka radość dwie kreski no i że przeszłam już tyle poszłam do swojego gina prywatnie w 4 tc by sprawdzić czy wszystko jest ok a on że to ciąża pozamaciczna że dziecko jest w jajniku i nawet puls widać no i...wielki płacz całą noc ale rano poszukałam innego gina i poszłam na wizytę a on mówi że w tak wczesnej ciąży w życiu nie można stwierdzić ciąży pozamacicznej a to co on widział to ciałko żółte zrobiłam bete urosła super ale w macicy nie było jeszcze pęcherzyka po kilku dniach poszłam na kontrole i był już pęcherzyk dostałam dupka na wszelki wypadek i wróciłam do holandii teraz czekam już 2 tygodnie na wizytę w ciągłym stresie czy jest zarodek czy serduszko bije.02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
miluszka wrote:Dzień dobry Mamusie u nas pada, brzydko i szaro, pewnie niedzielę przesiedzimy w domu. 4 dzień męczę się z mdłościami, noc nie przespana, poradźcie, co jecie jako pierwszy posiłek przy mdłościach, co ich nie potęguje? jestem załamana swoim samopoczuciem.02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
Cześć. Jestem w 6 tyg ciąży. Chciałabym dołączyć do Was żeby było raźniej. Pozdrawiam
Zołzi, gaja13, Helenucha Klucha, Paula222, Helen, Kourtney, sedinum82, Kawokado, Annielove, Abra, mia6 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki! Dzis rozpoczynam 6 tydzień! Zamiast mdłości mam wilczy apetyt! Na śniadanie jedliśmy placki ziemniaczane jak u babci z miodem i smietaną a teraz chodzi za mną twaróg i pomidory ze szczypiorem
Angela85, Helen, sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Cześć Zołzi tak jestem 85 rocznik i mieszkam w okolicach Warszawy. Szukam fajnych znajomości żeby móc wymieniać się informacjami.23 października mam wizytę u lekarza i zastanawiam się czy będzie już serduszko.
Zołzi, Zołzi lubią tę wiadomość
-
Helen lubi tę wiadomość
-
Hej Ale ponury dziś dzień
Jakoś zaczynam się zastanawiać, czy nie skoczyć na betę ... W ogóle jakby objawy ustały, nic się nie zmienia, żadnych mdłości, żadnego bólu piersi... Wszystko jakby stanęło, martwię się
Z tym zwolnieniem tempa, przydało by się... -
Zołzi wrote:Cześć Mamuśki! Dzis rozpoczynam 6 tydzień! Zamiast mdłości mam wilczy apetyt! Na śniadanie jedliśmy placki ziemniaczane jak u babci z miodem i smietaną a teraz chodzi za mną twaróg i pomidory ze szczypiorem
jedz..bo nie wiadomo czy nie dostaniesz mdłosci
Zołzi lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej Ale ponury dziś dzień
Jakoś zaczynam się zastanawiać, czy nie skoczyć na betę ... W ogóle jakby objawy ustały, nic się nie zmienia, żadnych mdłości, żadnego bólu piersi... Wszystko jakby stanęło, martwię się
Z tym zwolnieniem tempa, przydało by się... -
Angela85 wrote:Cześć Zołzi tak jestem 85 rocznik i mieszkam w okolicach Warszawy. Szukam fajnych znajomości żeby móc wymieniać się informacjami.23 października mam wizytę u lekarza i zastanawiam się czy będzie już serduszko.
Zołzi lubi tę wiadomość
-
Clara wrote:Dzień dobry
Wstałam wcześnie bo spać nie mogę... leżę i rozmyślam.
Mało tego, śnił mi się jakiś pogrzeb - nawet dokładnie nie pamiętam kogo.
Jedynie była to starsza osoba.
Dzisiaj z rana zrobiłam sobie test ciążowy by zobaczyć czy jeszcze w ciąży jestem
Na ten czas żadnych objawów i to jest u mnie bardzo bardzo podejrzane.
W głowie mi siedzi, że już po ciąży, że nie rozwija się.
Mam gina również tak jak niektóre z Was na NFZ, zastanawiam się czy to dobry pomysł by iść do niego. Sama nie wiem. Nie lubię tak skakać po ginach.
A ten na NFZ pewnie będzie mi tam grzebał
No, spowiedzi koniec
Rodzinnej niedzieli życzę
-
Helen od jakiegoś miesiąca mam straszne tempo życia, tak na prawdę nie mam kiedy nawet pospać... Śpię czasem 2x bo w nocy późno się kładę, nie wysypiam się, w domu spędzam tyle co przy kawie... Teraz walnę kawę i znów lecę, na działkę pomóc mężowi i mamy wymiary okien pobrać, potem muszę jechać na grób taty bo nikt nie jeździ, a już trochę tam nie byłam...A niby taka ,,wolna niedziela ''
Jutro zamówienia materiałów, wszystko co ,, papierkowo / materiałowe'' jest na mojej głowie, zamówienia, odbiory, faktury... Mąż pracuje, a w wolnym czasie buduje i tak to leci. Masakra jakaś
Ja mam w czwartek wizytę, mam wieeeeeeeeeeelkie nadzieję że rośnie maleństwo i że zobaczę , ojj jak ja bym chciała... -
nick nieaktualnyAngela85 wrote:Cześć Zołzi tak jestem 85 rocznik i mieszkam w okolicach Warszawy. Szukam fajnych znajomości żeby móc wymieniać się informacjami.23 października mam wizytę u lekarza i zastanawiam się czy będzie już serduszko.
-
Hej, mam termin na 26 czerwca. Miałam wątpliwości, czy dołączać do Was, od 2 dni mam plamienia jasnobrązowe, byłam u gin i biorę duphaston. Zobaczymy, wszystkim zaciążonym serdeczne gratulacje
sedinum82, Helenucha Klucha, Kawokado, Helen, Kourtney, Morwa, mia6 lubią tę wiadomość