Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysedinum82 wrote:Jutro wizyta, ktora rozstrzygnie czy ta beta to tylko jakas niegrozna anomalia czy masakra:(
eh. chyba sie dzisiaj na niczym nie skupie az sobie zrobilam plan co robic godzina po godzinie bo czuje nadchodzaca rozlazłość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysedinum82 wrote:Jezeli usiedzisz to idz za ten tydzien wieksza szansa na serduszko i bedziesz od razu spokojna
A ty na pewno przyniesiesz jutro dobre wieści, trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:32
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:
U mnie nieustanny dziwny bol brzucha Cos jak polaczenie ciagniecia, pieczenia i wzdecia
Jutro wizyta, ktora rozstrzygnie czy ta beta to tylko jakas niegrozna anomalia czy masakra:(
eh. chyba sie dzisiaj na niczym nie skupie az sobie zrobilam plan co robic godzina po godzinie bo czuje nadchodzaca rozlazłość
Ja też mam ten dziwny ból, dokladnie taki jak Ty opisalas. Ale nie martwie się, trzymam się wersji że to rozciaganie macicy i dobrze mi z tym. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. Nie martw sie na zapas bo zwariowac można
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
witam się dziewuszki
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
u mnie bez mdłosci, w sobotę mnie opuściły, ale za to jaki mam apetyt nie bardzo mi się to podoba, w sobotę była pizza, a w niedzielę placki ziemniaczano-cukiniowe z twarożkiem, którego normalnie nie jem
Nie zaliczyłam ani jednych wymiotów, wiem ze nie mam czego zazdrościć, ale one nie są chyba obowiązkowe, co?
w niedzielę spałam jak suseł, przez co nocka była ciężka nieprzespanaZołzi, krysiak lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamuski! Czekam na relacje od wizytujacych dzisiaj! Trzymam kciukasy za wszystkie Fasolki!
Mi do USG zostały 3 dni i 3h odliczam na powaznie, tak nie moge sie doczekac
Tej nocy miałam same koszmary o wszystkim,szczegolnie o poblemach w ciąży łącznie z tym że mąż mnie zdradza i że zostanę samotną matką A wszystko przez zaglądanie gdzie nie trzeba na forum i dlatego kategorycznie zakazałam sobie czytania negatywnych wątków, typu : poronienia itd. I wam też tak radze.
Dziś kolejny dzień bez okresu - to najważniejsze
Helen, sedinum82, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:witam się dziewuszki
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
u mnie bez mdłosci, w sobotę mnie opuściły, ale za to jaki mam apetyt nie bardzo mi się to podoba, w sobotę była pizza, a w niedzielę placki ziemniaczano-cukiniowe z twarożkiem, którego normalnie nie jem
Nie zaliczyłam ani jednych wymiotów, wiem ze nie mam czego zazdrościć, ale one nie są chyba obowiązkowe, co?
w niedzielę spałam jak suseł, przez co nocka była ciężka nieprzespana
ale bym zjadła takie placki! mmmm -
Za szybko się pochwaliłam juz wisiałam nad kibelkiem ale jeszcze bez wymiotów ale tak mi cos siedzi w przełyku ze to tylko kwestia czasu. Zmęczona jestem jakbym maraton przebiegła
Dziś kurier przywiózł mi sportowe staniki mam nadzieję że pomogą moim biednym cycuszkom -
Pati_89 wrote:Za szybko się pochwaliłam juz wisiałam nad kibelkiem ale jeszcze bez wymiotów ale tak mi cos siedzi w przełyku ze to tylko kwestia czasu. Zmęczona jestem jakbym maraton przebiegła
Dziś kurier przywiózł mi sportowe staniki mam nadzieję że pomogą moim biednym cycuszkom -
O matko - przebrnęłam przez ten maraton wiadomości czekający od piątku.
Już nawet zapomniałam co której miałam napisać
Wiem na pewno, że Merlin mogłaby dać znać co u niej, bo się tu wszystkie martwimy...
Ja również dziś wizytuje i już mam takiego stracha, że szok
I jakieś beznadziejnie głupie sny, że spać nie mogłam pół nocy przez te obawy
A jak nie zobaczę , to już w ogóle nie wiem co zrobię ...mmarzenak lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Ja wymiotuje ciagle i boje sie ze sie odwodnie
O w tym temacie mam sukces w postaci niedzieli bez żadnych wymiotów i mdłości - od "dawna" nie było takiego dnia, więc jestem z siebie (a raczej swojego organizmu) dumna
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kourtney wrote:Ja wymiotuje ciagle i boje sie ze sie odwodnie
Najgorszy jest ten ból głowy a nic nie mogę na niego poradzić