Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mili_Vanilli wrote:Dziewczyny!
Dzidzia 15 mm Serduszko bije Cudowny widok Poza tym TSH mam trochę podwyższone 3,03. Norma dla I trymestru to 2.5. Muszę powtórzyć badania i jakby dalej takie było to do endokrynologa. Co do progesteronu, to mam zbadać jeszcze raz, może akurat był niski bo badałam przed wyrzutem hormonu do organizmu. Nie plamię, nie krawię więc jest ok. Z wrażenia zapomniałam zapytać o kilka rzeczy heh. Następna wizyta 16 listopada.
Super, że jest ok.
Ja na wypadek takich wrażeń zrobiłam sobie hasłową listę pytań, bo też pewnie połowy mogłabym zapomnieć
Ok - wychodzę z pracy, jadę do domu się ogarnąć, zabrać męża i śmigam...
Trzymajcie kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:46
krysiak lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CLARA TRZYMAJ SIĘ! Na pewno wszystko jest ok!
Dziewczyny jak mnie dziś potwornie mdli... chciałam się spotkać z przyjaciółką i powiedzieć jej o ciąży, ale chyba nie dam rady I teraz nie wiem czy zadzwonić i powiedzieć jej prawdę czy coś ściemnić... -
Zadzwoniłam i powiedziałam prawdę, oczywiście teraz żałuje nie takiej reakcji się spodziewałam... "aa gratulacje" tonem jakby patrzyła na coś obrzydliwego co przykleiło jej się do podeszwy. Ech i teraz czuję się jeszcze gorzej, ze ją wystawiłam
-
Kawokado wrote:Zadzwoniłam i powiedziałam prawdę, oczywiście teraz żałuje nie takiej reakcji się spodziewałam... "aa gratulacje" tonem jakby patrzyła na coś obrzydliwego co przykleiło jej się do podeszwy. Ech i teraz czuję się jeszcze gorzej, ze ją wystawiłam
krysiak, Helen, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:nie przejmuj się! my za to bardzo się cieszymy, że jesteś w ciąży!!
-
ja wiem, ze nie każdy musi skakać pod niebo z powodu, ze jestem w ciąży, ale to moja najbliższa przyjaciółka i naprawdę spodziewałam się innej reakcji trzeba jej było powiedzieć, ze dostałam gorączki czy coś ;p
Strasznie mnie te mdłości męczą dzisiaj -
Kawokado wrote:ja wiem, ze nie każdy musi skakać pod niebo z powodu, ze jestem w ciąży, ale to moja najbliższa przyjaciółka i naprawdę spodziewałam się innej reakcji trzeba jej było powiedzieć, ze dostałam gorączki czy coś ;p
Strasznie mnie te mdłości męczą dzisiajKawokado lubi tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Zadzwoniłam i powiedziałam prawdę, oczywiście teraz żałuje nie takiej reakcji się spodziewałam... "aa gratulacje" tonem jakby patrzyła na coś obrzydliwego co przykleiło jej się do podeszwy. Ech i teraz czuję się jeszcze gorzej, ze ją wystawiłam
Haha, ubawiłas mnie tym opisem jej reakcji;)
Ludzie są dziwni my zreszta pewnie tez;)
Clara wrote:Dziewczyny, zaczęłam plamić.
Dzwoniłam do ginki. Jadę do gabinetu....
Buźka, 3maj sie i nie nakręcaj! Będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 15:00
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualny
-
Zjadłam na obiad wątróbkę drobiową, ziemniaki i sałatkę z ogórkó kiszonych. Brzuch mi zaraz pknie a wątróbki chyba nie tknę przez najbliższy rok, nie mogę już na nią patrzeć. Kładę się na kanapę i obejrzę "Przyjaciółki" bo pewnie nowy odcinek na ipli już jest.
Co do reakcji przyjaciół, to wszyscy zareagowali naprawdę miło i gratulacje, uściski, oprócz jednej koleżanki, która wiedziała, że się staramy i sama też stara się już dłuższy czas, kilka dni po tym jak wiedziałam już że jestem w ciąży napisała mi smsa "cześć, i jak robiłaś test?" no to zadzwoniłam do niej i mówię, że zrobiłam, że chyba się udało, a ona mi na to "no wiesz, jeszcze nie wiadomo czy coś z tego będzie". masakra. Nawet nie ma co komentować, po prostu, zamarłam. Było jak było ale takie sytuacje się zapamiętuje.