Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Annielove wrote:Czekam pod gabinetem i szału dostaje .. Trzymajcie kciuki
No to czekamy na dobre wieści z zaciśniętymi kciukamiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nie ogarniam Was kobitki, tu się tyle dzieje!
gorąco współczuję mamom, które straciły dzieciaczki.. sama to przeżyłam. Clara dobrze napisała. ja dodam od siebie: nie duście w sobie emocji, przeżywajcie stratę jak długo potrzeba. na ovufriend mamy wątki, wspieramy sie i naprawdę gdyby nie dziewczyny z forum, nie wiem jakby to było. ale mnóstwo wsparcia dostałam od kobiet, które przezyły to samo.
a ja mam takie pytanie, może juz o tym pisałyście, ale nie zdązyłam wszystkiego jeszcze przeczytać (robienie obiadu in progresss).. co z serduszkowaniem? bo ja mam pewne obawy, tym bardziej że już raz straciłam dziecko i się boję że mega orgazm za duże poruszenie wywoła.. czy może panikuję?Clara lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyBomblica wrote:nie ogarniam Was kobitki, tu się tyle dzieje!
gorąco współczuję mamom, które straciły dzieciaczki.. sama to przeżyłam. Clara dobrze napisała. ja dodam od siebie: nie duście w sobie emocji, przeżywajcie stratę jak długo potrzeba. na ovufriend mamy wątki, wspieramy sie i naprawdę gdyby nie dziewczyny z forum, nie wiem jakby to było. ale mnóstwo wsparcia dostałam od kobiet, które przezyły to samo.
a ja mam takie pytanie, może juz o tym pisałyście, ale nie zdązyłam wszystkiego jeszcze przeczytać (robienie obiadu in progresss).. co z serduszkowaniem? bo ja mam pewne obawy, tym bardziej że już raz straciłam dziecko i się boję że mega orgazm za duże poruszenie wywoła.. czy może panikuję?
Witaj, odnośnie serduszkowania
ja nie serduszkuję bo moje libido spadło do zera:-) mój mąż jakoś też nie chce w tak wczesnej ciąży.
-
Bomblica wrote:nie ogarniam Was kobitki, tu się tyle dzieje!
a ja mam takie pytanie, może juz o tym pisałyście, ale nie zdązyłam wszystkiego jeszcze przeczytać (robienie obiadu in progresss).. co z serduszkowaniem? bo ja mam pewne obawy, tym bardziej że już raz straciłam dziecko i się boję że mega orgazm za duże poruszenie wywoła.. czy może panikuję? -
nick nieaktualnymonia87 wrote:clara mam jeszcze jedno pytanko bo tu piszesz że beta ci wyniosła 2,85 a potem następną po ilu zrobiłaś i jaki był wynik, bo juz sie tak zastanawiam jak jutro pojde to jaki ewentualny powinnam wynik żeby mówić o ciąży, a okresu dalej brak
przepraszam, umknęło mi Twoje pytanie: mam 27 dniowe cykle. Betę zrobiłam w 28 dniu cyklu - miała 300.
-
nick nieaktualnyI już po strachu
Wszystko jest w porządku, 8 tydzień i 4 dzień już ruszył ...
Serduszko bije .... a za 4 tygodnie mam przyjść na badania prenatalne ))
Wyniki również idealne, jak to lekarz ujął. Oczywiście zrobił USG powiedziałam wprost że się martwię i dla świętego spokoju wziął mnie na kozetkę i pokazał maluszka który uwaga .... się ruszał, łzy same cisnęły się do oczu i nawet mam dwa zdjęcia. Na jednym wygląda jak miś a na drugim jak krewetka Maluszek ma już 20 mm, wyprzedza znów według OM No i to chyba na tyle
Nasza krewetka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 15:50
mmarzenak, Clara, Agatka86, Kourtney, aneczka2015, xpaulinax, madziak2202, Helenucha Klucha, Kawokado, mia6, JennyXS, Morwa, monia87, Abra, Pepepa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:I już po strachu
Wszystko jest w porządku, 8 tydzień i 4 dzień już ruszył ...
Serduszko bije .... a za 4 tygodnie mam przyjść na badania prenatalne ))
Wyniki również idealne, jak to lekarz ujął. Oczywiście zrobił USG powiedziałam wprost że się martwię i dla świętego spokoju wziął mnie na kozetkę i pokazał maluszka który uwaga .... się ruszał, łzy same cisnęły się do oczu i nawet mam dwa zdjęcia. Na jednym wygląda jak miś a na drugim jak krewetka Maluszek ma już 20 mm, wyprzedza znów według OM No i to chyba na tyle
Nasza krewetka
no i gitara
gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:12
Annielove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Witam serdecznie nowe mamusie i gratuluje. :*
Cinnilla i Agatka86 na kiedy wam wstepnie termin wychodzi ?
Annielove cudowna ta twoja krewetka
Mi z OM wychodzi 15 czerwiec ale wole jednak się wstrzymać z wpisywaniem mnie póki co na listę. ..
-
nick nieaktualnyCinnilla wrote:Dziewczyny czy któraś miała z Was późniejsza owulacje? Ja miałam 21 dc, dzisiaj jest mój 42 dc. Byłam na usg, póki co nic nie widać... kolejne za 2 tygodnie
-
nick nieaktualny