Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mamaNika wrote:Poradźcie, byłam wczoraj u gin, powiedziała, że pęcherzyk jest za mały o 1 dzień, nie podał wymiarów. Martwię się co dalej, jestem w 4t3d
mamaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamaNika wrote:Poradźcie, byłam wczoraj u gin, powiedziała, że pęcherzyk jest za mały o 1 dzień, nie podał wymiarów. Martwię się co dalej, jestem w 4t3d
To jest normalne, widocznie miałaś z lekka opóźnioną owulacje. Mój zarodek jest o 3 dni starszy, ale np tak jak przy córce to według USG ciąża była młodsza o 2 dni. -
dzień dobry, nieśmiało witam wszystkie mamy nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku, postaram się to nadrobić.
wczoraj 28dc - beta 130. także ja na samym początku, jeszcze przed wizytą u lekarza.
w sierpniu poroniłam pierwszą ciążę. i mam nadzieję, że tym razem się uda i że zostanę na tym wątku do samego końcammarzenak, Annielove, Abra, krysiak, Morwa, mamaNika, Helenucha Klucha, Helen, Kourtney, mia6, Paula222 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:dzień dobry, nieśmiało witam wszystkie mamy nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku, postaram się to nadrobić.
wczoraj 28dc - beta 130. także ja na samym początku, jeszcze przed wizytą u lekarza.
w sierpniu poroniłam pierwszą ciążę. i mam nadzieję, że tym razem się uda i że zostanę na tym wątku do samego końca -
nick nieaktualnyBomblica wrote:dzień dobry, nieśmiało witam wszystkie mamy nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku, postaram się to nadrobić.
w sierpniu poroniłam pierwszą ciążę. i mam nadzieję, że tym razem się uda i że zostanę na tym wątku do samego końca
Gratulujemy i witamy na czerwcówkach Na kiedy masz termin? -
sedinum82 wrote:Pęcherzyk 10mm z ciałkiem żółtym. 1:1 jak w czw wiec poronienie zatrzymane:/ szcześliwie odchodzą juz od łyżeczkowania jak nie musza wiec lekami załatwia. Dzięki za wszystkie slowa:) wiem, ze to tylko net ale czuje wasza serdeczność :*
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
Bombica - witamy! gratuluję i życzę 8 m-cy spokoju i nudy
mamaNika - 1 dzień to zupełnie normalne, więc absolutnie nie masz sie czym przejmować
Ja też mam wg USG 1 dzień młodszą ciążę,a dr mówił, że wszystko jest dobrze, także nie martw sięmamaNika lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
oo faktycznie. sory, ja jeszcze tego nie ogarniam. 28 czerwca w takim razie a w kalkulatorze 30 czerwca... to nie wiem.
ale czerwiecWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:45
mmarzenak, Annielove, bloodflower lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
sedinum82 wrote:Pęcherzyk 10mm z ciałkiem żółtym. 1:1 jak w czw wiec poronienie zatrzymane:/ szcześliwie odchodzą juz od łyżeczkowania jak nie musza wiec lekami załatwia. Dzięki za wszystkie slowa:) wiem, ze to tylko net ale czuje wasza serdeczność :*
Strasznie mi przykro Kochana. Dobrze, ze Ci nie robią zabiegu. Pamietaj, że jak będziesz potrzebowała wsparcia to możesz na Nas liczyć. Ściskam Cie mocnosedinum82 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
W piątek idę do doktorka po leki bo mi się kończą(mam do końca tego tygodnia) to zobaczę co u bąbla i gdzie siedzi. Na chwilę obecną beta rośnie i jest w normie ,więc jest git beta z wczoraj 1391. Jutro robię badania hormonów tarczycy aby sprawdzić ,czy w piątek nie będzie potrzebna większą dawka do wpisania na receptę. Zrobię tez progesteron;)
Życzę miłego dnia :*:*:*mamaNika, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:dziewczyny czy mieścicie się jeszcze w spodnie? mnie już wszystkie cisną, a w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami;P
-
jak znowu się uda to daj koniecznie znać,tulę :*sedinum82 lubi tę wiadomość
-
mamaNika wrote:Poradźcie, byłam wczoraj u gin, powiedziała, że pęcherzyk jest za mały o 1 dzień, nie podał wymiarów. Martwię się co dalej, jestem w 4t3d
-
Helen wrote:tak się mieszczę choć brzuszek trochę wydęło.Jedne mam rozmiar S z ZARY i mają dość mocną gumkę i trochę mnie uwiera,ale staram się kontrolować kalorie, chodź jest ciężko czasami. I trymestr to tylko 300kalorii więcej powinno być.
krysiak lubi tę wiadomość
-
Witam
Beta hcg wskazuje na to, że zostanę mamą. Pierwsze usg mam dopiero w piątek, więc z euforią jeszcze się wstrzymuję. Bardzo się boję ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe mamusieMorwa, mmarzenak, krysiak, Helen, Helenucha Klucha, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość
-
Agatka86 wrote:Witam
Beta hcg wskazuje na to, że zostanę mamą. Pierwsze usg mam dopiero w piątek, więc z euforią jeszcze się wstrzymuję. Bardzo się boję ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe mamusieAgatka86 lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach
Sedium tak mi przykro! Trzymam kciuki żeby następnym razem ci się udało, naprawdę mi przykro i nie wiem co napisać... kochana trzymaj się i jak będziesz potrzebowała się wygadać to wiesz gdzie nas znaleźć!sedinum82 lubi tę wiadomość