Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysedinum82 wrote:Siedzę juz w kolejce ale to wizyta w mojej klinice IVF wiec poranny kocioł i z 15 osob na monitoring przede mną
Sukienkę ostatnio kupiłam w Pretty Girl, mają duży wybór, właśnie takie trapezowe modele są najlepsze na początek.
Wczoraj miałam maraton po lekarzach. Najpierw mój endo i oczywiście teraz wizyty co miesiąc A później okulista z młodym. Wieczorem byłam padnięta, bo strasznie długo się naczekałam i zestresowałam. U synka podejrzewają astygmatyzm i jak sobie takiego malucha okularki, to mi się ryczeć chce. Wiem, ze są gorsze rzeczy, ale nie znoszę jak coś złego mu się dzieję. Jestem rozbita, bo spać nie mogłam, od piątej jestem na nogach. Sama się dziwie swojej reakcji, wiec zwalam to też na hormony.
Wszystkim życzę jednak miłego dnia, ja też się ogarnę -
sedinum82 wrote:Siedzę juz w kolejce ale to wizyta w mojej klinice IVF wiec poranny kocioł i z 15 osob na monitoring przede mną
W takim razie trzymamy mocno kciuki i czekamy na dobre wiadomości po wizycie
mmarzenak wrote:dziewczyny czy mieścicie się jeszcze w spodnie? mnie już wszystkie cisną, a w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami;P
Miałam właśnie dziś poruszać temat której już się zaczęło przybierać
Mnie ostatnio baaaardzo cisnęły rajstopy, ale spodnie póki co wszystkie ok. Ale czuję się jakby wzdęta ciągle i brzucha już nie wciągnę jak kiedyś
Także zaczynamy Kochane rosnąćZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Pepepa wrote:Wieczorem byłam padnięta, bo strasznie długo się naczekałam i zestresowałam. U synka podejrzewają astygmatyzm i jak sobie takiego malucha okularki, to mi się ryczeć chce.
Głowa do góry!
Ważne, że wada szybko zdiagnozowana i w tym wieku okularki mogą szybko ją wyleczyć
Sama mam astygmatyzm, więc nie zazdroszczę synkowi takiego "widoku na świat", a dostanie okularki to wszystko od razu inaczej będzie wyglądało
Tym bardziej, ze są bardzo fajne opraweczki dla maluszków do wyboru, więc nie jest tak źlePepepa lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Abra wrote:Miałam właśnie dziś poruszać temat której już się zaczęło przybierać
Mnie ostatnio baaaardzo cisnęły rajstopy, ale spodnie póki co wszystkie ok. Ale czuję się jakby wzdęta ciągle i brzucha już nie wciągnę jak kiedyś
Także zaczynamy Kochane rosnąć
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:na wadze nic nie przybrałam, a spodnie jak siedze ciasne:/
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:H&M albo Zara
Mój mąż uważa że jak wchodze do Zary to dostaje oczopląsu, głupawki i nie widzi mu się jak tam ze mną chodzi :d A to jest mój częsty sklep gdzie kupuje ciuszki dla małej praktycznie od narodzin Są cudneee Zwłaszcza jeansy, jeansowe kombinezony, kwieciste sukienusieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:55
-
No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualny
-
sedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach -
nick nieaktualnysedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach -
nick nieaktualnysedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach
Ale jak to??? Trzymaj się kochana -
sedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach
O Boże!!! Aż się nie mogę ciarek pozbyć
Tak mi przykro Trzymaj się Kochana :*
A co się stało? Co lekarz zobaczy, albo czego nie zobaczył, że taki straszny finał tej wizyty???Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Pęcherzyk 10mm z ciałkiem żółtym. 1:1 jak w czw wiec poronienie zatrzymane:/ szcześliwie odchodzą juz od łyżeczkowania jak nie musza wiec lekami załatwia. Dzięki za wszystkie slowa:) wiem, ze to tylko net ale czuje wasza serdeczność :*20.10.2015 - 7tc. [*]
-
sedinum82 wrote:Pęcherzyk 10mm z ciałkiem żółtym. 1:1 jak w czw wiec poronienie zatrzymane:/ szcześliwie odchodzą juz od łyżeczkowania jak nie musza wiec lekami załatwia. Dzięki za wszystkie slowa:) wiem, ze to tylko net ale czuje wasza serdeczność :*
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:Pęcherzyk 10mm z ciałkiem żółtym. 1:1 jak w czw wiec poronienie zatrzymane:/ szcześliwie odchodzą juz od łyżeczkowania jak nie musza wiec lekami załatwia. Dzięki za wszystkie slowa:) wiem, ze to tylko net ale czuje wasza serdeczność :*
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie to samo zaczęłam pisać, co mmarzenek - możesz na nas liczyć
Tulę Cię mocno i wierzę, że przyjdzie dzień kiedy znów szczęście zapuka do Twych drzwi Trzymaj sięsedinum82 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnySedinum życie jest niesprawiedliwe, ale nie martw się, za niedługo zajdziesz ponownie w ciąże i będziesz mogła w 100% cieszyć się nią, bez przykrych incydentów z pozytywnym finałem przy boku zdrowego, krzyczącego maleństwa :*
Trzymaj się i wiedz że możesz na nas liczyć, zawsze o każdej porze dnia i nocysedinum82 lubi tę wiadomość