Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem po rozmowie z mężem. Po przemyśleniu, przeanalizowaniu nadal będę studiowała. Mąż jak i niektóre z Was stwierdził, że zawsze będę mogła zrezygnować, w każdym czasie.
Abra: bardzo bardzo cieszę się z bijącego serduszka. Pewnie poczułaś ulgę co i spokój wewnętrzny?Abra, Kourtney, sedinum82, Kawokado, Pepepa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia87 wrote:witam serdecznie, jestem tu po raz pierwszy, z mężem staramy się o drugiego dzidziusia i coś doczekać się nie możemy,mam do was pytanie robiłam bete 4 dni temu wyniosła 0,100 a dziś powtórzyłam i była juz 2,1 czy to może oznaczać wczesną ciąże? prosze pomózcie bo zwariuje
tak, może oznaczać.
Moja wczesna beta wyniosła: 2,85:-):-)i potem sobie już rosła:-)
ale oczywiście powtórz betę.
-
Clara wrote:
No to super, że razem podjęliście taką decyzję - będę trzymała kciuki za Twoje "postępy w nauce"
No poczułam ogromną ulgę, bo tak się bałam, że nie będzie serduszka, że szok....
Nogi tak mi się trzęsły na tym łóżku, że ledwie ginowi aparatury z rąk nie wytrąciłam
Ale za to nie płakałam,prawie prawie, ale nie Za to mąż uronił łezkę jak wyszłamZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyPati_89 wrote:A i zapomniałam jakbyście trafiły jakąś fajną sukienkę na nasz etap ciąży czyli widoczna po kilku śniadaniach obiadach i kolacjach to dajcie znać. Oczywiście w jakiejś sieciowce które sa w całej Polsce:) idziemy 7.11 na 50-tke do sąsiada i potrzebuje sukienkę bo w stare się nie mieszczę (pretekst;) a chciałabym żeby zasłaniała brzuch a jednocześnie dawała do myślenia
-
Paula222 wrote:Abra śliczne fotki ! Tym bardziej nie mogę doczekać się czwartku
Monia trzymam kciuki &&
No i ja czekam razem z Tobą
Ale na bank zobaczysz piękne serduszko - widok nie z tej Ziemi!!!
Z resztą masz już Franka, to sama wieszPaula222 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyClara wrote:
Rozbrajaja mnie twoje gifyClara lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Bede trzymac kciuki za studia
Rozbrajaja mnie twoje gify
Też się zastanawiam skąd one "pochodzą"
Próba:
Udało się i też mam funWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:04
Kourtney lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Clara wrote:
clara nie rezygnuj ze studiów ja sama teraz studiuje i ani myślę przestać, ponieważ a nóż widelec uda się nam z mężem wszystko pogodzić, twój na pewno też Cię będzie wspierać i dziękuję za twoją odpowiedź pocieszyłaś mnie z toją betą na początku a w którym dniu cylku taką miałaś ?monia87 -
nick nieaktualnymonia87 wrote:clara nie rezygnuj ze studiów ja sama teraz studiuje i ani myślę przestać, ponieważ a nóż widelec uda się nam z mężem wszystko pogodzić, twój na pewno też Cię będzie wspierać i dziękuję za twoją odpowiedź pocieszyłaś mnie z toją betą na początku a w którym dniu cylku taką miałaś ?
dokładnie 21dc. Pamiętam bo w tym dniu badałam progesteron i stwierdziłam, że machne se od razu ot tak bete:-) -
Witam dziewczyny po ciężkim tygodniu ciągłego bólu głowy, permanentnych mdłości i złego samopoczucia od rana do nocy...Na szczęście dziś obudziłam się bez powyższych niedogodności i mam nadzieję,że w tym tygodniu tak już zostanie
Kourtney, Helen, sedinum82, Kawokado, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpaulinax wrote:Witam dziewczyny po ciężkim tygodniu ciągłego bólu głowy, permanentnych mdłości i złego samopoczucia od rana do nocy...Na szczęście dziś obudziłam się bez powyższych niedogodności i mam nadzieję,że w tym tygodniu tak już zostanie
Clara lubi tę wiadomość
-
no ja chwaliłam się, że u mnie wszystko ok, a dzisiaj o mało co nie zemdlałam w sklepie a potem na chodniku, ledwo co przez ulicę przeszłam...a zaczęło się od zapachu mięsa, tak śmierdziało z chłodni a stałam po twarożek (
chyba z 10minut, ledwo co oddychałam a to dalej było czuć ..fuj.
doszło do tego ze jak przeszłam przez ulicę to musiałam się polozyć na chodniku, bo nie było gdzie i wziąść parę oddechów...tak to ja dawno nie miałam. Ostatnio chyba z rok temu tak się czułam przed weselem, że mdlałam.
Na dniach muszę zrobić wyniki.Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia87 wrote:clara widzisz u ciebie to 2,8 to w 21dc a u mnie 30dc i beta 2,1 kurde juz sama niewiem co mam mysleć, zwariuję
w ogóle się tym nie sugeruj, w ogóle!!!
moja ginka opieprzyła mnie, że zrobiłam bete w 21dc.
Poza tym Monia, zagnieżdżenie zarodka trwa, u jednych krócej, u innych dłużej. Więc powtórz betę i koniecznie napisz:-)
ja trzymam kciuki Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:37