SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po rozmowie z mężem. Po przemyśleniu, przeanalizowaniu nadal będę studiowała. Mąż jak i niektóre z Was stwierdził, że zawsze będę mogła zrezygnować, w każdym czasie.

Abra: bardzo bardzo cieszę się z bijącego serduszka0dj.gif. Pewnie poczułaś ulgę co i spokój wewnętrzny?

Abra, Kourtney, sedinum82, Kawokado, Pepepa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra śliczne foteczki <3

Pati polecam ci H&M :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:54

Abra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    witam serdecznie, jestem tu po raz pierwszy, z mężem staramy się o drugiego dzidziusia i coś doczekać się nie możemy,mam do was pytanie robiłam bete 4 dni temu wyniosła 0,100 a dziś powtórzyłam i była juz 2,1 czy to może oznaczać wczesną ciąże? prosze pomózcie bo zwariuje

tak, może oznaczać.
    Moja wczesna beta wyniosła: 2,85:-):-)i potem sobie już rosła:-)
    ale oczywiście powtórz betę.

• Abra Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:
    Jestem po rozmowie z mężem. Po przemyśleniu, przeanalizowaniu nadal będę studiowała. Mąż jak i niektóre z Was stwierdził, że zawsze będę mogła zrezygnować, w każdym czasie.

Abra: bardzo bardzo cieszę się z bijącego serduszka0dj.gif. Pewnie poczułaś ulgę co i spokój wewnętrzny?

No to super, że razem podjęliście taką decyzję - będę trzymała kciuki za Twoje "postępy w nauce" ;D

No poczułam ogromną ulgę, bo tak się bałam, że nie będzie serduszka, że szok....
    Nogi tak mi się trzęsły na tym łóżku, że ledwie ginowi aparatury z rąk nie wytrąciłam :P

Ale za to nie płakałam,prawie prawie, ale nie :P Za to mąż uronił łezkę jak wyszłam ;D

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra śliczne fotki ! Tym bardziej nie mogę doczekać się czwartku <3

Monia trzymam kciuki && :)

monia87 lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    A i zapomniałam :) jakbyście trafiły jakąś fajną sukienkę na nasz etap ciąży czyli widoczna po kilku śniadaniach obiadach i kolacjach to dajcie znać. Oczywiście w jakiejś sieciowce które sa w całej Polsce:) idziemy 7.11 na 50-tke do sąsiada i potrzebuje sukienkę bo w stare się nie mieszczę (pretekst;) a chciałabym żeby zasłaniała brzuch a jednocześnie dawała do myślenia :D
    H&M albo Zara

• Abra Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Abra śliczne fotki ! Tym bardziej nie mogę doczekać się czwartku <3

Monia trzymam kciuki && :)

No i ja czekam razem z Tobą :)
    Ale na bank zobaczysz piękne serduszko - widok nie z tej Ziemi!!!
    Z resztą masz już Franka, to sama wiesz ;)

Paula222 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:

Bede trzymac kciuki za studia :)
    Rozbrajaja mnie twoje gify :D

Clara lubi tę wiadomość

• Abra Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Bede trzymac kciuki za studia :)
    Rozbrajaja mnie twoje gify :D

Też się zastanawiam skąd one "pochodzą" :?

Próba:
    0vishenka_33.gif

Udało się i też mam fun 041.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:04

Kourtney lubi tę wiadomość

• monia87 Koleżanka

Wysłany: 19 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:

clara nie rezygnuj ze studiów ;) ja sama teraz studiuje i ani myślę przestać, ponieważ a nóż widelec uda się nam z mężem wszystko pogodzić, twój na pewno też Cię będzie wspierać ;) i dziękuję za twoją odpowiedź pocieszyłaś mnie z toją betą na początku a w którym dniu cylku taką miałaś ?

monia87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    clara nie rezygnuj ze studiów ;) ja sama teraz studiuje i ani myślę przestać, ponieważ a nóż widelec uda się nam z mężem wszystko pogodzić, twój na pewno też Cię będzie wspierać ;) i dziękuję za twoją odpowiedź pocieszyłaś mnie z toją betą na początku a w którym dniu cylku taką miałaś ?

dokładnie 21dc. Pamiętam bo w tym dniu badałam progesteron i stwierdziłam, że machne se od razu ot tak bete:-)

• monia87 Koleżanka

Wysłany: 19 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21 dc co znaczy dokładnie ? ;) tego jeszcze się nie dowiedziałam ;)chodzi o 21 dzień cylku?

monia87
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny po ciężkim tygodniu ciągłego bólu głowy, permanentnych mdłości i złego samopoczucia od rana do nocy...Na szczęście dziś obudziłam się bez powyższych niedogodności i mam nadzieję,że w tym tygodniu tak już zostanie :)

Kourtney, Helen, sedinum82, Kawokado, mmarzenak lubią tę wiadomość

zi13ikgnbtapo19b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    21 dc co znaczy dokładnie ? ;) tego jeszcze się nie dowiedziałam ;)chodzi o 21 dzień cylku?
    tak tak, dzień cyklu.

• monia87 Koleżanka

Wysłany: 19 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clara widzisz u ciebie to 2,8 to w 21dc a u mnie 30dc i beta 2,1 kurde juz sama niewiem co mam mysleć, zwariuję

monia87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpaulinax wrote:
    Witam dziewczyny po ciężkim tygodniu ciągłego bólu głowy, permanentnych mdłości i złego samopoczucia od rana do nocy...Na szczęście dziś obudziłam się bez powyższych niedogodności i mam nadzieję,że w tym tygodniu tak już zostanie :)
    Oj zazdroszcze troche ze bez mdlosci juz :) mnie kecza ciaaagle

Clara lubi tę wiadomość

• JennyXS Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra bardzo się cieszę że wszystko ok. Chciałabym usłyszeć to samo w piątek :)

Paula222, Abra lubią tę wiadomość

200909182441.png
    f2wli09kseu15yxf.png
    3jgxvfxmbborrgjh.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja chwaliłam się, że u mnie wszystko ok, a dzisiaj o mało co nie zemdlałam w sklepie a potem na chodniku, ledwo co przez ulicę przeszłam...a zaczęło się od zapachu mięsa, tak śmierdziało z chłodni a stałam po twarożek :((
    chyba z 10minut, ledwo co oddychałam a to dalej było czuć ..fuj.
    doszło do tego ze jak przeszłam przez ulicę to musiałam się polozyć na chodniku, bo nie było gdzie i wziąść parę oddechów...tak to ja dawno nie miałam. Ostatnio chyba z rok temu tak się czułam przed weselem, że mdlałam.
    Na dniach muszę zrobić wyniki.

Kawokado lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    clara widzisz u ciebie to 2,8 to w 21dc a u mnie 30dc i beta 2,1 kurde juz sama niewiem co mam mysleć, zwariuję

w ogóle się tym nie sugeruj, w ogóle!!!
    moja ginka opieprzyła mnie, że zrobiłam bete w 21dc.

Poza tym Monia, zagnieżdżenie zarodka trwa, u jednych krócej, u innych dłużej. Więc powtórz betę i koniecznie napisz:-)

ja trzymam kciuki Kochanadziecko-w-luzeczku.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:37

• monia87 Koleżanka

Wysłany: 19 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki clara ;) odezwę się po jutrze ;)

monia87
‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ