Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkich małych serduszek :-*
Zrobiłam dziś eksperyment zmierzyłam obwód brzucha rano i wieczorem i od tak się znalazły 2 cm a wcale dziś dużo nie zjadłam. Caly czas cos mi siedzi w przełyku i jeszcze teraz odbija mi się śniadaniem.
Koleżanka z pracy pisała mi dziś ze przy temperaturze 11 stopniu ona stała przy otwartych drzwiach i marzła, a dodam że ledwo co wyleczyła przeziębienie. Czy mój szef jest aż takim debilem? Nie pozostaje mi noc innego jak powiedzieć o ciąży i jak najszybciej iść na L4. Tylko powiem wersje którą zaproponował mój mąż że podejrzewam że jestem w ciąży i idę 2 listopada do lekarza to się dowiem. A jak jutro mi odwali taki numer i otworzy drzwi to albo pójdę i będę stała w kurtce albo pójdę do domu a co? Zwolni mnieKawokado lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Abra masz zdj ?
Mam, ale nie umiem dodać
Napisz jak najłatwiej mogę to zrobić, to wrzucęZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
monia87 wrote:witam serdecznie, jestem tu po raz pierwszy, z mężem staramy się o drugiego dzidziusia i coś doczekać się nie możemy,mam do was pytanie robiłam bete 4 dni temu wyniosła 0,100 a dziś powtórzyłam i była juz 2,1 czy to może oznaczać wczesną ciąże? prosze pomózcie bo zwariuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monia87 wrote:mineło od owulacji z 12-13 dni a okres mam miec dzis najpóżniej jutro ale dalej nic , dziękuję że ktoś odpowiedział
monia87 lubi tę wiadomość
-
testy ujemne wszystkie, ostatnia miesc 19 września a owulację miałam 6 pazdziernika ( kochaliśmy się zmęzem 05,10, 04,10, 01.10) a okres mam 30-31 dni, dodam że bardzo mi zależy na dzidzi bo ogólnie choruję na idiopatyczne zapalenie stawów, i właśnie w tym momencie jak zaczelismy sie z mężem starć o drugie choroba mi sie nawróciła, i reumatolog chce mi przepisać sterydy, nie chce ich brać dlatego jeszcze próbujemy , niewiem czy ma to coś wspólnego z tymi testami i wynikami czy jak. ale normalnie juz sie załamujęmonia87
-
nick nieaktualny
-
Może się udało:
http://naforum.zapodaj.net/b6dc48eef3c1.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6dc48eef3c1.jpg
Na pierwszym widać tylko pęcherzyk, ale już na 2 kolejnych jest DzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:25
Kourtney, monia87, Paula222, Kawokado, krysiak, Pepepa lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Abra ile ma mm twoje malenstwo? Piekne fotki
3,27 mm jak na ostatnim zdj
Termin wychodzi na 13.06.2016 r., więc poproszę o zmianę
Z resztą tym lepiej, bo 13.06 to dla nas szczególna dataKourtney, krysiak, mmarzenak lubią tę wiadomość
monia87 wrote:ok dla pewności pójdę po jutrze, bo jutro mogę ale nie chcę dostać okres , trzymajcie kciuki, dzięki jeszcze raz odezwe sie po jutrze
Trzymamy kciuki i mamy nadzieję, że do nas dołączysz
Daj znać co Ci wyjdzieZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
pewnie że dam znać od razu ;)muszę się komuś wygadać przy pierwszej ciąży tego nie liczyłam bo nawet nie wiedziałam, że jestem dopiero w 5 tyg zrobiłam test i były bardzo mocne dwie kreski a teraz Klaudia ma już 7 lat miejmy nadzieję, że tym razem też tak będzie ale powiem wam, ze nie spodziewałam się, że jak planujesz dziecko to tak trudno jest , masakra a próbujemy 4 miesc, więc trochę załamana byłam bo myślałam ze bedzie jak przy Klaudii chop i siup i będzie
Paula222, Kourtney lubią tę wiadomość
monia87 -
A i zapomniałam jakbyście trafiły jakąś fajną sukienkę na nasz etap ciąży czyli widoczna po kilku śniadaniach obiadach i kolacjach to dajcie znać. Oczywiście w jakiejś sieciowce które sa w całej Polsce:) idziemy 7.11 na 50-tke do sąsiada i potrzebuje sukienkę bo w stare się nie mieszczę (pretekst;) a chciałabym żeby zasłaniała brzuch a jednocześnie dawała do myślenia
Kawokado lubi tę wiadomość
-
monia87 wrote:pewnie że dam znać od razu ;)muszę się komuś wygadać przy pierwszej ciąży tego nie liczyłam bo nawet nie wiedziałam, że jestem dopiero w 5 tyg zrobiłam test i były bardzo mocne dwie kreski a teraz Klaudia ma już 7 lat miejmy nadzieję, że tym razem też tak będzie ale powiem wam, ze nie spodziewałam się, że jak planujesz dziecko to tak trudno jest , masakra a próbujemy 4 miesc, więc trochę załamana byłam bo myślałam ze bedzie jak przy Klaudii chop i siup i będzie
No życie różne figle nam płata i na różne próby nas wystawia, ale najważniejsze to nie poddawać się i dążyć do celu, bo w końcu na pewno się uda
Trzymamy za Ciebie, za Was mocno kciukisedinum82 lubi tę wiadomość
Abra wrote:Może się udało:
http://naforum.zapodaj.net/b6dc48eef3c1.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6dc48eef3c1.jpg
Na pierwszym widać tylko pęcherzyk, ale już na 2 kolejnych jest Dzidzia
Wszystko jest ok:) teraz tylko czekać na kolejną dobrą nowinę o serduszku
gratulacjeAbra lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:no super, rośnie maleństwo.
Wszystko jest ok:) teraz tylko czekać na kolejną dobrą nowinę o serduszku
gratulacje
U mnie było już dzisiaj serduszko , chyba że kogoś innego masz na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:05
JennyXS lubi tę wiadomość
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...