Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mia6 wrote:Sedinum - wspieram całym sercem
Trochę mnie nie było, a tu tyle stron do czytania
Piękne te Wasze maluszki
Ja mam wizytę 27.10 dopiero...chyba osiwieję do tego czasu.
Co do "powiększania się", to mi tak brzuch wywaliło, że wyglądam na 12 tydzień spokojnie.
To też jeszcze trochę musisz poczekać Chyba mamy podobne terminymia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBomblica wrote:rozdrażnienie to był mój pierwszy objaw. byłam przekonana, że nic z tego cyklu. ale to wku*wienie ciągłe.. darłam sie po wszystkich. teraz wiem, że nie bez powodu.
druga sprawa - łeb mi pęka. dziś jest lepiej, ale wczoraj to masakra, jeszcze takie zawroty..
a dziś doszła trzecia rzecz - rano wyrzuciłam 1/3 lodówki bo mi śmierdziało. robię właśnie pasztet, więc wątróbka. zawsze uwielbiałam, z cebulką, mniam!
a teraz myslałam, że się porzygam. jeszcze musze to to coś zmielić.
czasem coś mnie w brzuchu zakłuje, zaszczypie. a tak to nic. póki co.
mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie ok, wyniki będę mieć po 18-tej
Kochana raczej w ciąży unika się wszelkiego typu pasztetów i wątróbki -
nick nieaktualny
-
Annielove spokojnie nie nażre się pół kilo, zresztą przy smażeniu sie o malo nie porzygałam. myslę, że jak zjem plasterek na kanapce to nic mi sie nie stanie
Annielove lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sapphire witamy
Dziewczyny ale mi bebzon wywaliło , masakra jakbym w 20 tyg była
Aniellove ale piękne zdjęcie ! Super, że już się maleństwo rusza
Swoją drogą, dla mnie najpiękniejsze usg jakie było, to te genetyczne, chyba w 13 tygodniu Normalnie magia, widać już całą posturę maleństwa, nosek, główkę , rączki... Tak słodko się rusza... Pamiętam jak synka ginek zaczął badać ten leżał na pleckach i się odkręcił do nas pupą... Był też mój mąż, łzy w oczach... Ah! COś pięknego
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, ja mam pojutrzePati_89, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, jestem już szczęśliwą mamą 11-miesięcznego urwisa Mieszkam w UK, więc na pierwsze USG poczekam jeszcze jakieś 8 tygodni. W każdym razie jestem dobrej myśli i bardzo się cieszę, bo w tę ciążę zaszłam w 1 cyklu starań, a o Jasia staraliśmy się ponad 2 lata.
Trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe mamusie, aktualnie żadna z moich znajomych nie jest w ciąży, więc miło będzie dzielić z Wami ten cudowny okres ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:20
Kourtney, mamaNika, krysiak, Pepepa, Dorjana, Kamenka lubią tę wiadomość