Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana!
Mdłości jakoś ogarniam, śniadanie mi nie wchodzi, ale później jest ok. To dziecię na razie łaskawe jak poprzednie Gorzej ze zmęczeniem. Rano trzeba wstać do pracy o 6, po pracy najchętniej uciełabym drzemkę, ale trzeba ogarnąć dom, obiad, zakupy, no i stęsknione, pełne energii dziecko. Wczoraj oko mi się zamknęło przy czytaniu z nim książeczki, nie na długo, bo zaraz słyszałam "mama nie pi"
Tak, więc dziewczyny w pierwszej ciąży celebrujcie ciążę i rozpieszczajcie się, ten czas jest dla wasAbra, krysiak lubią tę wiadomość
-
Pepepa - ja Cię podziwiam i wszystkie inne dziewczyny, którym dokucza (jak mi) chroniczne zmęczenie, a mają do ogarnięcia dziecko/dzieci i wszystkie inne domowo-słuzbowe obowiązki.
Ja ostatnimi czasy po pracy tylko się zastanawiam kiedyby tu kimnąć
Oczywiście tematy domowo-obiadowe ogarniam i wtedy drzemka, bo bym chyba nie wysiedziała do wieczora, a dziewczyny, które muszą się zająć dzieciakami nie mają tak dobrze...
Także uważam, że masz w 100% rację i nie ma co sobie żałować snu, odpoczynku i obijania się, bo to najprawdopodobniej ostatnie momenty kiedy możemy sobie na to pozwolić - kolejne takie daj Bóg jak dzieci na studia powyjeżdżająkrysiak lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
mia6 wrote:JennyXS- faktycznie, ten sam dzień nam pokazuje A to Twoja pierwsza ciąża?
Bomblica- mąż by się bardzo ucieszył gdyby to był syn Mnie tam wszystko jedno, byleby zdrowe było.
Tak, pierwsza ciąża tak długo wyczekana i wymodlona a Twoja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:08
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wszystkie wizyty !! A no i witam w 7 tygodniu Jutro wizyta, coraz bardziej odczuwam stresikkkkk....
Dziewczyny, a czy macie jakieś ,, przeczucia'' co do płci maleństwa??? Ja pamietam z synkiem, od razu czułam że będzie chłopiec - nie wiem czemu, ale zdziwiłabym się jakby wyszło inaczej... Ale w tej ciąży mam mętlik Nic nie czuję, tak bezpłciowoHelenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Kciuki za wszystkie wizyty !! A no i witam w 7 tygodniu Jutro wizyta, coraz bardziej odczuwam stresikkkkk....
Dziewczyny, a czy macie jakieś ,, przeczucia'' co do płci maleństwa??? Ja pamietam z synkiem, od razu czułam że będzie chłopiec - nie wiem czemu, ale zdziwiłabym się jakby wyszło inaczej... Ale w tej ciąży mam mętlik Nic nie czuję, tak bezpłciowoPaula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Powoli sie musze zaczac ogarniac bo od rana w lozku leze. Mdlosci mi dzisiaj przeszly. Zeroo . i oczywiscie zamiast sie cieszyc to sie martwie ze cos z fasolka sie stalo
Nie martw się, tylko ciesz! Lada moment ubłagasz gina o USG i zobaczysz swój Skarb
Trzymamy kciuki za wizytęPaula222, Kawokado lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Kciuki za wszystkie wizyty !! A no i witam w 7 tygodniu Jutro wizyta, coraz bardziej odczuwam stresikkkkk....
Dziewczyny, a czy macie jakieś ,, przeczucia'' co do płci maleństwa??? Ja pamietam z synkiem, od razu czułam że będzie chłopiec - nie wiem czemu, ale zdziwiłabym się jakby wyszło inaczej... Ale w tej ciąży mam mętlik Nic nie czuję, tak bezpłciowo
Też mam jutro wizytę. Zabierasz męża?
Mały Ryś -
nick nieaktualny
-
Cześć Mamuski! nie było mnie 2 dni i ledwo udało mi się nadrobić wpisy. Tyle sie u Was wydarzyło!
Sedinum, bardzo mi przykro ale mam przeczucie że szybko znów bedziesz w ciąży i bedziesz nas wypytywać czy też miałysmy niedawno takie same objawy, a my bedziemy Cię wspierać :-*
Annielove - najsliczniejsza krewetka jaką widziałam! Cieszę się!
Ja jestem obecnie u siostry, ktora urodziła małą Michalinkę w lipcu. Zostaję z bobasem bo ona konczy studia doktoranckie a mąż pracuje w szpitalu i nie mają z kim dziecka zostawic. a mi to bardzo pasuje
A jutro o 14.00 USG!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze i wszystkie USG (szczegolnie te wyproszone ))) )Clara, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Hej, wahalam się,czy to nie za wcześnie ale widzę że są tu juz dziewczyny ze znacznie pozniejszym terminem.
Ja mam termin na 23.06 Dzien Taty
Witam was wszystkie i proszę o dopusanie do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:20
Wiaterek, mmarzenak, Effa, Sapphire, krysiak, Helenucha Klucha, Kawokado, Agatka86, Paula222, Zołzi, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość