X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    pewnie, że dam znać bo jak się udało to będę czerwcową mamusią ;) a jak nie :( to muszę komuś się wygadać :(
    Powodzenia!!! Czekamy na wiesci

monia87 lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, pisz, od tego tu jesteśmy :)

monia87 lubi tę wiadomość

• EwciaM Debiutantka

Wysłany: 21 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś moja wizyta u gin. Zawsze mnie to stresuje, mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Abra, Helenucha Klucha, Kourtney lubią tę wiadomość

f2w390bv7q92rwt2.png
  • Abra Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney - super! Bąbelek rośnie jak szalony i oby tak dalej ;)
    Szkoda, że nie masz zdj, ale najważniejsze, że Ty go widziałaś ;D

monia87 - trzymamy kciuki i czekamy aż zasilisz nasze szeregi ;D

EwciaM - pewnie, ze będzie wszystko ok - nie ma innej opcji ;D Trzymamy kciuki i czekamy na relacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:17

Kourtney lubi tę wiadomość

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Ja też jestem z BB :)
    fajnie:) a do jakiego lekarza chodzisz?

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, trzymam kciuki, powodzenia :)

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    pewnie, że dam znać bo jak się udało to będę czerwcową mamusią ;) a jak nie :( to muszę komuś się wygadać :(
    musi się udać:) więc 3mam mocno kciukasy!

lprkuay3dehqwb0g.png
  • monia87 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwciaM wrote:
    Dziś moja wizyta u gin. Zawsze mnie to stresuje, mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

na pewno będzie dobrze i zobaczysz dzidzię ;)

a tak na marginesie też prawie jestem z BB ;)

monia87
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie. Gratuluje udanych wizyt. Nie wiem czy mnie ktos pamieta ale zaraz Wam napisze co sie u mnie wydarzylo

Kawokado, mmarzenak lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona oczywiście, ze pamiętamy!

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Abra Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    Witajcie mamusie. Gratuluje udanych wizyt. Nie wiem czy mnie ktos pamieta ale zaraz Wam napisze co sie u mnie wydarzylo

Pamiętamy i czekamy na sprawozdanie.
    Pisz szybko, bo niebawem wychodzę z pracy i nie zdążę przeczytać :P

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    na pewno będzie dobrze i zobaczysz dzidzię ;)

a tak na marginesie też prawie jestem z BB ;)
    a skąd dokładnie jestes? ja jestem z bb..

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak. W zeszly czwartek na usg pani dr powiedziala ze albo zarodek przestal sie rozwijac w 5 tygodniu albo to ciąża pozamaciczna a w macicy to pseudo pecherzyk czy cos takiego. Tego samego dnia bylam u jeszcze innego lekarza ktory zbadal mnie na "macanego" i stwierdzil ze wedlug niego to ciaza jest w macicy. Kazala zrobic bete. W piatek mialam 5515 a sobote 8145.
    Dzis bylam na powtornym usg. I w pecherzyku jest zarodek z bijacym sercem. Pani dr stwierdzila ze ta pani z poprzedniego tygodnia naopowiadala mi głupot.

Opowiem Wam jeszcze co mi sie zdarzylo w ciazy z Hania. W 17 tygodniu bolal mnie brzuch. Moj lekarz wyjechal wiec poszlam do innego prywatnie. Na usg sie okazalo ze dziecko ma dziure w czaszce i obrzek glowy. Dostalam skierowanie do szpitala na genetyczne usg. Na izbie przyjec okazalo sie ze wszystko jest dobrze a na usg od lekarza ktory mnie wyslal do szpitala naklada sie jakby cień czy widmo prawidlowego zdjecia. Hania urodzila sie cala i zdrowa.

Moral jest taki ze lekarzy trzeba sprawdzać.

Kourtney lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!!! Jak czyta się takie historie to ciężko uwierzyć, ze tacy ludzie mają dyplomy lekarskie :/ no naprawde! Przecież to można chociażby inaczej przekazać np. wie pani ja tu nie do końca widzę, dam pani skierowanie do szpitala, proszę nie martwić, oni na swoim sprzęcie sprawdzą wszystko dokładnie abyśmy mogli być spokojni. BACH! i już kobieta idzie do drugiego specjalisty mniej spanikowana, czy to naprawdę takie skomplikowane? :/ Wszędzie cholerna znieczulica.

Zołzi, Abra lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    To tak. W zeszly czwartek na usg pani dr powiedziala ze albo zarodek przestal sie rozwijac w 5 tygodniu albo to ciąża pozamaciczna a w macicy to pseudo pecherzyk czy cos takiego. Tego samego dnia bylam u jeszcze innego lekarza ktory zbadal mnie na "macanego" i stwierdzil ze wedlug niego to ciaza jest w macicy. Kazala zrobic bete. W piatek mialam 5515 a sobote 8145.
    Dzis bylam na powtornym usg. I w pecherzyku jest zarodek z bijacym sercem. Pani dr stwierdzila ze ta pani z poprzedniego tygodnia naopowiadala mi głupot.

Opowiem Wam jeszcze co mi sie zdarzylo w ciazy z Hania. W 17 tygodniu bolal mnie brzuch. Moj lekarz wyjechal wiec poszlam do innego prywatnie. Na usg sie okazalo ze dziecko ma dziure w czaszce i obrzek glowy. Dostalam skierowanie do szpitala na genetyczne usg. Na izbie przyjec okazalo sie ze wszystko jest dobrze a na usg od lekarza ktory mnie wyslal do szpitala naklada sie jakby cień czy widmo prawidlowego zdjecia. Hania urodzila sie cala i zdrowa.

jejku co za straszne historie..;/ najwazniejsze że wszystko ok!

lprkuay3dehqwb0g.png
  • monia87 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    a skąd dokładnie jestes? ja jestem z bb..

całe życie mieszkałam boczna ulica od krakowskiej a teraz w jawiszowicach ale i tak codziennie byłam w bb bo tam pracujemy ( obecnie L4 na kolano ) a ty skąd ? ;)

mmarzenak lubi tę wiadomość

monia87
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia87 wrote:
    całe życie mieszkałam boczna ulica od krakowskiej a teraz w jawiszowicach ale i tak codziennie byłam w bb bo tam pracujemy ( obecnie L4 na kolano ) a ty skąd ? ;)
    ja mieszkam w Wapienicy i widzę, że rocznik też ten sam:) 87?

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:

Jejjj ale masz pecha do tych lekarzy ! A to co z córcią ci się przydarzyło to już wg :/ Ile to stresu !

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • monia87 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak 87 rocznik ;) znasz może adrian pyka albo damian pyka też z wapienicy ?

monia87
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszny pech naprawdę a ile nerwow... Ledwo przezylam ten tydzien tak sie martwilam. Z Hania bylo o tyle dobrze ze usg zrobili mi na drugi dzien rano ale szlam tam z dusza na ramieniu. Moj maz nawet wtedy wymyslil ze na tym usg to nie obrzek tylko widac glowe drugiego dziecka:-) bliźniaków mu sie chcialo

Kawokado lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ