Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Dziewczyny dziekuje :* Jestescie takie kochane
Gaja gratuluje zobaczenia
Quatriona martwilam sie juzno ciebie. Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo.Kourtney, Helen, krysiak, Angela85, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia87, trzymaj się, uda się następnym razem!
Kourtney, zleci szybko, ale jak już maluch jest to dopiero leci mój ma już prawie roczek i to był "najkrótszy" rok mojego życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:56
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia87 wrote:wynik jest 0,100 beta juz tego nie rozumie, za pierwszym razem tez taki był za drugim 2,1 a teraz zaś 0,100 okresu nie mam masakra a juz sie tak cieszylam
-
nick nieaktualnymonia87 wrote:najlepsze jest to że miałam okres jak w zegarku
Moze tez nastapily u ciebie jakies zmiany hormonalne.hmm sama nie wiem. Najlepiej chyyba jakbys sie wybrala do ginekologa -
nick nieaktualnyQuatriona jak dobrze że wszystko ok. Miałaś z lekarzem takie same problemy jak ja z pierwszej ciąży, o mały włos a straciłabym żywe dziecko
monia87 przykro mi
Gaja gratuluje serduszka ktoś jeszcze chyba miał mieć wizytę, a więc czekamy i kibicujemy -
nick nieaktualny
-
już się zapisałam właśnie mam na 19 bo do cholery niech mi on może wytłumaczy co jest grane mam a raczej miałam piękne cykle 31 dniowe super udało nam się z mężem strzelić w dni płodne, myślałam, że pierwszą betę zrobiłam za wcześnie, druga się ciut podniosła i maiłam taką ogromna nadzieję, o Boże już nie mogę nawet mąż jak mu powiedziałam mnie przytulił i dał buziaka i też mówił, że był pewnien, że będziemy mieli następną dzidzię , no normalnie nie mogę, już mi się odechciewamonia87
-
nick nieaktualny