Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie wiem już sama, już straciłam nadzieję już zaczynam mysleć, że przez to moje kolano wszytsko się pieprzy ale np w czerwcu w lipcu i sierpniu nie miałam jescze tego problemu z kolanem, a nawet jak zaczęła mi się ta przygoda z kolanem to i tak okresy mi się nie spóźniały więc juz nie czaje naprawdę, jeszcze moja córa cały czas pyta kiedy będzie braciszek lub siostrzyczka, bo wszyscy maja tylko nie ona, no normalnie jakieś fatummonia87
-
nick nieaktualny
-
Widać Monia nie było ciązy, nie kazda tu pd razu przyszła po pierwszym miesiącu starań, przez pierwsze dni,poki laski sie nie upewnią w tescie to nawet specjalnie się nie angażują.Zbadaj hormony, porozmawiaj z ginem, moze znajdzie rozwiązanie...
sorki, ze tak trochę ostro, może to przez hormony ale laska weź się w garść i wracaj szybko na fioletową.
-
Kourtney wrote:Jak myslicie kiedy jest odpowiedni czas zeby kupic cos dla dzidzi? Chociaz cos malego. Tak mnke korci zeby kupic chociaz jedne spioszki albo czapeczke
Mi sie wydaje ze spokojnie w II trymestrze chodź wg kalendarza to pokazuje 19tydzien, ale wątpię abysmy tyle wytrzymały
ja ju nawet mysle o remoncie pokoiku
i jak przejdę I trymestr to się ostro za to wezmę
póki co mam panele na oku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Ja jeszcze sie w wozki nie zaglebialam. Chociaz przegladalam juz pare i strasznue spodobal mi sie quinny moodd .
Ale ubrankaa sa takie sliczne dla malych dzieci *.*
ja ciuszki będę patrzec na wyprzedażach, bo teraz te ceny i tak są szalone.
Ja w zabobony nie wierzę i nawet ich nie znam, ale wydaje mi się, bezpieczniej przejsc I trymestr i wtedy sobie sprawiać takie przyjemności.
Jak nie możesz wytrzymac to kup coś ładnego.. i przeslij nam fotę tego cuda
co do urządzania to straszne ceny mają producenci. Nie wiem czy warto tyle wydawać. -
nick nieaktualnyJa bede pewnie w sieciowkach kupowac ciuszki tam gdzie sama kupuje . albo z internetu bede zamawiac. A na mebelki jeszcze nie patrzylam. Orientuje sie ze z Meblika sa sliczne mebelki bo moja kolezanka urzadzala pokoik z tego sklepu
Helen lubi tę wiadomość
-
JennyXS wrote:Tak, pierwsza ciąża tak długo wyczekana i wymodlona a Twoja?
Moja też 3 lata starań i w końcu dzięki IVF się udało.
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to wygląda z kartą ciąży. Trzeba chodzić do lekarza u którego się ja dostanie? Bo we wtorek 27.10 idę prywatnie do gina, no i mam nadzieję zobaczyć i założyć kartę ciąży, ale wiem już, że to będzie gin awaryjny. Ciąże najprawdopodobniej będę prowadziła na NFZ, u lekarki do której idę 30.10. Czy to nie będzie problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:22
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Moja też 3 lata starań i w końcu dzięki IVF się udało.
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to wygląda z kartą ciąży. Trzeba chodzić do lekarza u którego się ja dostanie? Bo we wtorek 27.10 idę prywatnie do gina, no i mam nadzieję zobaczyć i założyć kartę ciąży, ale wiem już, że to będzie gin awaryjny. Ciąże najprawdopodobniej będę prowadziła na NFZ, u lekarki do której idę 30.10. Czy to nie będzie problem?
Ja tez chodze prywatniebdo gin i na nfz chodzilam i powiedzialam temu z nfz zeby mi nie zakladal kartymia6 lubi tę wiadomość
-
monia87 wrote:nie wiem już sama, już straciłam nadzieję już zaczynam mysleć, że przez to moje kolano wszytsko się pieprzy ale np w czerwcu w lipcu i sierpniu nie miałam jescze tego problemu z kolanem, a nawet jak zaczęła mi się ta przygoda z kolanem to i tak okresy mi się nie spóźniały więc juz nie czaje naprawdę, jeszcze moja córa cały czas pyta kiedy będzie braciszek lub siostrzyczka, bo wszyscy maja tylko nie ona, no normalnie jakieś fatum
-
A mnie dziś tak maz wnerwil na zakupach! Chciałam po powrocie do domu zrelaksować się przy winie ale nie mozna... a co poza winem poprawia humor? ? pozytywny test ciazowy dobrze ze w Kauflandzie sa po 3,5zl. Właśnie zobaczylam 2 bordowe kreski i uśmiech nie schodzi mi z twarzy ))
mia6, krysiak, Helenucha Klucha, Helen, Kawokado, Abra lubią tę wiadomość
-
Mia6
Nie powinno być problemu jak inny lekarz założył kartę ciąży a ty chcesz chodzić do innego wystarczy się spytać czy będzie chciał być twoim lekarzem prowadzącym a napewno się zgodzi. Ale nie wiem zy nie lepiej już poczekać te 3 dni i założyć kartę u lekarza do którego chcesz chodzić ☺ mogę tylko powiedzieć ze ja w 1 ciąży nie miałam problemu ze zmianą lekarza w karcie ciąży z lekarza prywatnego na NFZ i awaryjnie tez chodziłam prywatnie porostu nic mi on w kartę nie wpisywał ☺
Mnie wczoraj złapał pierwsze mdłości i powitanie z porcelana a myślałam że to mnie ominie tym razemmia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Ja jeszcze sie w wozki nie zaglebialam. Chociaz przegladalam juz pare i strasznue spodobal mi sie quinny moodd .
Ale ubrankaa sa takie sliczne dla malych dzieci *.*
Kochana ja mam właśnie quinny moodd
Ale już rozmawiałam z meżem że jak okaże się synek to kupimy szary stokkeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelen wrote:ale super wózek, muszę sprawdzić czy mają te do biegania
ja ciuszki będę patrzec na wyprzedażach, bo teraz te ceny i tak są szalone.
Ja w zabobony nie wierzę i nawet ich nie znam, ale wydaje mi się, bezpieczniej przejsc I trymestr i wtedy sobie sprawiać takie przyjemności.
Jak nie możesz wytrzymac to kup coś ładnego.. i przeslij nam fotę tego cuda
co do urządzania to straszne ceny mają producenci. Nie wiem czy warto tyle wydawać.
Oj to prawda, ceny kosmos ;p ostatnio robiłam zamówienie dla córki w zarze bo tylko tam jej kupuje rzeczy to za głupi kombinezon jeansowy dałam 90 zł, jeansy 78 zł a za kurtkę i buty wyszło prawie 240 zł, nie wspomnę ile tam kosztuję płaszcz dla kobiety - 400 zł, 500 zł ;/ ale akurat dla mnie tam nic nie, nie mój styl, ale dla dzieci to są tam cudne rzeczy, albo te kompleciki w h&m (czapeczka, spodenki i body) ahhh zakochałam się
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0219342026.html
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0219342003.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:45
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny