Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywisienka wrote:Cześć dziewczyny, do dzisiaj "siedziałam w krzakach", postanowiłam jednak skrobnąć coś bo w kupie raźniej . Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. W stopce jest moja historia. Przez to wszystko,jeszcze nie umiem się cieszyć. 15-10-2015 zobaczyłam 2 kreseczki. Z belly wynika że jestem w 4 tyg i 5 dniu ciąży, tp na 24.06.2015. W przyszły wtorek, lub czwartek wybieram się na poglądanko. Na chwilę obecną moje badanie bety wyglądają tak:
19-10-2015 125
21-10-205 246
dziś (21-10-2015) 541
Jestem obstawiona lekami tj, luteina, duphaston, encorton i clexane. Mam nadzieję że szczęśliwie z Wami dotrwam do czerwca.
Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna i wszystkim nam życzę nuuudów ciążowych
Witaj, zapraszamywisienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywisienka wrote:Cześć dziewczyny, do dzisiaj "siedziałam w krzakach", postanowiłam jednak skrobnąć coś bo w kupie raźniej . Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. W stopce jest moja historia. Przez to wszystko,jeszcze nie umiem się cieszyć. 15-10-2015 zobaczyłam 2 kreseczki. Z belly wynika że jestem w 4 tyg i 5 dniu ciąży, tp na 24.06.2015. W przyszły wtorek, lub czwartek wybieram się na poglądanko. Na chwilę obecną moje badanie bety wyglądają tak:
19-10-2015 125
21-10-205 246
dziś (21-10-2015) 541
Jestem obstawiona lekami tj, luteina, duphaston, encorton i clexane. Mam nadzieję że szczęśliwie z Wami dotrwam do czerwca.
Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna i wszystkim nam życzę nuuudów ciążowychwisienka lubi tę wiadomość
-
Hania222 wrote:Nie plamie juz, to byla bardzo jasna brazowa plama. Poczekam do jutra , mam nadzieje , ze to nic powaznego . Jestem na siebie zla bo dzisiaj zrobilam chyba ze 3 km prawie biegajac, a do tego tak bylam zdenerwowana ze wyzylam sie na mezu.
Już się uspokoiło? nic się nie powtórzyło?
-
nick nieaktualnymonia87 wrote:ten pregnyl to podobno taki zastrzyk co ma spowodować pękniecie pecherzyka graffa, i kazał mi przyjsc w 10 dniu cylku ( nie czekac na ten dzien przed owulacją) i jak zobaczy pęcherzyk podaje zastrzyk do 24 godz jest owulacja i mam działać od razu od podania zastrzyku po 3 dniach wrocic i bedzie podawac prolutex, troche dla mnie to dziwne, że co, że az tak zle ze mną? przeciez z klaudusia zaszłam bez niczyjej pomocy a teraz co juz za stara jestem czy jak? masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:32
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:nie przejmuj się, takie pojedyncze plamienie to nic takiego, dzidzius rosnie i moze uszkodził jakies małe naczynko, stąd się skropliło troszkę. Jak się powtorzy to wtedy idz do gina. Pojedyncza taka sytuacja nie zaszkodzi wam.
Już się uspokoiło? nic się nie powtórzyło?
na szczescie w nocy i rano nic, w pracy bede obserwowac:) am nadzieje ze jest tak jak mowisz,
pozdrawiam -
Kourtney wrote:Sylwiak , madziak co u was? Czy wy juz widzialyscie serduszko?
Dawno sie juz niektore dziewczyny nie odzywaly np. Nelus, retiolegis
Ja bezczelnie was czasami podczytuje hehe jestem zabiegana ostatnio. Maz znowu musiał jechać w delegacje wiec postanowilam spakowac mnie i livie i z nim jechac w to nowe miejsce na 10 dni. młoda nie przyzwyczajona do tych kątów wiec mi sporo marudzi bo teskni za domem, do tego wychodzi jej kolejny ząb- koszmar! Mnie mecza mdłości. Brzuch wieczorem wysadzony ze czuje się już gruba a to dopiero 8 tydzień brrr i w ogole jestem jakaś rozdraznona
Gratuluję udanych wizyt i serduszek. Oby tak dalej
Quatriona wiedziałam że tak to się skończy, w polsce lekarze to lubią kobiety straszyć! Jak tak można? Co do tej czaszki to pamiętam jsk nawet wstawislas zdjęcia! PrzerazajaceKawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Nelly ja naprawdę mam pecha do usg i niby wiem ze ci lekarze sie myla ale jak sie slyszy ze cos jest nie tak to ciezko sobie wmowic ze napewno lekarz sie pomylil.
Współczuję zębów, ze te nasze dzieci musza sie przy nich tak męczyć. Hani ostatnio pomogl dopiero nurofen bo ida jej 4.
Ja tez nie lubie jak maz wyjezdza w delegację mimo ze jeździ tylko na 3 dni.Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helenucha Klucha wrote:Dziewczyny proszę o szybką odpowiedź - bardzo boli mnie gardło i mam w domu strepsils intensive. Myślicie że mogę wziąć? Na ulotce jest napisane że w razie ciąży trzeba to skonsultować z lekarzem.
-
Helenucha Klucha wrote:Dziewczyny proszę o szybką odpowiedź - bardzo boli mnie gardło i mam w domu strepsils intensive. Myślicie że mogę wziąć? Na ulotce jest napisane że w razie ciąży trzeba to skonsultować z lekarzem.