Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sedinum82 wrote:No niestet laski. Skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia farmakologiczne. Pradwopodonienie położę sie w piatek bo załatwiają takie sytuacje w weekendy.
Mam nadzieje, ze nawiedze Was pozna wiosna zeby trzymać kciuki za Wasze porody sama mając to w bliskich planach -
nick nieaktualnyMnie od rana boli głowa. Strasznie mnie drażnią zapachy. Kolega z pracy coś za mocno się wypachnił, lodówka śmierdzi, o koszu na śmieci nie ma co wspominać. A najgorsze jest to, że drażni mnie zapach świeżo wypranej bluzki, którą dzisiaj założyłam. Zorientowałam się, że to to jak dotarłam do pracy. I jak ja mam wytrzymać ze sobą przez 8 godzin
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:a mnie dziś o dziwo nie mdli, aż dziwne uczucie..
-
krysiak wrote:U mnie tez jest lepiej. Dzisiaj pierwsza noc od kilku tygodni kiedy sie przebudzilam i nie bylo mi niedobrze a rano po wstaniu tez bylo lepiej niz dotad. Ale mialam straszyn sen dzisiaj i tak jest mi dziwnie.
krysiak, aneczka2015 lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki. A mnie mdli codziennie rano i niestety witam sie dzien w dzien rano z porcelanka. W ciagu dnia tez mam taki nieciekawy posmak w ustach i jak nie zjem czegos to muli mnie ze szok. Mam nadzieje ze to nic zlego, bo wy poszecie ze nie jest u was tak zle..ehh. Dzisiaj rano skoczylam sobie zrobic wynik progesteronu i estradiolu bo odsatwilam estrofem i ciekawi mnie poziom hormonow. Oby ten pierwszy trymestr przetrwac i do przodu
mia6 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnymmarzenak wrote:a ja dziś bez wymiotów otworzyłam lodówkę, a to cud:D hehe
-
nick nieaktualnyAneczko, tez tak mam. Gdy zaczyna mnie mdlic jem cos i przechodzi. Wprawdzie tylko na chwilke wiec mam naprawd caly arsenal marchewek, jablek i winogorona w pracy by miec na caly dzien cos do chrupania. Nocami mialam najwieksze mdlosci wiec teraz juz i na to znalazlam sposob. Jem po prostu cos konkretniejszego na wieczor, tak okolo 18 i noca mdlosci mniejsze.
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! nie wzięłam. Zrobiłam sobie wodę z solą i potem do popicia herbatę z imbirem miodem i cytryną. Próbowałam siemię lniane ale od razu miałam odruch wymiotny... Dziś mam wizytę to przy okazji zapytam co można brać.
Pozdrawiam!
Mały Ryś -
Dziewczyny chciałam się zameldować że nadal z Wami jestem;) czytam ale tego jest tak dużo że nie nadążam z komentarzami. Na serduszko czekam do wtorku 27.10 i mam ogromną nadzieję na dobre nowiny. Na razie wszystko "w normie" jak przystało na kobietę w ciąży.
Serdecznie gratuluję dziewczynom które są już po USG serduszkowych, a tym którym się nie udało życzę dużo siły i wytrwałości. Nie poddawajcie się!mmarzenak, krysiak, Kourtney lubią tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Hania222 wrote:Ja niestety musze jeszcze 2 tyg poczekac. Jestem dopiero w 6 tyg ( 5 tyg i 6 dzien)wiec jakbym nic nie zobaczyla to wiekszy stres , wiec wole poczekac dla pewnosci troche dluzej
Ja dziś mam 5tyg4dzien i nie mogę sie doczekac 14.00 ! Dam znac po badaniu czy było już coś widać. Mam dwurożną macice i dla mnie najwazniejsze to czy maleństwo wybrało sobie bezpieczne miejsce do zagniezdzenia. Potem już bedzie z górki
mmarzenak, Helen lubią tę wiadomość
-
Zołzi wrote:Ja dziś mam 5tyg4dzien i nie mogę sie doczekac 14.00 ! Dam znac po badaniu czy było już coś widać. Mam dwurożną macice i dla mnie najwazniejsze to czy maleństwo wybrało sobie bezpieczne miejsce do zagniezdzenia. Potem już bedzie z górki
-
Zołzi i Paula, trzymam kciuki za wizyty. Będzie dobrze.
Pytanko do wszystkich, jak na tak wczesnym etapie odczuwacie swoje piersi? Czy mocno się powiekszyły, czy bolą przy dotyku? Mnie to najbardziej po zewnętrznej stronie i są takie "galaretkowate", jakby mi ktoś żelatyny powstrzykiwałwisnia11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamaNika wrote:Zołzi i Paula, trzymam kciuki za wizyty. Będzie dobrze.
Pytanko do wszystkich, jak na tak wczesnym etapie odczuwacie swoje piersi? Czy mocno się powiekszyły, czy bolą przy dotyku? Mnie to najbardziej po zewnętrznej stronie i są takie "galaretkowate", jakby mi ktoś żelatyny powstrzykiwałZołzi lubi tę wiadomość
-
Ja mam piersi o wiele jędrniejsze, takie właśnie jakby wypełnione Wcale nie narzekam
Noo z wizytą wiąże wielkie nadzieje, bo jak już będzie , oficjalnie powiem najbliższym że jestem w ciąży I tak zacznę się czućHelen lubi tę wiadomość